Jump to content

Sander56

Leden
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Sander56

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia E-Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sander56

  Dashcam E-Niro

  Sorry er ging even iets mis met het quote
 2. Sander56

  Dashcam E-Niro

  Of mijn dashcam zuinig is weet ik niet maar ik kan de dongel wel afregelen zodat deze niet de hele accu leeg trekt.
 3. 14 dagen geleden langs mijn Kia dealer gereden om wat info op te doen over de E-Niro, uiteraard had ik me goed ingelezen (veel info van dit forum)en ook goed nagedacht over de MY19 of lang wachten op de MY20, de MY19 kon direct geleverd worden, vandaag ben ik gebeld dat de wagen was aangekomen, ik kon het niet weerstaan om even langs te rijden om de wagen te bewonderen, a.s dinsdag ga ik hem ophalen.
 4. Sander56

  Dashcam E-Niro

  Bedankt voor je antwoord, deze dongel kan ingesteld worden ,ik las dat als je iets aansluit dat stroom verbruikt wat de E-Niro niet als standaard herkent je meldingen gaat krijgen dat er iets stroom trekt.
 5. Sander56

  Dashcam E-Niro

  Dank jullie voor de snelle reactie, ik ga kijken waar ik deze functie kan vinden.
 6. Sander56

  Dashcam E-Niro

  Hallo allemaal. Ik verwacht binnen 14 dagen mijn nieuwe My19 E-Niro Executiveline . Ik rijd momenteel een Kia Stonic waar ik een dashcam voor en achter heb geïnstalleerd en de stroom voorziening met een speciale obd stekker via de obd poort heb aangesloten, mijn vraag is dan of dit mogelijk is op de obd poort van de E-Niro, ik kan hier erg weinig over terug vinden.
 7. Mijn naam is Sander. Ik rijd al een tijdje Kia, ik heb 2 Kia Picanto,s achter de rug overgestapt op de Stonic waar ik met heel veel plezier mee rij, onlangs de stoute schoenen aangetrokken en een Kia E-Niro besteld. Groetjes Sander
×
×
 • Create New...