Jump to content

Toby

Leden
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Toby last won the day on February 21 2018

Toby had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About Toby

 • Rank
  Lid
 • Birthday June 15

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  kia sportage 4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hier ook niro sense kleur steel grey besteld 19 februari verwacht midden april. Hier in Belgie zijn de kia dealers dicht tot 5 april i.v.m coronavirus ,bij problemen met uw wagen rechtstreeks naar het callcenter van kia bellen. Ziet er dus ni goed uit wordt misschien nog verlengd.
 2. Haha,toch nog goed nieuws in deze Corona tijden.
 3. Hallo,Danny proficiat met de leasewagen,ik ben ook aan het wachten op mijn nieuwe wagen en inderdaad het wordt extra spannend met dat coronavirus . Alvast veel succes en hopelijk geen extra wachtijden.
 4. Toby

  Klepje tankdop

  Wow,heb ook een Niro besteld zal me ook maar informeren bij de dealer als hij er is. Kan me niet voorstellen met een nieuwe wagen te gaan tanken en daar dan 5 minuten staan prullen om uw tankklep open te krijgen. Of is dit alleen bij de eerste generatie Niro's.
 5. Hey,Diepski Heb een drietal weken geleden ook een Niro besteld maar ik moet nog een dikke maand wachten maar verheug me er al op. Veel plezier en veilige kilometers gewenst. P.S fotootjes doen het altijd goed.
 6. Toby

  kia niro total los

  Een Niro van 2017 en we zijn nu begin 2020 is maar dik 3jaar en nu al geen wisselstukken meer,dat kan ik met de beste wil van de wereld niet geloven.
 7. Mijn sportage wordt zo meteen 4 jaar dus tijd voor iets nieuw. Afgelopen week test gereden met de xceed en de niro,het is een niro sense (belgie) in de kleur steel grey met open dak geworden. Geschatte levertijd +/- 2 maanden kijk er al naar uit.
 8. Ziet er netjes uit ,en ge zijt al goed bezig ook.
 9. Toby

  Xceed

  En de kogel is door kerk heb test gereden met de xceed 1.4 dct rijdt echt wel lekker,maar kwa ruimte binnenin viel hij toch wat tegen. Dan nog is met de Niro test gereden hoewel die ook over 140 pk beschikt toch een heel stuk minder pittig. Maar de ruimte binnenin is toch een stuk groter (zelfs iets meer dan in mijn sportage) en ook zuiniger . Kofferbak is natuurlijk wel minder maar nog wel genoeg voor mij. Dus heb mij nu een Niro besteld de sense uitvoering (Belgie) met open dak en de kleur steel grey leverdatum eind april begin mei. Aftellen kan beginnen .
 10. Het zijn allemaal geen cowboy's he. Bij de dealers worden die grote hamers ook al eens gebruikt.
 11. Toby

  Problemen met accu

  Ik hoop dat mijn dealer nooit zo een antwoord geeft aan mij, want dat komt dan niet goed.
 12. Ik denk toch dat de dealer gelijk heeft. Jullie maken naar mijn mening niet genoeg kilometers om de meerprijs van een plug-in goed te maken. En vergeet niet elektrisiteit kost ook geld,en dat zal alleen maar duurder worden.
 13. Toby

  Xceed

  T'ja dat getwijfel altijd he,ik kijk ook al een tijdje naar de xceed. Ik rijd momenteel in een Sportage diesel ik weet dus ook niet wat kiezen benzine of diesel,ik rijd z'on 30000 km per jaar veel snelweg. Het wordt natuurlijk ook altijd moeilijker om de meerprijs en taksen van de diesel terug te winnen ik rijd meestal ook maar 4jaar met een wagen.
 14. Dit begrijp ik niet, als je dat geel niet graag ziet pak je toch een andere kleur. Het geel binnen de auto is toch een optie ,als je die niet neemt is het gewoon zilver.
×
×
 • Create New...