Jump to content
 • Sign Up

JvdBosch

Leden
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About JvdBosch

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia e-Niro (Runway Red met Smokey Grey interieur)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onze auto heeft op beide achterdeuren, onderaan in de hoek van het achterwiel, een transparante sticker zitten. Hebben jullie dit ook? Of is de dealer vergeten om de transportstickers eraf te halen?
 2. Helaas geen lage bodem. Maar op de vakantie haal ik gewoon al de foamplastic bakken eruit en stop ik die ruimte vol slaapzakken, e.d.
 3. Ik kom er nu achter dat ik ook chromen strips heb op de zijkanten, terwijl dat in NL niet standaard lijkt te zijn. Ben benieuwd wat er nog meer anders is...
 4. Ja, die had ik er voor 600 euro of zo af fabriek bij kunnen bestellen. Ik heb er weinig mee, dus niet gedaan, maar dat Kia Nederland dit voor ons beslist is inderdaad een beetje vreemd... Ook heb ik een 220V aansluiting, wat hier ook niet op zit...
 5. Ja, dit is ook leer. Maar dan met de grijze interieur optie (verkrijgbaar in onze buurlanden, onze importeur vindt schijnbaar dat Nederlanders alleen van zwart houden...)
 6. Voor mensen die twijfelen over het interieur, hier wat plaatjes. Ik moest het doen met een kleine foto in een brochure... In het echt is het nog iets lichter dan in de brochure, waardoor er een mooi two-tone contrast ontstaat en je niet in een zwarte kuip zit. Ik ben wel tevreden. Door de witbalans en verschil in zonlicht wisselt de kleur per foto, maar het geeft een indruk.
 7. Ook bij de ANWB verzekerd zojuist. Mooie polis zeg! Ex. BTW, veilig rijden, 3jr nieuwwaarde en All-Risk voor minder dan 400 euro per jaar! Dank voor de tip!
 8. Dan zul je de batterij goed behandelen neem ik aan? Qua 100% laden, fastcharge, e.d..
 9. Inderdaad. Ik was even in de war. Ik heb de SDM72D-M liggen. Die is iets eenvoudiger, maar meet nog steeds precies wat ik wil meten.
 10. Uiteraard, maar misschien meet de meter een of andere resonantie op de kabel... Vergezocht inderdaad, want eigenlijk zou het 0 moeten zijn als de kabels dood lopen... Binnenkort komt mijn meter, ook Eastron, maar dan de RS485 versie. Ik zal eens kijken wat die doet.
 11. Misschien een of andere inductiestroom? Ligt de boel in een rol ergens?
 12. Die hele remlichtdisscussie snap ik niet echt..., als de medeweggebruikers ervan schrikken zitten ze er te dicht op lijkt me. Met mijn huidige hybrid rem ik ook maximaal regeneratief, maar dat betekent dan ik het rempedaal al vroeg licht moet intrappen, met remlicht tot gevolg. Ik heb me nooit bezwaard gevoeld of zo.
 13. Met alle respect; Toch geloof ik dit niet. Er kunnen nog zoveel andere factoren spelen (wind, temperatuur, bandenspanning, ander rijgedrag door drukte, etc...), dat je niet op basis van een paar ritjes een uitspraak kunt doen. Alleen onder gecontroleerde omstandigheden kun je zinnige dingen zeggen, m.i. En die omstandigheden heb je simpelweg niet in de buitenwereld...
 14. Ik denk vooral dat er meer factoren spelen dan de OP denkt. Wind bijvoorbeeld. Typisch gevalletje N=1 lijkt me. Ik weiger in ieder geval te geloven dat de speciale Aero velgen niet effectief zijn. Bij de M3 scheelt het toch 4% op snelweg-snelheden...
×
×
 • Create New...