Ga naar inhoud

Url

Leden
  • Aantal Items

    109
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Url

  1. Goedendag Heren en Dames Tussen al die mooie fancy nieuwe Rio's zijn er ook ook nog jongtimers onder ons ! En soms krijgen die wat kleine "Mankementjes" al mag ik het nieteens zo noemen. Nou mijn ouders hebben een Rio van 2003, je weet wel ter opfrissing: Nu rijd ik er ook regelmatig in, want deze student kan nog geen eigen auto onderhouden (maarja kan wel maar houd dan niks over), dus zo nu en dan tanken vind ik prima. Nu is het probleem dat steeds meer lampjes het gaan begeven in het dashboard, dus zijn me pa en ik op het idee gekomen om die verlichting maar eens te willen gaan vervangen. Nu is mijn eerste vraag: Heeft iemand op dit forum daar al enige ervaring mee met deze auto (of iemand die je kent) en is het heel moeilijk. Mijn pa is monteur geweest dus dat het allemaal goed gaat vertrouw ik wel op. Maar toch ervaring lezen/opdoen kan nooit kwaad. Mijn pa zegt ook en vertrouw dat ook 100% dat het allemaal één geheel is, maar mijn idee was om het dashboard met blauwe verlichting te doen en achter de tellers gewoon mooi wit licht (lijkt mij en me pa wel mooi), maar omdat het 1 geheel is zou je dan dat blauwe nog zien in je tellers zegmaar dat het doorloopt? Een vriend van mij zegt nog ledjes over te hebben (blauw) die gebundeld licht geven, dus als je die goed richt en ze ook in wit neemt je het niet kan zien. Nu kan dit best, maar heb geen idee hoe dit achter zo dash eruit ziet en google op Rio 2003 vind ik persoonlijk ook niet veel. Denk dat het nu wel beetje duidelijk is haha, dus mijn vraag: Heeft iemand hier al ervaring mee bij dit model (of andere auto ofc) of nog tips voor ons? Dank jullie wel alvast! Groetjes Mede Kia Rijder.
  2. Url

    Nieuwe Picanto op komst?

    GOede vanafprijs voor een volwassen auto (Y) voor het a-segment dan. En voor die 500 meer ben je gek als je niet de 1.25 neemt, dan heb je toch een vlotter wagentje en alsnog wegenbelastingvrij.
  3. Url

    Nieuwe Kia Rio komt 2011

    Alle versies zijn toch wegenbelasting vrij? En de prijs tsja... ze zouden dom zijn als ze de instap hoger dan 12.000 euro maken dan prijzen ze zichzelf weer de pan uit denk. Vind starten van 11.495 wel mooie prijs.
  4. Url

    rio met kont

    Hij komt toch niet hier heen. En maar goed, verkoopt hier toch niet.
  5. Url

    Nieuwe Picanto op komst?

    Ik vind het een erg geslaagde auto en het interieur zal ook niet tegenvallen denk. Dit voorspelt goeds voor de RIO. Voor u allen: Hij krijgt de zelfde motoren als de i10, dat betekend iig tot 2013 een MRB 1.1 van 68 pk en MRB 1.25 motor van 85 pk. Zo nieuwe Picanto met een 1.25 lijkt me wel wat, zal niet te langzaam zijn, maar gewoon lekker vlot, laat mij in maart maar de staatsloterij winnen , van zo 20.000€ dan houd ik nog leuk centje over voor andere dingen ^^. http://www.autoweek.nl/forum/read.php?4,4563542 voor als jullie meer informatie willen.
  6. Url

    Facelift

    Zoals ik ook al op de forums zeg van autoweek: Ik vind de prijzen van KIA's met faceliften enz en ook jaarwisselingen snel stijgen, waardoor je denk over 4 jaar ongeveer ook niet meer zo snel zegt de 'goedkope' koreanen, wat ik uiterst jammer vind.
  7. He. Wat ik mij al een tijd afvraag is waarom zijn Kia's duurder als Hyundai's? Terwijl de meeste modellen tegenwoordig identiek zijn qua techniek enz. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Cee'd en I30, de Cee'd is verkrijgbaar voor 16.795
  8. Sportage al wel paar keer snel voorbij zien rijden, goede indruk daarvan. Gister een zien staan op een parkeerplaats, goed kunnen bekijken, maar wat een mooi ding .
  9. Ze doen het met zo veel modellen de prijs verhogen. Kijk bijvoorbeeld de prijs van de Rio die is ook belachelijk hoog. Elk model is omhoog gegaan behalve de picanto voor een of andere reden. En over kia ruim boven Hyundai. Dat hadden ze inderdaad gestaan als ze prijzen hielden zoals ze waren begin van het jaar en als ze de rio met zo 3000
  10. Zo raakt KIA wel kopers kwijt aan de goedkopere Hyundai. En als hun het kunnen kan KIA het toch ook of ben ik nou zo dom ?
  11. He, Zijn sommige Kia modellen weer duurder geworden --------------Eerst-----------Nu Venga:------
  12. Iemand op Autoweek: Ach, er valt voor de "actie" van Kia toch best wat te zeggen? De "instapper" die aanvankelijk gevoerd gaat worden, kost meer dan de geplande instapper. De instapper kost de genoemde € 23.795,-. Dat die nog niet leverbaar is, da's een ander verhaal. Communicatief had het beter gekund, absoluut. Gezien het artikel in de Telegraaf stond...
  13. Vind het een slechte zet en beetje naai streek to be honest.
  14. Url

    eco dynamic logo

    Verwijder het zelf gewoon gelijk, het is lelijk .
  15. BYD F0 Hier ook wel Toyota Aygo genoemt in ander jasje . Voortaan ff met paint het type aanduiding weghalen, googlen is heel makkelijk .
  16. Wow ben verward hier . http://www.autoweek.nl/forum/read.php?4,4049549 Gaat het om de zelfde, maar heb je het eerste uiterlijk en het 2de... snap er nu niet veel meer van, want allebij hebben ze wel het zelfde interieur. Is zeg maar die picanto van kia.com de sport versie ofzo?
  17. Omdat je je nog al verveelt zit je een beetje auto merken sites af te zoeken voor de grap en nu zat ik ook eens op kia.nl en kia.com wat kom ik tot mijn verbasing tegen, waarschijnlijk een nieuwe facelift voor de picanto. Zie het zelf: Picanto Kia.nl Picanto Kia.com Ziet er toch net weer iets stoerder uit vind ik zelf. Iemand die hier meer van weet?
  18. Echt kut.. zo te lezen was inderdaad je ketting slap anders springt die toch niet zomaar over...?
  19. Url

    Venga veel verkocht?

    Een cee'd, Rio zie ik normaal. Picanto en Sportage en Sorento aardig wat . Carens, mah gaat, meestal het oudere model. Venga 1 keer ergens zien staan en Soul zie ik ook soms maar ook niet echt vaak. Maar de Venga word wel aardig verkocht.
  20. To be honest... zo kan ik alsnog geen beeld vormen in mijn fantasie . Maar leuk dat je het geplaatst heb, als je meer heb gelijk erop zetten he !! .
  21. Heb ook maar ingevuld, wel over de RIO van mijn ouders, mijn auto had de geest gegeven dus die heb ik niet meer .
  22. Url

    kia algemeen

    Ik denk ook dat je steeds meer klachten ziet, omdat er steeds meer mensen zich aanmelden op het forum, dus deze klachten waren er misschien al, alleen worden ze nu bekend bij ons en anders niet .
  23. Bedoel je daar mee de nieuwe Sportage of iets dat wij niet weten ?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...