Ga naar inhoud

Vince

Leden
  • Aantal Items

    273
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    10

Vince heeft de dag voor het laatst gewonnen op 1 December 2023

Vince had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

1 Volger

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Arnhem
  • Auto
    Niro DynamicLine 2017
    Mobis afneembare trekhaak
    Viofo A119 V3 dashcam

Recente Bezoekers van dit Profiel

2599 profiel weergaven

Vince's Prestaties

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated Bijzonder
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recente Badges

35

Reputatie

1

Community Antwoorden

  1. Je dient nog wel op OK te drukken voor het resultaat! Onderstaand is wat ik achtereenvolgens te zien krijg.
  2. Als ik het goed begrijp weet je het huisnummer?! Probeer dan eens "piazza[spatie] (huisnr.)[spatie] houten.
  3. Geen enkel probleem. Het maakt niet uit of je Houten Piazza of Piazza Houten typt. In beide gevallen vindt de navigatie het adres moeiteloos. Zelfs tante Truus wordt gevonden
  4. Die 9 minuten kloppen wel. Bij mijn HEV van 2017 duurt het ook zo kort. Hier vind je het meest actuele update-overzicht van alle Kia's. Daar kun je checken of je Niro helemaal up-to-date is. update.kia.com/EU/NL/updateNoticePopup/lG1GAU
  5. Zoals MarcelE ook al voorstelt: toets eerst de plaatsnaam in, dan een Enter, en dan pas de straatnaam. Door met de plaatsnaam te beginnen verklein je het zoekgebied aanzienlijk. Er is tenslotte maar één Schalkwijk in Nederland. Vervolgens zie je 'Provincialeweg Schalkwijk' bovenaan in de lijst staan. Na deze aangeklikt te hebben kun je het huisnummer invullen. En klaar! Althans, in mijn HEV met de laatste update werkt het op bovengenoemde manier.
  6. Het kan zo zijn dat de software niet bijgewerkt hoefde te worden, maar alleen de kaartversie is geupdate. Vergelijk het maar met je vorige kaartversie als je die nog weet.
  7. De update handleiding adviseert om de update niet tijdens het rijden uit te voeren omdat dit het update-proces kan verstoren. Zie aanhangsel. Ook wordt geadviseerd om elk Bluetooth-apparaat af te koppelen. De update is over het algemeen binnen 10 tot 15 minuten uitgevoerd.
  8. Vince

    Navigatie update

    Chojin zou weten hoe dat moet. Mij is het niet gelukt de stippellijn uit te schakelen, maar inmiddels ben ik er aan gewend en stoor ik me er zelfs niet meer aan. Nog sterker, ik vind het wel interessant om te zien in welke richting mijn doel ligt ten opzichte van de rijrichting.
  9. Vince

    Kia update site

    Het afslaan van de motor tijdens de update heb ik bij een aantal updates ervaren, en dat leidde niet tot problemen. Ook niet bij het herstarten van de motor. De update werd netjes afgemaakt.
  10. Heb vanochtend met de klantenondersteuning van KIA Navigation Updates gebeld. De zeer behulpzame technische medewerkster kon inderdaad bevestigen dat het 'downgraden' van de software niet mogelijk is. Na haar overleg met een van de navigatie ingenieurs verklapte ze me dat er volgende maand een nieuwe update uitkomst waarbij een aantal verdwenen opties in het navigatiesysteem zullen terugkeren. Dit na klachten van verschillende gebruikers. Het is afwachten welke opties dat precies zijn. De opties die ik vooral mis zijn de aanduiding voor trajectmeting en de vaste snelheidscamera's. Niet dat ik graag te hard rijdt, maar met die aanduiding kun je in ieder geval wat onnodige boetes voorkomen. Met de gewijzigde manier van het invoeren van een adres was ook ik niet blij. Echter, als je even oefent met de nieuwe manier van het adres invoeren valt er mee te leven. Bijvoorbeeld: straatnaam spatie huisnummer spatie plaats OK. Zoals al eerder is gezegd in de dit forum, de spaties zijn belangrijk!
  11. Vince

    Navigatie update

    Die stippellijn viel mij na de update ook op. Het kan handig zijn om te zien of je ongeveer in de goede richting rijdt, maar ik bepaal bij voorkeur zelf of die stippellijn in beeld is. In de meeste gevallen heb ik hem niet nodig. Die stippellijn kan uit zeg je. Maar hoe dan?
  12. De laatste update vind ik echt ru.... Een aantal opties is verdwenen, ik zie de flitspalen niet meer en zo zijn er nog wat wijzigen waar ik niet blij van word. Heeft iemand enig idee hoe je een downgrade kunt uitvoeren? Simpelweg het sd-kaartje met de oudere versie in het slot steken werkt niet. Het systeem weigert deze oudere versie. Wie weet raad?
  13. Dat is het vreemde hier aan, ik zag zo ongeveer alle andere Kia modellen, behalve de Niro. Enfin, het probleem is nu opgelost.
  14. De nieuwste versie updater zou volgens het systeem de oude versie op mijn pc overschrijven. Dit was klaarblijkelijk niet gebeurd waardoor ik nog in de oude versie aan het zoeken was. Nu handmatig de oude versie verwijderd en vervolgens de nieuwe versie geïnstalleerd en zowaar... ik zie de Niro in de lijst staan. Bedankt Peter-036!
  15. Het kan aan mij liggen, maar ik zie het model Niro nog steeds niet in het keuzemenu staan?!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...