Jump to content

JvdBosch

Leden
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

5 Neutraal

About JvdBosch

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia e-Niro (Runway Red met Smokey Grey interieur)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En een auto heeft ook echt geen 20% verborgen capaciteit aan de boven en onderkant, zal eerder 2 á 4% zijn denk ik. Wij laden altijd op tot 70%, en alleen als we thuis komen met minder dan 50% in de accu. En uiteraard eens per maand naar 100% voor de cell balancing, waarna we direct gaan rijden. Ik verwacht de accu zo in topconditie te houden.
 2. JvdBosch

  Waterpomp vervangen

  Ik zou rekenen met drie maanden tussen productie en levering. Mijn dealer heeft me kunnen vertellen op welke datum de mijne is gemaakt.
 3. JvdBosch

  Waterpomp vervangen

  Het gaat volgend het bulletin maar om een vrij beperkte productie-range (dec 2018 - jan2019), dus de kans dat iemand hier is getroffen is klein.
 4. JvdBosch

  E-niro In Belgiê

  Mijn wagen komt inderdaad uit België. Ook wat korting kunnen bedingen, net als jij.
 5. Even een mailtje aan gewaagd: 'The engine runs clean' (engine? hahaha) en 'I have made an agreement with ebay to act as a neutral third party' en 'As soon as I will have the confirmation from eBay that the funds have reached their account, I will immediately start the shipping process.' en meer van dit soort geneuzel. Duidelijk uit op geld dus.
 6. Dat zal dus wel too good to be true zijn... Criminelen doen dat ook wel eens en dan lokken ze je naar een bepaalde plaats me je geld op zak.
 7. Dit is niet mijn ervaring. Ik heb ook geprobeert de stekker er in en uit te halen, maar geen effect. Ik denk dat de auto in de rij-modus niet kan en wil opladen.
 8. Ik gebruik geen planning om te laden, hij gaat gewoon geregeld naar de 70% en af en toe naar de 100%. Dus de accu is al vol genoeg en gaat dus niet laden...
 9. Is inderdaad niet zo erg, maar het zou mooi geweest zijn als hij de energie van de paal zou gebruiken...
 10. Dan gaat 'ie wel voorverwarmen ja, maar de energie komt niet van de paal, ook al is die daarmee verbonden...
 11. Heeft iemand al een goede workflow om bij kou even naar de auto toe te lopen en die te laten voorverwarmen, waarbij de energie van de paal komt? Het is me nog niet anders gelukt dan een planning in te stellen voor over 10 minuten of zo. Behoorlijk omslachtige manier...
 12. Kan ook zijn dat Heat de PTC verwarming is en dat de warmtepomp (omgekeerde airco) ook onder het airco lampje zit?
 13. Vraag voor mede Zappi V2 eigenaars: Werkt bij jullie die mode om met zonne-energie te laden? Hij zou moeten starten bij 1.6kW teruglevering geloof ik, maar ook als ik >3kW teruglever zegt hij 'Wachten op overschot'...
 14. JvdBosch

  Connectbox

  De dealer moet dat er voor je in een half uurtje uit kunnen halen denk ik. Ik heb er geen (want auto gekocht in België) en overweeg om er een te nemen, maar de meerwaarde valt wel mee lijkt me... Kun je de SIM uit de connectbox niet hergebruiken, of zit er een e-SIM in?
×
×
 • Create New...