Jump to content

rob2u

Leden
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rob2u last won the day on June 22

rob2u had the most liked content!

Algemeen

 • Auto
  KIA e-Niro Executive 64kWh MY21 ‘Black Edition’ met warmtepomp; Zappi V2 3-fase wallbox

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rob2u's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

4

Reputation

 1. Vandaag op de A2 van Eindhoven naar Utrecht wel 8 keer flitspalen gemeld (en die irritante gong) maar geen enkele aangetroffen! Wat is hier aan de hand want voorheen was dat niet zo? Probleempje met de TomTom data?
 2. Ik heb het nog even gechecked maar de remlichten gaan al aan als je met ‘One pedal driving’ het stroompedaal loslaat en dus de auto vertraagd. Uiteraard moet je dan wel regenereren hebben aan staan. Ik weet niet of dat bij elke van de 3 standen zo is, ik gebruik eigenlijk altijd automatisch.
 3. Ik ga uit van dat laatste! Wat ik wel vreemd vind dat er op de USB port (in tegenstelling tot alle andere externe aansluitingen) altijd spanning blijft staan. Wat kan hier de reden voor zijn?
 4. Zoals @Xmoo hierboven al meldt gaat de dongle inderdaad ook bij mijn e-Niro na een korte tijd na afsluiten van de wagen uit (led is uit). Inmiddels al wat ervaring en ook na 1,5 dag parkeren geen enkel probleem! Overigens werkt de dongle zelf prima, start snel op, goede respons en alle functies vanuit CarPlay beschikbaar.
 5. Ik heb de Carlinkit module voor wireless Apple CarPlay aangesloten op de standaard USB Port van de e-Niro. Installatie ging redelijk makkelijk en het lijkt goed te werken (heb er nog niet zolang ervaring mee). Maar er ik heb wel vragen over: 1. De groene LED op de module blijft constant knipperen; volgens de docu blijft dit na juiste verbinding…. 2. Aangezien de USB port een constante voeding heeft blijft de module dus permanent ‘AAN’ , ook na uitzetten en afsluiten van de auto; zou dat de 12V accu niet ‘leegtrekken’? heeft iemand hier ervaring mee?
 6. rob2u

  Small Wraps

  Dank en leuk te horen! Overigens heb ik de handvatten met opzet niet laten wrappen omdat die ongetwijfeld snel 'slijten' en je dan het chrome er weer snel doorheen ziet. En ook op deze manier de onderbreking van het zwarte deuroppervlak speelt mee in de stijl die ik wil bereiken. Maar dat is natuurlijk smaakgevoelig....
 7. rob2u

  Small Wraps

  Zo ziet mijn ‘black edition’ eruit met optionele Chrome / zwarte 18” velgen…
 8. Ik heb het deel onder het scherm hoogglans zwart wrapped. Ik kijk nog even aan of dit voldoende is anders laat ik de hele chromen strip wrappen bij een professioneel bedrijf. De tape heb ik overigens gekocht bij Amazon.
 9. rob2u

  Small Wraps

  Bij mij zijn die ‘blauwe randjes’ overigens niet wrapped maar zwart gespoten! Net zoals de dakrails. Alleen de raamstijlen zijn wrapped….
 10. Dat lijkt mij wel, deze velgen passen m.i. overal goed bij.
 11. Ja hoor, zie mijn profielfoto:
 12. Werkte bij mij eerst ook niet maar na koppeling van het Gebruikersprofiel (in de auto) aan de App lukte het prima! Daarna kon ik ook via de App heel veel instellingen zoals audio, kaart, telefoon, etc. Instellen / aanpassen.
 13. Ik heb vorige week nog dat buislampje (klopt, het is er maar 1) laten vervangen door LED bij de dealer (moest daar toch zijn), type W16W: https://www.amazon.com/AUXITO-Chipsets-Extremely-Reverse-Upgraded/dp/B0728DYR9H/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=w16w+led&qid=1623683607&sr=8-5
 14. Hallo mede-forummers, Ik heb al wel veel gelezen en een paar zaken gepost maar nog geen 'voorstelrondje' gedaan! Ik ben sinds 14-mei de blije eigenaar van een e-Niro 64kW Executive met Warmtepomp 'Black Edition'. Dat laatste is niet een officiële uitvoering maar heb ik zelf samengesteld (alhoewel ook afgekeken van een paar collega KIA rijders). Wat is daar speciaal aan? zwart gespoten dakrails alle blauw gekleurde accenten voor en achter zwart gespoten raamstijlen zwart gewrapped 18" Katana velgen met deels zwarte spaken labels van de achterklep verwijderd KIA Azië badges op voor- en achterklep, velgen en stuur Ik ben superblij met het resultaat, maakt deze e-Niro toch iets aparts. Daarbuiten rijdt de auto geweldig en ben ik nog volop alle features aan het ontdekken. Rob.
×
×
 • Create New...