Jump to content
 • Sign Up

Asqr9

Leden
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Asqr9 last won the day on July 16 2017

Asqr9 had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About Asqr9

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Over jezelf
  Hopelijk een tevreden Kia Niro rijder binnen enkele maanden.
 • Woonplaats
  Leidschendam
 • Auto
  Kia Niro BusinessLine

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Herken dit niet, sluit prima zonder ook maar enige kracht te gebruiken. zitten de rubbers goed op zijn plek?
 2. Kleine kans dat er een interne lekkage is ontstaan. Wanneer het oliepijl blijft stijgen en het koelvloeistof daalt is een bezoek aan de garage noodzakelijk. Ook wanneer er gewoon te veel olie is gebruikt is het beter om even langs te gaan, te druk kan dan te hoog oplopen.
 3. Asqr9

  Onderhoudskosten

  Dit is een olie beurt. Ik heb hier vorige week 173 euro voor betaald, inclusief updates.
 4. Asqr9

  ervaringen met ACC

  Ik kan het bovenstaande beamen, veel te nerveus in zowel afremmen als accelereren, maar ik had begrepen dat er naast de CC ook voor de ACC een update was, heeft er iemand daar al ervaring mee?
 5. Door tijdens de beltoon het volume te verhogen.
 6. De hulpveren zullen alleen helpen tegen het doorhangen, het lichter sturen zal hiermee niet wijzigen.
 7. Asqr9

  LED koplampen Niro

  En ze gaan ook vele malen langer mee dan halogeen en HID (High Intensity Discharge).
 8. volgens mij gebruikt mijn strijkbout een stopcontact maar geen stroom. (was maar een grapje)
 9. Asqr9

  Sportstand

  De Niro rijdt dan nog steeds als automaat, totdat je het zelf overneemt. Weer terug naar automaat in sportstand is dan 1x in D en dan weer terug in S
 10. Asqr9

  LED koplampen Niro

  Gisteren ledlampen ingebouwd en uitgebreid getest, ze pasten maar net met de originele stofkappen, de kappen schuren bij het monteren tegen de koelribben maar dit is minimaal. De lichtopbrengst is goed en ik verblind er niemand mee (met het afstelwieltje in stand 1.) De warmte een aantal malen gecheckt, om te zien of er niets gaat smelten (stofkap, bedrading) maar het ziet er goed uit. De set komt met een ballast , die was misschien niet noodzakelijk maar er is plek genoeg voor. Verder kun je het koelelement omdraaien om het inbouwen makkelijker te maken, ik heb hem zo gelaten. De foto's op de site zijn wat verwarrend maar het gaat om de versie met 1 enkele rij leds. Dimlicht en grootlicht is bij de Niro 1 lamp, een mechanisme zorgt voor de omschakeling, dit mechanisme komt overigens niet in gedrang door dat de lamp tegen de kap ligt. Ik had er ook universele stofkappen bijbesteld, maar waren niet nodig en bovendien zijn deze niet vast te zetten. https://www.autoledplaza.nl/12380037/hb3-9005-phillips-led-dimlicht-set-4000lm-6500k
 11. Ok, dank je. Weet ik in ieder geval dat ik niets verkeert doe. Zal ik dus extra op moeten letten dat ook mijn Singa velgen mooi blijven!
 12. Asqr9

  Android Auto

  Bij mij werkt AA erg traag, ik heb het idee dat het aan mijn telefoon ligt. Wat is jullie ervaring?
 13. Asqr9

  Verbruik Niro

  Ik heb ongeveer de zelfde score maar dan met 16" wielen. Probeer ook zoveel mogelijk de eco-meter niet voorbij het midden te laten komen. Wellicht dat het verbruik tov de 18"versie niet veel uitmaakt maar het comfort zeker wel, vooral ook omdat ze bij Kia hebben besloten er ook een ander onderstel aan te hangen.
 14. IK heb dit ook geprobeerd op mijn Businessline uitvoering, maar helaas. Is dit een extraatje op de ExecutiveLine?
 15. Na ruim 3 maanden dan eindelijk de Niro gisteren kunnen ophalen. Inmiddels al zo'n 350km gereden om alles eens goed te testen en ben zeer positief. Natuurlijk eerst de ACC uitgeprobeerd, het was even uitzoeken hoe dit precies werkt, haalden eerst nog "Limit" en "Cruise" door elkaar. Merk niks van de genoemde tekortkomingen, maar dit is ook de Businessline uitvoering, dus te verwachten. Het euvel van niet willen starten uiteraard niet kunnen testen, maar de tijd zal het leren. Wat me verder opvalt is het enorme comfort, had de 18" versie bij de dealer getest, ik heb de 16" en is duidelijk op zachter geveerd. Één minpuntjes vind ik dat wanneer je de rem heel langzaam loslaat, hoor je een gekraak, is gewoon het lossen van de rem icm de opkomen van de aandrijving dus het zal geen kwaad kunnen, alleen het klinkt zo goedkoop. De automaat is werkelijk een verademing, woon in de randstad dus een afstand van meer dan 1 km tussen verkeerlichten is een zeldzaamheid.
×
×
 • Create New...