Ga naar inhoud

abhteh

Leden
  • Aantal Items

    17
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door abhteh

  1. abhteh

    Niet verzinkt

    Onlangs na het wassen een steenslag beschadiging ontdekt op de A stijl. Het roest ook direct wat mij eigenlijk verbaast daar ik dacht dat tegenwoordig alles verzinkt plaatmateriaal zou zijn.
  2. Heb het vinkje ook uit gezet en verder geen problemen. Vindt het overigens niet meer van deze tijd het zou gewoon automatisch moeten net als mijn smartphone.
  3. Hahaha, het werkt, voel mij eigenlijk een beetje dom.
  4. Als ik mijn stoel naar achteren wil verstellen gaat hij eigenlijk schuin omlaag, naar voren schuin naar beneden. Het lijkt mij niet te lukken om de stoel gewoon rechtstandig naar achteren of naar voren te laten bewegen.
  5. Heb de laatste jaren diverse auto’s gehad en als ik eerlijk ben gaat bij mij de motorkap alleen open als hij voor onderhoud in de garage staat.
  6. Rij zelf ook een DynamicPlus maar heb niet dezelfde ervaring, zit gewoon prima. Heb zelf nooit Franse auto’s gehad maar ik denk inderdaad dat jij de zachte stoelen, die over het algemeen in franse auto worden toegepast, gewend ben.
  7. Het zal wel aan mij liggen, ik heb ook Milenco spiegels waar iedereen problemen mee heeft. Maar als je het met een beetje beleid doet (het net boven de spiegels erin steken) dan passen ze prima en bovenop de autospiegel voldoende op de spiegel om goed vast te zetten.
  8. abhteh

    DAB Signaal

    Het wordt eentonig maar ook hier (NH) in een HEV DynamicPlusLine met schuifdak geen problemen met de DAP ontvangst.
  9. abhteh

    Caravan

    Nee, hij zit nagenoeg gelijk aan de onderkant van de trekhaak en als je die aan de grond wil krijgen moet je het wel erg bont maken
  10. abhteh

    Caravan

    Vandaag de steun voor de contactdoos aangepast en nu zit het naar mijn zin.
  11. abhteh

    Caravan

    Heb zelf nu ook de steun van de contactdoos op de achterste bout gezet, hij moet dan iets schuin gemonteerd worden anders komt het montageplaatje tegen de achter bumper. Ben hier toch niet tevreden over want dan loop je de kans, door de schuine hoek, dat de kabel van de caravan bij drempels elke keer de grond raakt. Ga nu de steun die op het montageplaatje gelast zit losslijpen en hoger op het montageplaatje lassen zodat het dan recht gemonteerd kan worden. Al met al kun je wel stellen dat de grappenmakers die de trekhaken monteren niet iets verder denken dan hun neus lang is.
  12. Automatische omkeerfunctie (indien van toepassing) ONQ5EP031417L_2 De buitenspiegel beweegt naar beneden wanneer de auto in de R-stand (Achteruit) wordt gewet om te assistern bij achterwaarts parkeren. Werking 僅 De stand van de buitenspiegelschake- laar (1) bepaalt de bewehging van de spiegel: - L/R: De buitenspiegels zullen bewe- gen. - Center: De buitenspiegels zullen niet bewegen. Gebruikersinstelling automati- sche omkeerfunctie Werking 僅 Schakel naar stand P (Parkeren). 僅 Zet de schakelaar in de L- of R-stand, afhankelijk van de spiegel die u wilt afstellen. 僅 Schakel naar R-stand (Achteruit). 僅 Pas de spiegel aan. Automatische omkeerfunctie ini- tialiseren Werking 僅 Schakel naar stand P (Parkeren). 僅 Zet de schakelaar in de L- of R-stand, afhankelijk van de spiegel die u wilt afstellen. 僅 Schakel naar R-stand (Achteruit). 僅 Stel de spiegel hoger in dan de stan- daardhoek. 僅 Zet de pook in een andere positie.
  13. Nog een; ik vind dat de auto behoorlijk lang te hoog in toeren ‘hangt’ voor dat hij doorschakeld (als je rustig optrekt)
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...