Jump to content
 • Sign Up

dikkeeric

Leden
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Goed

About dikkeeric

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/17/1979

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Kia Picanto 1.2

Recent Profile Visitors

331 profile views
 1. oeh dat is wel jammer van je dealer,mijne zit er na 20.000 km nog steeds in omdat het echt onzin is zo snel te vervangen bij zo weinig km`,en al helemaal bij 6000km.
 2. Even ter info: mijn picanto heb ik gisteren een mini beurt gegeven en de KIW is gewoon zonder vragen verlengd. Even langs gebracht voor oliewissel (verplicht voor de garantie) en uurtje later weer op kunnen halen.
 3. bedankt voor de tip,maarre....zie ik het nu verkeerd of kan je beter de linker en rechter wisser los bestellen dan de set die op de site staat? is ongeveer een tientje goedkoper.
 4. Ik zou ze allemaal 1voor1 even losdraaien en dan opnieuw met het handje aandraaien zodat je zeker weet dat de bol/conische kop goed recht in het gat zit,en dan weer proberen.dan weet je zeker dat ze goed gecentreerd zitten. zo niet dan kan er idd een loodje afgevalen zijn en rijd je best even langs de bandenboer om te laten balanceren. en moment van 110nm doe ik ook en klopt ook dus daar ligt het niet aan.
 5. Heb vandaag voor mijn picanto dakdragers en dakkoffer besteld om de toch wel beperkte ruimte te vergroten met 320 litertjes. de dragers zijn origineel kia en de koffer is de junior spazio 320 liter voor 70 euro. als ik het spul binnen heb post ik wel ff een foto. wat ik ook best apart vind is dat ik hier nog niemand gevonden heb die ook een dakkoffer op de picanto heeft aangezien de kofferbak best karig is.
 6. mischien dat ik achterlijk wordt (zeg het mij alsjeblieft) maar ik kan nu de onderhoudstarieven weer zien op mijn kia. en waarom moet bijv het lucht en interieurfilter bij de rio een jaar later dan de picanto vervangen worden? (klik voor groot)
 7. Als je deze bouten erop draait zit je altijd goed,komen ze nooit los. geen dank!
 8. dit is sinds vorig jaar maart oid al zo,en in de brochure staan altijd de mooiste velgen. op de site staat ook dat je 14 inch krijgt. maar bedankt voor de mensen die dit niet wisten.
 9. bedankt xtra ik zag al dat je dat aanrade idd,en wat als ik die er niet tussen doe?starten ze dan niet in de auto stand of iets? en ik heb keuze uit korte 40mm en normale 45mm.ik begrijp dat de 45mm bij projectie makkelijk kan.
 10. even voor de zekerheid,can bus is niet nodig op de picanto toch? en Ed,de set die jij hebt past dat zonder aanpassingen in de bestaande situatie op de lamp?
 11. heb net ook even getest en inderdaad op alle standen werkt isg behalve als je de blower op de voorruit hebt staan.ik heb geen climate control. ook als je riem los is springt isg op slot. dus ik ben weer blij en scheelt een ritje naar de dealer.
 12. eerste paar tankbeurten reed ik 1/16 van de winter 1/14 en nu een record met wel veel snelweg 1/18. kleine ritjes = zuipen snelweg = acceptabel
 13. werkt hier ook voor geen meter,zelfs niet na 100 km gereden te hebben laatst. sta ik een keer lang te wachten bij een brug werkt het niet,beetje jammer.
 14. nee nog de oude prijs van 329,en het is idd een machtig apparaat die constant gebruikt wordt. leuk spul dus.
×
×
 • Create New...