Jump to content

Geer00

Leden
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Geer00 last won the day on September 12 2022

Geer00 had the most liked content!

1 Follower

Algemeen

 • Auto
  Sinds 15-07-2022 Kia Sportage 1.6 T-GDI HEV GT-PlusLine. Kleur Penta Metal + Pearl Black.

Recent Profile Visitors

1,539 profile views

Geer00's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

26

Reputation

 1. Op mijn Ceed bj 2020 was het wel geactiveerd ...........................
 2. Ik lees wel veel hier maar reageer niet overal op. Maar deze ergernis is ook bij mij ruim aanwezig. Ik vind het niet te begrijpen dat dit ontbreekt, temeer daar het bij onze Ceed (bj 2020) wel aanwezig was. Dit moet toch vrij simpel softwarematig kunnen worden toegevoegd????
 3. Tip: Zet de concept lijst hier eerst even neer, dan kan iedereen aan de hand daarvan bepalen of er nog iets ontbreekt.
 4. Bij mij gebeurt dit ook hoor. Zelfs als ik twee handen aan het stuur heb op de snelweg. En ik heb ook niet het idee dat het een sensor is. Ik denk meer dat stuurbewegingen de melding voorkomen, niet het contact met handen aan het stuur.
 5. Ik had dit in mijn Ceed ook al. Zeer irritant. Ze doen er niks aan want het is een veiligheidsvoorziening.
 6. Niks acceptabel ……. Gezien de omstandigheden zoals door jou geschetst is dit verbruik erg netjes!
 7. Vandaag afgereist naar de Vogezen. Onderweg in Luxemburg getankt toen de bc aangaf dat er nog 40 km (zo’n 2 liter dus) kon worden gereden. 54,5 liter getankt tot aan het nekkie …… Heeft iemand wel eens (al dan niet noodgedwongen) door de “nul” heen gereden? Ik heb nl het gerechtvaardigde vermoeden dat de tankinhoud van de HEV dicht tegen de 60 liter aan zit.
 8. Vanochtend bij de dealer geweest. Oorzaak (beschamend simpel .....): de gordelaansluiting (tussen middenconsole en de passagiersstoel) klappert tegen het kunststofgedeelte van de passagiersstoel. Oplossing: Een stuk schuimplastic om de gordelaansluiting geplakt. Niet de fraaiste oplossing, maar effectief en je ziet er nauwelijks iets van. Het vreemde is dat het geluid dus van onderuit kwam, maar ik ervaarde het als komende vanuit de bovenste helft van de rugleuning. Hoe hoger de zitting staat, hoe groter de kans op klapperen.
 9. Wat volgens mij meer scheelt, is om eerst eens rustig de tijd te nemen om alle instellingen chronologisch door te lopen.
 10. Dat heb ik gecontroleerd, maar dat is het bij dus echt niet. Duidelijk dat de rugleuning vibreert, en dat dat zie je ook, zoals bartje al opmerkte.
 11. Woensdag 7 september heb ik een afspraak bij de garage. Ik houd jullie op de hoogte.
 12. Is dit dan ook gekoppeld aan het gebruik van de navi? Want dit mis ik dus ook in de praktijk.
 13. Ik heb die instelling bij mij ook wel zien staan (en op "aan" gezet), maar ik zie nooit ergens zo'n melding op het scherm verschijnen. Overigens zeil ik er zelf al wel lustig op los hoor! Ik gebruik overigens de Kia navi niet, kan het daar soms mee te maken hebben?
 14. Mooie cijfers hoor! Overwegend kortere ritten neem ik aan? Ik zit momenteel na 2.900 km op een verbruik van 5,6 (HEV), maar ook dit is nog dalende. Ik heb overigens mijn instellingen op km/l staan. Het verbruikscijfer fluctueert dan veel meer tijdens het rijden, en dat stimuleert mij nog meer om er uit te halen wat er in zit (kwa verbruik dan he).
 15. Een ergernisje: Wanneer de passagierstoel onbezet is en ik rijd over een oneffenheid rammelt de rugleuning van deze stoel behoorlijk. Ik ga daar volgende week mee naar de dealer.
×
×
 • Create New...