Jump to content

Michael 1712

Leden
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Country

  Netherlands

Michael 1712 last won the day on August 13

Michael 1712 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutraal

About Michael 1712

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Binnenkort Kia Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Michael 1712

  ANSWERED Handrem

  Ik kan de elektronische handrem alleen gebruiken als de auto in Neutraal staat. Dit gebeurd alleen als ik mijn garagedeur open wil doen of een poort waardoor ik even uit de auto moet. Verder gebruik ik de handrem niet. De autohold knop is wel fijn tijdens het rijden alleen idd met fileparkeren of corrigeren tijdens parkeren kan je hem beter uitzetten.
 2. Michael 1712

  ANSWERED Handrem

  Waar kan je dat instellen dan? Je moet de auto toch sowieso in de "P"stand zetten om deze te kunnen uitschakelen? Ik heb het laatste nieuwe model (2019/2020)
 3. Michael 1712

  Auto geleverd

  Ik heb sinds mei de Niro Dynamicplusline en had hiervoor ook een Peugeot. Ik had de 3008. Net zoals jij ging ik dingen vergelijken of terugkijken. Het puntje gekoelde middenconsole herken ik wel en persoonlijk mis ik de 12v aansluiting in de kofferbak en voor de bestuurders achter. Zeker voor een halve elektrische auto zou dit toch te realiseren moeten zijn. Maar er zijn ook genoeg "betere" punten aan de Kia. Apple carplay, of in mijn geval Android carplay gebruik ik eigenlijk nooit. Ik leg mijn telefoon altijd in het vakje achter de "pook" (heet dat ook zo bij een automaat? ).
 4. @Jannic oke raar..... bij mij gaan de spiegels gewoon open.
 5. @Jannic ik had vorige week ook dat mijn Uvo app steeds vast liep een geen live meer had in de auto. Even in de auto het reset knopje ingedrukt naast de volume knop en alles werkte weer zoals het hoort.
 6. @Derrek dat klopt.
 7. Michael 1712

  kia connect service

  Gelukt! Bedankt voor de tip!
 8. Alle auto's rijden schadelijker met airco aan. Dat is een vast gegeven. 2 weken geleden met de caravan achter de Niro een ritje Breda - Assen gehad. 1100kg achterop en een verbruik van 1:12. Vind het niet verkeerd. Mijn vorige auto reed dit niet eens zonder caravan.
 9. Michael 1712

  kia connect service

  ik heb sinds een paar dagen geen Kia Live service meer, in het scherm staat TMC ipv Live. Hij geeft aan dat er een netwerk fout is. Ook de Uvo app blijft hangen in de remote. Laatste update van de auto is op 07-08-2020. Heeft iemand een oplossing of oorzaak? Het betreft een Kia Niro uit mei 2020.
 10. Overnemen lijkt me een dure optie. Als je uitrekent wat je per.maand betaald en dat maal 4 jaar doet. Dan heeft de auto nog een redelijke restwaarde. Dus overnemen lijkt mij een dure optie. Of ze je actief gaan benaderen weet ik niet. Ben pas met mijn eerste maanden lease bezig.
 11. Normaal rijd ook gemiddeld tussen de 1:18 tot 1:20. Rijd veel met een aanhanger en op 18 inch banden. Vond deze uitslag wel grappig staan toen ik bij de benzinepomp vertrok. Eens de snelweg op en thuis stond hij weer "gewoon" op 1:21
 12. Had iemand hier het over zuinig rijden (Kant tekening is wel, net getankt en puur op Ev het dorp uit, maar vond het wel grappig)
 13. Netjes. Ik heb nog een stuk betonplex staan. Deze ga ik vrijdag op maat zagen. Zaterdag vertrekken we met de caravan voor 2 weken. Ik houd het ook gewoon simpel. Een kale plaat. De kofferbak komt vol genoeg te zitten zodat er niets kan schuiven. Na de vakantie gaat de plaat de garage in en de orginazer terug in de auto.
 14. Hier valt hij dieper.
 15. Reservewiel kan blijven liggen. Dit ligt nog dieper.
×
×
 • Create New...