Jump to content
 • Sign Up

Hen E

Leden
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Hen E last won the day on May 21 2018

Hen E had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About Hen E

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Woonplaats
  Tussen Maas en Waal
 • Auto
  Kia Niro HEV BJ2018 BusinessLine Temptation Red met Mobis knobbel.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Denk dat het van je trekhaak komt die hiermee aangeeft dat er iets niet goed is met het aangekoppelde object. Dit zal geen waarschuwing geven op het dashbord omdat dit een losstaand systeem is wat achteraf is ingebouwd.
 2. Ik heb een hoge afneembare Mobis trekhaak (de duurdere originele fabricage Kia/Hyundia) en ook deze zit niet voor de kentekenplaat. Deze blijft er bij mij altijd opzitten, slechts een maal per jaar haal ik hem eraf en maakt de boel goed schoon om het gangbaar te houden. Was via dit forum op de hoogte van de trekhaak problemen en heb een Mobis trekhaak bedongen. (wat nog niet zo makkelijk ging) Kia raadt trouwens zelf op hun site aan om hun originele onderdelen MOBIS te gebruiken om de kwaliteit en garantie te waarborgen.
 3. "Montage afneembare trekhaak Niro" is de topic waar veel is te vinden ! De originele (afneembare) is de Mobis trekhaak en gemaakt door Kia/Hyundia maar ook direct de duurste maar zeker goed. Deze meet hier op een vlakke vloer zonder last 45cm bovenkant knobbel en heeft geen last van torderen ! Kijk eens naar dit filmpje. (Let op torderen trekhaak tijdens belasting.) Trekhaken van GWD, Brink en Bosal gaven (geven?) deze problemen.
 4. De originele van KIA de Mobis 45cm.
 5. Welk merk trekhaak ligt eronder ? Heeft toch niets te maken met dit probleem
 6. Bij mijn zwager is deze ook vervangen, spiegels wilde hierdoor niet automatisch inklappen. Schakelaar werkte hier ook niet van, waardoor de BCM de deuren niet allemaal dicht zag.
 7. Heeft de Niro dit is het zeker een 2018 model.
 8. De eerste modellen 2016 konden nog niet worden voorzien van een trekhaak. Kijk even op je kenteken, als daar een trekgewicht op staat kan/mag er een trekhaak onder. Neem deze topic ook even door.
 9. Hen E

  leasing

  En dat geloof jij, de Dealer krijgt een % provisie van de handelaar. Niet alles geloven wat de Dealer je verteld.
 10. Blijft de verlichting van de achterklep soms branden. Als deze niet helemaal goed gesloten is krijg je dit probleem. Spreek uit ervaring.
 11. Dat de Dealers er ze telkens onderzet, die zouden inmiddels beter moeten weten. Of is het de ezel stoot zich telkens aan dezelfde steen. Kia Nederland maakt geen extra kosten blijkbaar als er alsnog vervangen moeten worden.
 12. Hen E

  Minpuntjes Niro

  Zitten samen op een schakelaar van de achterruit verwarming.
 13. Hen E

  Remmen in de bergen

  Heeft veel weg van een lekke hoofdremcilinder. (weet niet hoe dit precies bij een hybride is opgebouwd) Als je tijdens stilstand veel druk op het rempedaal uitoefent zakt hij dan ook nog weg?
 14. Hen E

  Onderhouds beurt

  Wat een forum soms kan doen ......
×
×
 • Create New...