Jump to content

Michael 1712

Leden
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Michael 1712 last won the day on August 13 2020

Michael 1712 had the most liked content!

Algemeen

 • Auto
  Binnenkort Kia Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Michael 1712's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

1

Community Answers

 1. Volgens mij heeft dit allemaal te maken met; Hoever je batterij opgeladen Omgevingstemperatuur Motortemperatuur Bij koud weer zal de motor eerder en langer draaien dan bij warm weer. Dus er zal geen pas klaar antwoord zijn. Ik zou dan, als het niet anders kan een parkeerplaats buiten ergens zoeken en gaan spelen met je navigatie.
 2. De auto gaat toch sowieso niet uit als hij niet in de P-stand staat. Dan krijg je al een melding.
 3. Waarom wil je je sensoren achter in de Drive stand actief hebben?
 4. Korte stukken red ik dat ook niet met de koudere temperaturen. Vandaag ritje Breda - Zierikzee gehad, 1:21 gereden. Daar was ik dan weer wel tevreden over!
 5. Bij mijn Niro is dit ook wanneer je langzaam de rem lost laat. Je voelt de auto dan vaak trekken terwijl de remmen nog niet helemaal los zijn. Vaak zet ik de auto in de stand Auto-hold. Dan heb ik er geen last van.
 6. Michael 1712

  Handrem

  Ik kan de elektronische handrem alleen gebruiken als de auto in Neutraal staat. Dit gebeurd alleen als ik mijn garagedeur open wil doen of een poort waardoor ik even uit de auto moet. Verder gebruik ik de handrem niet. De autohold knop is wel fijn tijdens het rijden alleen idd met fileparkeren of corrigeren tijdens parkeren kan je hem beter uitzetten.
 7. Michael 1712

  Handrem

  Waar kan je dat instellen dan? Je moet de auto toch sowieso in de "P"stand zetten om deze te kunnen uitschakelen? Ik heb het laatste nieuwe model (2019/2020)
 8. Michael 1712

  Auto geleverd

  Ik heb sinds mei de Niro Dynamicplusline en had hiervoor ook een Peugeot. Ik had de 3008. Net zoals jij ging ik dingen vergelijken of terugkijken. Het puntje gekoelde middenconsole herken ik wel en persoonlijk mis ik de 12v aansluiting in de kofferbak en voor de bestuurders achter. Zeker voor een halve elektrische auto zou dit toch te realiseren moeten zijn. Maar er zijn ook genoeg "betere" punten aan de Kia. Apple carplay, of in mijn geval Android carplay gebruik ik eigenlijk nooit. Ik leg mijn telefoon altijd in het vakje achter de "pook" (heet dat ook zo bij een automaat? ).
 9. @Jannic oke raar..... bij mij gaan de spiegels gewoon open.
 10. @Jannic ik had vorige week ook dat mijn Uvo app steeds vast liep een geen live meer had in de auto. Even in de auto het reset knopje ingedrukt naast de volume knop en alles werkte weer zoals het hoort.
 11. Gelukt! Bedankt voor de tip!
 12. Alle auto's rijden schadelijker met airco aan. Dat is een vast gegeven. 2 weken geleden met de caravan achter de Niro een ritje Breda - Assen gehad. 1100kg achterop en een verbruik van 1:12. Vind het niet verkeerd. Mijn vorige auto reed dit niet eens zonder caravan.
 13. ik heb sinds een paar dagen geen Kia Live service meer, in het scherm staat TMC ipv Live. Hij geeft aan dat er een netwerk fout is. Ook de Uvo app blijft hangen in de remote. Laatste update van de auto is op 07-08-2020. Heeft iemand een oplossing of oorzaak? Het betreft een Kia Niro uit mei 2020.
 14. Overnemen lijkt me een dure optie. Als je uitrekent wat je per.maand betaald en dat maal 4 jaar doet. Dan heeft de auto nog een redelijke restwaarde. Dus overnemen lijkt mij een dure optie. Of ze je actief gaan benaderen weet ik niet. Ben pas met mijn eerste maanden lease bezig.
×
×
 • Create New...