HansG

Leden
 • Aantal items

  170
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

HansG won de laatste dag op 8 juni

HansG had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

57 Excellent

Over HansG

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 19-01-1960

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto ('s)
  Kia Niro

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. HansG

  Binnenkort een Niro? Vragen over afspelen media.

  Alle navigatiesystemen die ik gehad heb hebben wel eens van die vreemde routes. Ik ben het bij mijn Niro nog niet tegengekomen. Mijn update is van maart en ook de N31 door Harlingen staat er al op. Alleen gebruikt de navigatie deze weg niet. Dat is een bekend euvel wat ik bij mijn vorige navigatie ook tegenkwam. Er zijn maar weinig merken waarbij Andriod auto via bluetooth werkt. Bij de meeste werkt het met kabel. De spraakbesturing is Google assitant van je telefoon. Je kan toch ook gewoon je telefoon rechtstreeks een commando geven om te bellen? Dat telefoneren gaat dan gewoon via bluetooth. Dan kan de USB stick gewoon in de USB poort.
 2. HansG

  Recal NIRO

  Inmiddels ook een brief gehad. Mijn vrouw had hem bijna weggegooid om dat ze dacht dat het reclame was Ik begrijp de manier van communiceren niet zo goed. Anno 2018 met een brief?
 3. HansG

  Kia Sportage 2014 conflict met dealer

  De rechtsbijstand zou ik zeker raadplegen. Alleen is het de vraag of dit veel gaat helpen. De 500 euro aanbod is op zich niet verkeerd. Na 150.000 km krijg je er wel een nieuw onderblok voor. Dat lijkt mij een hele goed deal. Blijft staan dat het niet zo netjes is dat ze je signalen niet opgevangen hebben. Daar geeft de garage dan wel weer een vergoeding voor van 500 euro.
 4. HansG

  WLTP gevolgen voor de Niro

  De Picanto brengt het er helaas minder goed af. De 67 pk versie gaat van 90 naar 115 gram. Dat wordt een behoorlijke prijsverhoging.
 5. HansG

  Omgaan met Waxoil

  Dat hoeft niet. Een concurrerend bedrijf dat zelf de test uitvoert. Dan hoef ik zelfs de inhoud niet te lezen. De uitkomst is heel voorspelbaar. Toyota zal ook altijd aangeven dat de C-HR toch net iets beter is dan de Niro. Je eigen spullen afkraken is dodelijk. Dat doet niemand!!
 6. HansG

  WLTP gevolgen voor de Niro

  De officiële cijfers zijn inmiddels bekend: De Niro Hybrid doet 86 gr co2 voor de 16 inch uitvoering en 100 gr co2 voor de 18 inch. De Plug in komt op 29 gr co2. Dit zijn de officiële cijfers voor euro 6D en staan op de site van Kia Duitsland. Geen zorgen dus voor een eventuele verhoging van de BPM.
 7. HansG

  Aantrekkingskracht

  Dacht het niet. Is bijna 100 km ver. Maar je weet maar nooit met een dochter van 18. Pa, ik ga vissen. Gaat weg met de trein, maar kan gemakkelijk de fiets mee nemen. Het is een zwarte electrische Gazelle. Dus pas op.
 8. HansG

  Omgaan met Waxoil

  De slager die zijn eigen vlees keurt. Carclean is een concurrent. Is dus geen onafhankelijk vergelijk.
 9. HansG

  Aantrekkingskracht

  Bij mij ook op mijn Niro. Maar ik heb de dader gevonden!! Mijn dochter reed met haar fiets langs de ingeklapte spiegel. Zou ze afgeleid zijn door de glimmende lak?
 10. HansG

  Kia Sportage 2014 conflict met dealer

  Wel apart dat juist 3 maanden buiten de garantie dit naar voren komt. Als je 8 keer aangegeven hebt dat de auto veel olie verbruikt heb je dat dan ook via de mail gedaan? Als je dit alleen mondeling hebt aangegeven is er geen bewijs en ben je afhankelijk van de goede wil van de dealer. De norm van de branche is 1:2000 km(voordat er tot reparatie wordt overgegaan) Op zich niet vreemd dat je na een vakantie olie bij moet vullen. Olie trekt water aan en juist bij vakantieritten wil dat water verdampen(er wordt vaak meer gevraagd van de auto) Hoe vaak moet je olie bijvullen? Je spreek van regelmatig, maar tussen de beurten(30.000 km?) af en toe een liter olie bijvullen is niet abnormaal. Wellicht kan je aangeven hoe hoog het olieverbruik is?
 11. HansG

  Benzine E5 en E10

  E5 is de brandstof die je altijd al tankt. Daar zit 5% ethanol . E10, met 10% ethanol is voor alle Kia’s geschikt.
 12. HansG

  WLTP gevolgen voor de Niro

  Als de BPM verdwijnt moet die 3 miljard ergens anders vandaan komen. Dan stijgen de tarieven voor de MRB gewoon.
 13. HansG

  Wie herkent dit probleem?

  Vreemde reactie van de garage. Je mag toch verwachten dat ze weten dat er helemaal geen verbinding is tussen de airco en de motor? En aan-uit doet de moderne airco niet meer. Geeft mij geen goed gevoel als de garage met zo’n antwoord komt. Ik ga er van uit dat de monteur een aanvullende cursus krijgt om aan een hybride te sleutelen?
 14. HansG

  WLTP gevolgen voor de Niro

  Mooiste zou zijn als de wegenbelasting geheven wordt over de CO2- uitstoot en niet over het gewicht. Een extra stimulance om een auto met lage CO2 uitstoot aan te schaffen.
 15. HansG

  Verkeersinformatie

  De verkeersinfo kan alleen via de Hotspot. Als de wifi bij jou thuis gebruikt wordt laad de info op, maar deze wordt onderweg niet meer geüpdatet. de verkeersinfo is dan niet meer actueel. Als je de hotspot van je telefoon gebruikt en de flitsers worden opgeladen dan moet de rest ook gewoon werken.