Goldy

Leden
 • Aantal bijdragen

  87
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

16 Goed

Over Goldy

 • Rang
  Newbie

Recente profielbezoeken

173 profielweergaven
 1. Nieuwe Picanto

  Als je niks doet, dan gaat de melding na ongeveer 10 seconden vanzelf weg. Vind je dit te lang duren dan moet je inderdaad op bevestigen drukken
 2. Nieuwe Picanto

  Klopt. Dat heb ik ook. Gewoon twee keer drukken. Als je 1 keer drukt kan je een snelheid invoeren. Je kan dan niet meer harder rijden dan de ingevoerde snelheid als je het gaspendaal indrukt. Eigenlijk een functie waar je weinig aan hebt.
 3. Nieuwe Picanto

  Een hele mooie auto. En een hele mooie kleur. Het was zeker het wachten waard. Heel veel rij plezier
 4. verbruik nieuwe picanto

  Met veel moeite kom ik uit op 5.7/100km. Ik rij voornamelijk op 80 en 100km wegen. En ik ben voorzichtig met het gaspendaal. Momenteel staat er 1700km op de teller en ik rij een Picanto gt line. Nog niet echt zuinig dus. Mijn vorige auto, een Rio, reed tocht wel veel zuiniger
 5. Nieuwe Picanto

  Leuk hoor. Ik rij er alweer drie weken in en ik weet zeker dat de Picanto jou niet zal teleurstellen. Het rijd echt geweldig.
 6. Update Avic F550BT

  Inderdaad zijn er veel problemen geweest met deze type. Er loopt ook een topic hierover. Ik was toendertijd erg blij dat ik een andere type pioneer kreeg.
 7. ET waarde velg

  Ik was er al bang voor. Dan toch maar nieuwe aanschaffen.
 8. ET waarde velg

  Ik heb een Picanto GT line, en daar zitten 16" velgen onder. Nu wij weer richting de winter gaan, wil ik weer graag winterbanden onder de kia hebben. Nu heb ik nog een vrijwel nieuw setje winterbanden op een stalen velg zitten, die onder een rio uit 2013 hebben gezeten. De steek van de boutgaten, naafdiameter komen overeen met de velgen van de Picanto. Alleen de ET waarde is anders. De ET waarde van de picanto is 46, en de velgen die onder de rio hebben gezeten heeft een ET waarde van 36. Kan ik ongestraft deze velgen met een ET waarde van 36 risicoloos onder de Picanto zetten?
 9. Bandenspanning sensoren

  Heb jij een adres e/o een link. Ik ben op zoek en kom voor als nog niet onder de €500
 10. Bandenspanning sensoren

  Toch maar even het boekje goed doorgelezen. "De bandenspanningscontrolesysteem: Meet de draaisnelheid van de wielen via de ESC sensoren. Zo staat het in het boekje van de picanto. Verder wil ik eigenlijk winterbanden op stalen velgen. Ik ben bang dat in de winter periode mijn velgen lelijk gaan worden door de pekel. Dus een vierseizoenen band is verlopig nog geen optie
 11. Bandenspanning sensoren

  Vreemd, Ik heb vorige week een picanto gt line opgehaald en het gelijk over winterbanden gehad. Ik had het daardoor ook over de tpms sensoren, want als dat ook nog eens bij een complete set winterbanden komt, wordt het een dure geschiedenis. Echter de werkplaatsshef vertelde mij dat de sensoren niet meer bij het ventiel zit, maar dat het gemeten wordt via het abs systeem. Daardoor zou ik geen aparte tpms sensoren nodig hebben voor mijn set winterbanden. Ik zal toch maar nog eens navraag gaan doen. Ik wil het wel zeker weten.
 12. Bandenspanning sensoren

  Zoek eerst eens uit waar de sensor zit. Tegenwoordig zitten ze niet meer op de band, maar werkt het via het abs systeem.
 13. Nieuwe Picanto

  toch maar even naar de garage gegaan. De vriendelijke verkoper ging mee luisteren en hij zij dat dit normaal was. Hij had zelf ook een picanto en had het zelfde, achter zacht, voor een stuk luider vertelde hij. Ervaren jullie dit ook?
 14. Nieuwe Picanto

  Vandaag de Picanto opgehaald en gelijk even een stuk gereden. Wat rijd hij lekker zeg. Wij zijn er echt blij mee. Echter 1 klein dingetje, het geluid over de boxen die achterin zitten is vrij zacht. Je hoort ze haast niet. Ik heb gezocht of hier een instelling voor is, maar niet gevonden. Is het geluid bij jullie achterin ook zo zacht?
 15. Navigatie Picanto 2017 GT-line

  Vrijdag wordt mijn Picanto geleverd. Dan zal ik eens kijken of mijn omgeving nog klopt. Er is hier namelijk het laatste jaar veel veranderd. (A1/A6) Meestal loopt een vast navigatie 1 tot 2 jaar achter. Wat ik gelezen heb, kan je ook google maps of waze navigatie draaien oo dit systeem. (Via je smartphone) Die kaarten zullen recenter zijn dan jou anderhalf jaar oude kaart.