Jump to content
 • Sign Up

Hekbogser

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Hekbogser

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia E-Niro
 1. Dealer heeft vandaag de afspraak voor mijn draaghaak morgen, gecanceld ongelooflijk, ze hebben natuurlijk te laat besteld (JIT) en de voorraad bij de importeur is opgesoupeerd. Dat wordt zonder fietsen op vakantie!! Afspraak blijkt dus niets waard te zijn!
 2. Begon al aan mezelf te twijfelen
 3. Toen ik even geleden keek, stond je post er 3 x in. Nu niet meer? zal aan mijn ipad liggen. Maar ik zal erom vragen
 4. Een keer is genoeg, neem ik aan ?
 5. Eindelijk, de trek/draaghaak. Ook onder onze auto wordt hij volgende week gemonteerd. Ik zie op de foto dat er een mooie Brinkdop op de kogel zit. Past dat nog met de pen door de kogel of is die er al afgeslepen?
 6. RuudHo krijgt als het goed is, zijn trekhaak volgende week vrijdag gemonteerd. Doe ons een plezier en laat weten of dat een goede haak is, monteer de fietsdrager eens om te zien of het geen “wiebelhaak” is. ik ben door de eerdere verhalen een beetje kopschuw geraakt. alvast bedankt
 7. Ik ben maar een beetje jaloers. Ga de dealer morgen maar weer bellen!
 8. Even uit nieuwsgierigheid, zie ik het goed, 2 kabels onder de kast. de ene is de voeding en de andere de laadkabel, die om de kast is gehangen toch? Wat is de functie dan van het plug-in stopcontact? je kunt toch zeker niet 2 auto’s gelijktijdig laden en anders tegen gehalveerd laadvermogen?
 9. Ik begrijp niet waarom ze deze haak aanbieden met een 13 polige kabelset. Die heb je voor een fietsdrager niet nodig. misschien nog iets van de prijs af kletsen.
 10. Hekbogser

  Actieradius

  Gisteren terug gekomen uit GB. Vorige week zondag vol (via AC) vertrokken, onderweg DC geladen, thuis weer vol geladen tot 100%. totaal gereden 1137 km, totaal verbruikt 177 kW, gemiddeld dus 15,56 kWH/100 km, dat is een range van 410 km. Ik ben er niet ontevreden mee. Maar wel gereden met een max van 100 km/h. Om echt zuinig te rijden moet je, denk ik, max 130 vergeten. Lekker rechts met de lorries mee, iets harder dan zij, op de adaptief CC, inhalen wanner er links plaats is, relax!!
×
×
 • Create New...