Ga naar inhoud

pica3deur

Leden
  • Aantal Items

    98
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door pica3deur

  1. Je rechter gordel niet genoeg opgerold misschien? Heb ik namelijk ook wel eens.
  2. pica3deur

    Wegenbelasting

    Of ook wel houderschap belasting . Ik kreeg een poos geleden een brief van de belastingdienst. Hierin stond dat de belasting automatisch zou worden afgeschreven omdat ik een motorfiets heb waar ik ook automatisch belasting voor betaal. Ik heb tot nu nog geen afschrijving gezien voor mijn picanto. Zijn er hier meer mensen die dit hebben, of wel betaald hebben?
  3. Die vraag had ik al een tijd geleden gevraagd, maar nooit antwoord op gehad. Misschien krijgen we die naar deze aandacht toch nog.
  4. Nieuw waren ze 800 euro in pakket. Dit was inclusief de mooie 15 inch wielen, knipperlichten in zijspiegels en tevens inklapbaar. Blij dat ik ze meteen mee heb besteld.
  5. Maakt dat wat uit dan? De veerpoten zitten toch op dezelfde plek?
  6. pica3deur

    zijwindschermen

    Je heb inderdaad teflonolie of een ander smeermiddel nodig. Omdat de ruimte van de raamrubbers kleiner worden ontstaat er een te grote weerstand waardoor de beveiliging van de ramen in werking komt. Ik heb dit alleen bij het begin moeten doen, daatna geen problemen meer mee gehad. Ben ook nog steeds tevreden met de schermen, laat vaak overdag het raam op een kier staan, geen regen binnen maar wel frisse lucht. Zo heb je als roker toch een redelijk frisse auto en tijdens rijden geen windgeruis.
  7. En als ik luister na de eco rij ik duurder dan dat ik rij op gevoel. Gewoon uitzetten dus.
  8. Glassex niet met een doek maar met een prop krantenpapier, op deze manier maken ze in het oosten van de wereld ook de vitrines schoon. Probeer het maar eens, het zal je verbazen.
  9. Heb je er geen reserve fles olie bij gekregen? Bij mij lag er een fles van een liter in de kofferbak, in een etui met klittenband. Blijft hij mooi op ze plek liggen en ik gebruik het soms om spullen klem te leggen.
  10. pica3deur

    herrie

    Ik zie het gewoon als een vraag of er meer Picanto rijders er last van hebben. Waar kan je dat beter doen dan hier?
  11. pica3deur

    zijwindschermen

    Heb ze orgineel van de dealer. Heb zelf na het inbouwen een beetje ingesmeerd met teflonolie, want inderdaad gingen de ramen vanzelf weer naar beneden tijdens het sluiten.. Heb ze vanaf bijna het begin en bevalt me uitstekend.
  12. In de standaard radio zit geen bass
  13. Het gaat mij niet om het racen, en de 2 liter in de pica was ook een geintje. Ik heb hiervoor ruim 7 jaar een benz E400 met een 4.2 V8 gehad met heel veel koppel (en vermogen) en die koppel mis ik soms toch wel. Heb de 1.2, maar koppel had in mijn ogen toch wat beter mogen zijn.
  14. Van mij mogen ze de twee liter in de Picanto hangen :tt1:
  15. Gratis leenauto en door de geringe kilometers ook de benzine gratis, bij een garantie klus.
  16. Er moet ook een speciale inbouwfame bij, is te verkrijgen bij de dealer. Ongeveer 80 euro dacht ik.
  17. Indeling van de mapstructuur misschien?
  18. Is wel terug te vinden hoor. Het is een beste klus. Je moet je achterbank er uit halen, deurrubber verwijderen en dan de panelen lostrekken. De huidige speaker zit vast met popnagel, die moet je uitboren.
  19. Als je bij T-mobile zit, kan ik je Navigon aanraden. Deze is voor klanten gratis en werkt perfect. Navigon select t mobile editie.. Navfree beviel mij totaal niet.
  20. Volmondig met je eens. De zwarte lak is van een slechte kwaliteit. Bij aanschaf getwijfelt tussen titanium grey en zwart. In de showroom stonden ze beide. Wat ons opviel was ook bij de zwarte een soort sinasappel huid, maar dat was volgens de dealer omdat deze nog niet gepoetst was en door de tl verlichting. De titanium was de levertijd langer, daardoor de zwarte genomen. Soms toch wel is spijt, maar hij smoelt in het zwart toch wel leuk. En de metalic deeltje vind ik ook niet terug in de zwarte lak.
  21. Programma voor de smartphone, dashcommand. Niet alles is hiermee uit te lezen, maar wel aardig wat. Gr Alex
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...