Goldy

Leden
 • Aantal bijdragen

  111
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

19 Goed

1 Volger

Over Goldy

 • Rang
  Lid

Recente profielbezoeken

359 profielweergaven
 1. Nieuwe Picanto

  Nooit ontvangen. Zowel digitaal als de papieren versie nooit gezien. Die zou wel in samenspraak met jou dealer gegaan zijn
 2. Navigatie kaart update up-to-date?

  Ik heb begrepen van Kia Nederland dat elk jaar in week 10 er nieuwe kaarten uitkomen.
 3. Garantie is een wassen neus!

  Vreemd. Mijn vastzittende remklauw werd onder garantie gemaakt. Ik werd zelfs met een taxi van mijn werk opgehaald om zo bij mijn garage te komen.
 4. Comfortplusline Navigator scherm te fel

  Ik heb er geen last van. Ik vind het zeker niet te fel, en het weerkaatst zeker niet in mijn zijruiten.
 5. Picanto met 2 kinderen?

  Ik rij momenteel de nieuwste Picanto. Deze auto rijd gewoon erg goed. Ik moet veel rijden in verband met sportende kinderen van 18 en 16 jaar die beide achterin zitten. Afstanden van 100km zijn geen uitzondering en ik hoor ze nooit klagen over de ruimte achterin. Er mee naar Frankrijk rijden oid. zal ik nou ook weer niet doen maar verder is het gewoon oke De kofferbak is wel erg klein. Dat vind ik wel een groot nadeel. Maar dat hebben alle auto's van dit sigment.
 6. Vocht in nieuwe Picanto

  Inderdaad vreemd. Ik rij altijd met climate control aan en ik heb geen vochtproblemen. Mijn voorruit is echt droog
 7. Vocht in nieuwe Picanto

  Vreemd. Als je voorruit echt extreem nat is, dan is er echt wel iets aan de hand. Het betrefd alleen je voorruit? Of zijn je zijruiten ook (licht) beslagen?
 8. Vocht in nieuwe Picanto

  Dit is niet herkenbaar bij mij. Ik heb ook altijd de airco aan. Lijkt erop dat jij ergens lekkage hebt. Kijk een onder de matten of in je kofferbak of je daar natte plekken hebt.
 9. Radio / Navigatiesysteem

  Ik heb een Picanto gt line met radio navigatiesysteem. Toen ik vandaag aan het rijden was, viel mij op dat het scherm opeens helderder ging branden. Toen ik later naar huis ging en de auto starte, deed het scherm niks meer. Het systeem bleek dood te zijn. Heb het resetknopje nog ingedrukt maar niks hielp. Dus dan maar met de telefoon naar huis genavigeerd. Echter na ongeveer 40 minuten rijden sprong de radio uit zijn eigen weer aan. Alles werkte weer gewoon. Vreemd maar waar. Is dit een bekend probleem? Hebben jullie dit ook ooit eens gehad?
 10. Ervaringen KIW

  Ik heb er hele goede ervaringen mee. Ik had een aanlopende achterrem. De velg werd aardig heet. De rio werd afgesleept en naar mijn dealer gebracht. In de middag werd ik gebeld dat de rem weer gemaakt was. Omdat ik op dat moment geen vervoer had, werd ik door een taxi opgehaald en naar mijn dealer gebracht. Hulde dus voor de kiw.
 11. TPMS sensoren nieuwe Picanto

  Volgens mijn kia dealer heeft de nieuwe picanto geen tpms sensoren. Dit kwam ter sprake omdat ik informeerde naar winterbanden. De bandenspanning schijnt gecontroleerd te worden dmv het abs systeem. Ik heb vooralsnog geen valse meldingen gehad.
 12. Te koop ivm aanschaf nieuwe auto. Deze winterbanden hebben gezeten onder een Kia Rio uit 2013 Velgmaten: Naafdiameter: 54.1 Steekmaat: 100 15 inch Banden: Continental wintercontact TS850 Profieldiepte: 6.5mm Deze band is al diverse keren uitgeroepen tot één van de beste winterbanden
 13. Adaptive cruise control Picanto

  Is het mogelijk om de standaard cruise control, van de picanto GT line 2017, om te laten bouwen naar een adaptieve cruise control. Is dit mogelijk en is dit niet al te duur?
 14. Nieuwe Picanto

  Zo zo. Dat is netjes. Dat haal ik echt niet. Het beste wat ik gehaald heb is 1:17. Jij dus 1:19 Ik rij voornamelijk 100 km wegen. En slle systemen staan bij mij aan, dus ook de climit control.