Jump to content

goede avond


Recommended Posts

hallo allemaal

ik ben Bas Looij en ik woon in Zijderveld (ong 20 rijden vanaf Utrecht) ik ben 19 jaar en heb sinds jullie /augustus een kia picanto 1.25 world cup edition uit 2014. hiervoor heb ik een peugeot 206 gti gehad maar van wegen het total loss rijden van deze auto heb ik moeten kiezen voor een andere auto en dat is dus de kia geworden.

 

gr bas    

Link to comment
Share on other sites


Hallo Bas,

 

Welkom hier! Ik las in een ander draadje dat je naar een dubbele uitlaat op zoek bent. Denk je aan nog meer pimps voor de Pica?

 

ja dat klopt ik heb een hele lijst xd. namelijk die uitlaat, miss verlagen en 16 inch velgen eronder, het dak zwart maken en miss nog een body kit van eBay vandaan. verder nog wat kleine dingen zoals led verlichting bij de stoelen, een open luchtfilter(als ze verkrijgbaar zijn) en rode remklauwen het enige probleem is dat ik 2 linker handen heb op het gebied van sleutelen en elektra dus veel dingen zal ik of via het forum moet leren of ik moet het uitbesteden.

 

tot nu toe heb ik alleen nog maar 4 speakers vervangen in de deuren en voorin van alpine en in de kofferbak en subwoofer van alpine. het geluid wat er nu vanaf komt is 100 keer beter als wat ik eerst had en zeker met die subwoofer erin dus daar ben ik al tevreden over

 

gr bas  

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...