Jump to content
Kia-fan

CD Cover onjuist na aanpassing MP3

Recommended Posts

Ik heb van diverse MP3's op mijn PC de CD covers gewijzigd via bv MP3tag en ik doe daarna de USB stick er opnieuw in, wordt toch de oude cd cover zichtbaar. Staat er ergens iets in het geheugen in de auto wat ik dient te wissen om de covers opnieuw te laden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Similar Content

  • By .nl
   Hallo. Even even vraagje hoop dat Ik het op de juiste manier uit breng.
    
   ik heb mijn oude Picanto 2006 omgeruild voor een uit 2014. Een beste verbetering Maarheeze geluid is superrr slecht. Dat had ik al op het forum vernomen. Maar nu heb ik me nieuwe speakers gehaald alleen heb ik geen idee hoe ik de cover los krijg op het dashboard. Ik heb op YouTube wel een filmpje gezien iemand die er een bankpasje tussen zet en omhoog ligt. Alleen lukt dit bij mij voor geen meter.
    
   iemand een goede tip voor me alvast bedankt.
  • By Michel_1970
   Bij het afspelen van mp3's vanaf de USB stick wil dit nog wel eens met haperingen gebeuren. Na een aantal ( willekeurig ) nummer is het systeem even de draad kwijt en moet het nummer ingeladen worden. Met als gevolg, de radiostilte....precies .
   Uiteraard een ander en kleinere USB stick geprobeerd maar hierbij het zelfde resultaat.
   Zijn er meerdere gebruikers die dit ervaren??
  • By Patrick_73
   Hallo allemaal,
   Zeer binnenkort mag ik van mijn werkgever een nieuwe leaseauto uitzoeken, waarbij de keuze wat beperkt is tussen Toyota en Kia.
   De afgelopen 4 jaar heb ik een Toyota Auris TS gereden. Het nieuwe model daarvan komt pas in 2019 en zo lang kan ik niet meer wachten.
   Ik overweeg daarom een Toyota CHR of een Kia Niro te nemen. In beiden heb ik al een proefrit gemaakt en ze hebben beiden hun voor- en nadelen.
   Ik ben niet de eerste hier die met die keus worstel. De Niro is wat groter (en dat vind ik fijn, omdat ik kinderen heb en die zaten altijd wat krap achterin de Auris).
   De Toyota is dan weer wat sportiever, maar krap in de beenruimte achterin en het zicht naar achteren is slecht. Ik neig vooralsnog behoorlijk naar de Niro business.
   Nou ben ik nogal een muziekliefhebber en ik heb dan ook een USB stickje in mijn auto met 128 GB aan mp3's.
   Ik ben er van overtuigd dat dit in de Toyota CHR wel werkt, want dat audiosysteem is identiek aan dat van de Auris. Ik wil alleen heel graag weten hoe mp3's afspelen werkt in de Niro.
   Gaat dit een beetje soepel? Kan ik mappen gebruiken of zitter er allerlei beperkingen aan de hoeveelheid bestanden etc.

   Wat ik verder lees is dat navigeren en muziekafspelen via spraakbesturing alleen kan via Android Auto. Op zich geen probleem, maar ik lees ook dat dit alleen kan als de telefoon aangesloten is via een kabeltje op de USB media aansluiting in de Niro. Dat zou dan wel betekenen dat ik steeds de USB stick eruit moet halen en dan dus geen muziek meer heb. Ik voel er niks voor om alles op mijn telefoon te gaan zetten.
   De berichten die ik er over gelezen heb zijn echter uit 2016. Het huidige model is de Niro augustus 2018. (ik geloof zelfs dat ze die al 2019 noemen). Zit daar nog steeds de beperking op dat Android Auto via een USB kabel aangesloten moet zijn, of kan dit ook via bluetooth?
   Verder ben ik gewoon benieuwd naar de algemene ervaringen m.b.t. navigatie (dat is geen tom tom toch?, alleen de Tom tom services) en het gebruik van USB media.
   Ik heb wel TomTom op mijn telefoon. Kan ik dat ook via Android Auto op het scherm van de Niro zetten?
   Vriendelijke groet,

   Patrick
  • By Willy_Wedge
   Sinds 2 weken ben ik de eigenaar en gebruiker van een Kia Rio, bouwjaar 2006. Ik merkte met het rijden dat de benzinemeter zienderogen zakte. Ik schrok ervan en vreesde voor een verbruik van 1:9 of iets in die richting. Dagteller 335 km, en bij het tanken bleek de tank na 23 liter al vol. Dat was een verbruik van 1: 14.5 . Keurig. Conclusie: De tankinhoud is bij lange na geen 45 liter, wat ik hier en daar lees als tankinhoud. Zijn er 30 liter tanks in gebruik? Dat is de enige verklaring die ik nu kan vinden. Zijn er andere verklaringen?

    
  • By BioBak
   Beste forumleden,
    
    
   Ik heb een picanto plus pack met een mp3 speler. Hij speelt mp3-cd's meestal feilloos af. 
    
   Nou probeer ik al drie dagen nieuwe mp3 cd te maken. Maar hij geeft telkens een error aan. Ik heb dit geprobeerd met rewritables en normale recordable cd's.
    
   Ik gebruik Nero brandprogramma. 
    
   Wat doe ik verkeerd? Waarom speelt ie de nieuwe cd's niet af. 
    
   met vriendelijke groet,
×
×
 • Create New...