Goldy

Leden
 • Aantal bijdragen

  96
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

17 Goed

Over Goldy

 • Rang
  Newbie

Recente profielbezoeken

215 profielweergaven
 1. TPMS sensoren nieuwe Picanto

  Volgens mijn kia dealer heeft de nieuwe picanto geen tpms sensoren. Dit kwam ter sprake omdat ik informeerde naar winterbanden. De bandenspanning schijnt gecontroleerd te worden dmv het abs systeem. Ik heb vooralsnog geen valse meldingen gehad.
 2. Te koop ivm aanschaf nieuwe auto. Deze winterbanden hebben gezeten onder een Kia Rio uit 2013 Velgmaten: Naafdiameter: 54.1 Steekmaat: 100 15 inch Banden: Continental wintercontact TS850 Profieldiepte: 6.5mm Deze band is al diverse keren uitgeroepen tot één van de beste winterbanden
 3. Adaptive cruise control Picanto

  Is het mogelijk om de standaard cruise control, van de picanto GT line 2017, om te laten bouwen naar een adaptieve cruise control. Is dit mogelijk en is dit niet al te duur?
 4. Nieuwe Picanto

  Zo zo. Dat is netjes. Dat haal ik echt niet. Het beste wat ik gehaald heb is 1:17. Jij dus 1:19 Ik rij voornamelijk 100 km wegen. En slle systemen staan bij mij aan, dus ook de climit control.
 5. Navigatie Picanto 2017 GT-line

  De fader staat in het midden. Ik heb nu inderdaad de fader wat meer op mijn achterboxen gezet. Maar het is nog steeds minimaal. In mijn rio was het geluid veel beter. Daar kwam het geluud tenminstte van achteren wat veel mooier is, maar je hoorde de boxen voor en de tweeters ook goed wat een veel beter geluid op leverd. Hoewel de auto echt fantastisch rijd, vind ik dit toch erg jammer.
 6. Navigatie Picanto 2017 GT-line

  Bedankt. Dan weet ik dat het niet aan mijn systeem ligt. Wel vreemd. Op deze manier zie ik geen meerwaarde in de speakers achterin.
 7. Navigatie Picanto 2017 GT-line

  Ik heb het over zonder de navigatie. Ook als alleen de radio aanstaat, is het geluid uit de achterspeakers veel zachter dsn uit de voor speakers. Is dat bij jou ook?
 8. Navigatie Picanto 2017 GT-line

  Daar zou ik ook boos om zijn. De kaarten staan gewoon op een sd kaartje. Dus het wisselen zal 30 seconde duren. Het updaten van het systeem zelf duurt wel lang heb ik begrepen. Maar mocht dit nodig zijn, dan moet je dit doen tijdens een onderhoudsbeurt. Dan loopt dat gewoon op de achtergrond mee. Wat ik trouwens wel irritant vind, is dat er zacht geluid uit de speakers uit de achterdeuren komen. Volgens mijn dealer hoort dit zo. Wat is jullie ervaring?
 9. Nieuwe Picanto

  Als je niks doet, dan gaat de melding na ongeveer 10 seconden vanzelf weg. Vind je dit te lang duren dan moet je inderdaad op bevestigen drukken
 10. Nieuwe Picanto

  Klopt. Dat heb ik ook. Gewoon twee keer drukken. Als je 1 keer drukt kan je een snelheid invoeren. Je kan dan niet meer harder rijden dan de ingevoerde snelheid als je het gaspendaal indrukt. Eigenlijk een functie waar je weinig aan hebt.
 11. Nieuwe Picanto

  Een hele mooie auto. En een hele mooie kleur. Het was zeker het wachten waard. Heel veel rij plezier
 12. verbruik nieuwe picanto

  Met veel moeite kom ik uit op 5.7/100km. Ik rij voornamelijk op 80 en 100km wegen. En ik ben voorzichtig met het gaspendaal. Momenteel staat er 1700km op de teller en ik rij een Picanto gt line. Nog niet echt zuinig dus. Mijn vorige auto, een Rio, reed tocht wel veel zuiniger
 13. Nieuwe Picanto

  Leuk hoor. Ik rij er alweer drie weken in en ik weet zeker dat de Picanto jou niet zal teleurstellen. Het rijd echt geweldig.
 14. Update Avic F550BT

  Inderdaad zijn er veel problemen geweest met deze type. Er loopt ook een topic hierover. Ik was toendertijd erg blij dat ik een andere type pioneer kreeg.