Jump to content

Toby

Leden
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Country

  Belgium

Toby last won the day on February 21 2018

Toby had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About Toby

 • Rank
  Lid
 • Birthday 06/15/1967

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Werk
  Operator
 • Auto
  Kia Niro HEV.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wow,om de 1,5 a 2 maand bij mijn vorige Sportage heb ik pas na 3,5 jaar mijn eerste batterij vervangen. Heb je dat met beide sleutels?
 2. Dat is dus 3x in 1 maand tijd ,vindt ik toch eens de moeite om is laten na te kijken.
 3. Wat was het probleem nu? Altijd leuk om weten.
 4. Zij al blij dat ge 7 gratis update's krijgt bij Kia ,ik ken genoeg merken waar ge veel geld op tafel moet leggen voor een update.
 5. Toby

  Brandstof verbruik

  Ja zeker,ik heb de Sportage zeker niet wegedaan om het verbruik of iets anders. Maar ik rij maximum maar 4 jaar met een wagen ,ik reed ook heel graag met de Sportage. Nu voor de Niro gekozen ook altijd een zwak voorgehad en het hybride systeem want zoals zovele hybride rijders zeggen het wordt een sport om een zo laag mogelijk verbruik te halen,het is verslavend. Ik had ook een pano dak in de sportage,en het is het dak opzich dat een pak meer weegt dan zonder dak,en meer kilo's meer verbruik.
 6. Toby

  Brandstof verbruik

  Ik heb mijn Sportage vorige maand weggedaan was een 1.7diesel en verbruik lag altijd tussen de 6.8 tot 7.3 liter. Nu heb ik de Niro HEV verbruik nu 5,2 liter met een nieuwe wagen.
 7. Behoort tot die update ook andere software,bv is er iets verandert wat android auto betreft het niet vullen van het scherm.
 8. Ik heb sins een anderhalve week een niro HEV ik gebruik ook de uvo app van kia. Opde app zie je bij remote de motor,de deuren,en de klimaatregeling maar ik kan enkel de deuren van op afstand bedienen. Klimaat en motor niet,motor vindt ik nu niet zo belangrijk ,maar klimaat had mooi geweest misschien bij een volgende update.
 9. Toby

  Android Auto widescreen

  Maar blijkbaar ligt het toch bij kia want als Jaguar het kan moet het bij kia ook lukken.
 10. Heb juist hetzelfde probleem. Ik begrijp dit ook niet. P.S. H.Jacobs is er veel veranderd heb je nu de DAB+ logo's
 11. Is toch wel jammer ze heb donderdag mijn nieuwe Niro HEV opgehaald en heeft nog versie EUR 11.47 terwijl blijkt dat het al 12.41 moet zijn. Of zit er een verschil in update release tussen België en Nederland?
 12. Toby

  Android Auto widescreen

  Ja,heb je eens een groot scherm en dan gebruiken ze er maar 60% van. Heel het met rood omcirkeld is verloren scherm ik overweeg sterk de overstap naar carplay.
 13. Toby

  Tanken. E10 of S 98

  Wel alvast bedankt voor jullie meningen, ik heb nu de eerste maal getankt ook S 98 . Ik heb het gedaan omdat het de eerste 1000 km zijn ik ga ook E10 tanken met om de 3a4 tankbeurten is S98. En gaat er iets fout hebben we nog altijd onze 7 jaar garantie.
 14. Toby

  Startmuziek / geluid

  Normaal kan je dat in de boordcomputer uitvinken. Allesinds bij mijn Sportage was dat toch zo.
×
×
 • Create New...