Jump to content

BGFG

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

0 Neutraal

About BGFG

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia e-Niro
 1. Waarschijnlijk een hele domme vraag: gisteren de accu bijna helemaal leeg gereden, nog 10 km resterend. Vervolgens opgeladen tot 100% maar nu zie ik in de Eneco portal een totale laad sessie van ruim 68KwH. De accu was dus niet helemaal leeg, maar wel grotendeels. Totale accu capaciteit is toch 64 KwH, is het laad verlies dan zo groot (bijna 10%) of is dat normaal?
 2. Klopt, typo... kan het helaas zelf niet meer aanpassen
 3. Dank, je hebt me overtuigd. Binnenkort rijden maar, hij staat bijna klaar!
 4. Duidelijk, dank. Die app is leuk, heb ik nu ook bij mijn huidige auto, maar ben eigenlijk tevreden als ik laden en voorverwarmen in de auto kan programmeren. Lekker in een volgeladen en ontdooide auto stappen vind ik voldoende. Werkt die app helemaal niet bij 2019, of is deze beperkt?
 5. Kan thuis laden tot 7,3 kWh, 1 phase 35 ampere aansluiting, 32 amp laadpaal, dan is ie in 1 nacht weer helemaal vol als het moet toch? Die nieuwe die komt zonder snellader kan thuis toch niet sneller laden? Zit er nog verschil in de specs, behalve het iets grotere scherm in de nieuwe? Fiscale voordeel is mooi meegenomen, scheelt toch € 60 per maand over 54 maanden, best veel geld in totaal.
 6. Goedenavond allen, ik verkeer in de luxe positie dat ik kan kiezen uit 2 Niro’s die op korte termijn beschikbaar zijn. Er staat een executive line van half 2019, wit metallic met 18 inch en 4% bijtelling de komende 4,5 jaar. Alternatief een nieuwe die in februari/maart komt, ik neem aan wel my 2020 maar zonder snel laden heb ik begrepen. Wat te doen?
×
×
 • Create New...