Jump to content

oldie

Leden
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Belgium

Community Reputation

4 Neutraal

About oldie

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Woonplaats
  Antwerpen
 • Werk
  Op Rust
 • Auto
  lexus gen 2 2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vergeten werk de niro hangt behoorlijk vol met die dingen tijdens transport
 2. Gisteren retourtje zwolle gedaan goed voor 450 km daar 10 min snellader en 17 procent. Thuis met 12 procent terug geladen met 11 kw en temp was iets van 48 gemiddeld op de gelijkrichter en motor. O ja en de bak staat nog steeds op montage tape in het topic stond ook dat dit voorlopig was en je er altijd een schroefje kon inzetten Gr de prutser
 3. oldie

  lka LKA-perikelen

  Toen ik bij de dealer wegreed vond ik de auto verschrikkelijk onstabiel en de LKA afgezet. Nu vind ik het zelfs goed werken Op snelheid en met ssc aan.ook de file assistent.
 4. oldie

  Lege 12 Volt accu

  Nu zijn er best wat voorwaarden verbonden aan het bijladen van de hulpbatterij door de hoogspannings batterij , zie de gebruikshandleiding . Een ervan is dat hij er na dacht 20 herlaadingen er mee stopt. Een loodbatterij gaat stuk als je hem geregeld gans laat leegkomen dus zo onlogisch is de kaduke batterij niet en dud gevolgschade van het stroomverlies.
 5. Als aanvullende info zappi heeft al een nieuwe firmware uit je moet deze wel zelf installeren.
 6. 60*40*17 1,5 deksel inbegrepen standaard horeca box stond in makro.was op zoek naar de really usefull box maar ze hadden de juiste maat niet. Nu deze past perfect ook gekeken dat hij nergens tegenaan staat .Het vooral de bedoeling dat de kabels erin gingen .
 7. Heb de grote rubbers van de moterafdekking gehaald en onder de box gekleefd vooraan stuk isolatie 5cm als steun en opvulling alles bevestigd met montage tape voorlopig kan er nog altijd een schroef indraaien. Maar alles blijft op zijn plaats, in de box licht een matje tegen het rammelen.
 8. Thx op de phone draait AA prima originele kabel ook al gebruikt is wel een exoot die phone agm 8 of 9 bouwvakkers phone. Stem wil ik kunnen wijzigen dat zal er helaas niet inzitten ga ze gewoon zacht zetten zodat toch een signaal krijg om iets te doen. De routes zal moelijker zijn heb veel km Tomtom gedaan en als je de weg niet weet stoort het niet dat het niet de beste route is gebruik gps dikwijls voor de file waarschuwing Blij dat ik de laatste software heb de verkoper zei nog dat hij hem net had bijgewerkt. Ga nu eens kijken voor zo'n pvc box voor de frunk .
 9. De 80% is ook ingegeven door het feit dat het laden dan veel trager verloopt de laatste 20%
 10. Sinds donderdag rij ik ook in m'n niro, helaas nog maar 100 km gedaan . Wat me opviel is dat duiven niet opvliegen ik had de gewoonte om gewoon door te rijden ze vliegen wel op niet met een Ev dus AA krijg ik niet gestart maar uvo werkt wel zei het met delay. Voorlopig irriteert me nog niet teveel aan de auto alhoewel de nav, die stem en de voorgestelde routes. hierbij de software versie . Ook de goeie ontvangst en uitgebreide info over de wagen 1 uur+ was goed garage Vercruysse te nijlen BE tot nu toe top.
 11. Welke zijn de nieuwste software versies zodat ik kan checken of de niro up to date is bij levering
 12. JA er is echt een nest geboren hier is mijn e-niro ook aangekomen. Wel in Belgie Besteld 31/12/19 wordt geleverd op 22/07/20 een maand later dan oorspronkelijk afgesproken Runway Red DDK smoky gray Nu maar eens werk maken van het ophangen van de zappi het installeren van de app en het zoeken naar een wrapper in de buurt van Antwerpen om de gril en motige details aan te pakken . ALs iemand een aanbevolen adres heeft dan hoor ik het graag?
 13. HEHE, vandaag nieuws gekregen de auto op de kade staat nog wel voor douane en dat de deler hem verwacht af te leveren half juli als alles naar behoren gaat besteld 31/12/19 eigenlijk een maand vertraagt de vertraging valt best mee de omstandigheden de levertijd daarentegen maar dat wist ik. Wel in Belgie
 14. oldie

  Sygic

  Inderdaad de kortingen zijn continue geldig en de EV modus zou voor iedereen zijn in de gratis versie heb je geen spraakondersteuning maar dat is voor de liefhebbers .
×
×
 • Create New...