Jump to content

pjong

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About pjong

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia niro

Recent Profile Visitors

165 profile views
 1. ziet er wel puik uit.
 2. pjong

  Niro Hybride storing

  zelf niet gezocht op het forum omdat de dealer kontakt heeft met Korea, trok ik zelf de conclusie dat ik de eerste zou zijn met deze klacht.
 3. Helaas, 3,5 week geleden allemaal toeters en bellen op het dashboard, we reden 100 km/u en ook een rode driehoek op het display en de mededeling "storing Hybride systeem" waren toevallig net voor een benzine station dus meteen de parkeerplaats op. Auto stilgezet, uitgestapt, deuren op slot, min. gewacht en weer gestart. Auto kon weer rijden maar lampje motormanagement brandde oranje, dealer gebeld, klacht uitgelegd en kon meteen langskomen. Auto uitgelezen en conclusie er is iets aan de hand maar wat nog niet bekend. Kreeg leenauto mee, dus dat was opgelost> Dealer heeft nu kontakt met Kia
 4. Hallo, wij hebben een caravan met een totaal gewicht van 1250 kg ongeveer en zijn er mee naar Duitsland geweest (eifel) en reden met caravan 1:11,5 met een snelheid van 95km op de teller, dus best positief vinden wij, sommige stukken reed hij ook elektrisch op de wat langere stukken maar wel minder dan zonder caravan.
 5. Ben zelf weleens in de buurt van Dordrecht (ongeveer 40 km) we kunnen best een keer afspreken hoor, bv bij Mc Donalds te Gravendeel (vlakbij Dordrecht ) de "loze sierstrips" zou daar zelf liever vanaf blijven. Misschien toch een optie. Altijd leuk om ervaringen uit te wisselen toch, als je naar Dordrecht ga, meld het even kunnen we misschien het een en ander kortsluiten.
 6. Ja, het geluid is veel beter, warme bassen en vol geluid, ben nog steeds van plan om ze achter ook te vervangen. Raar dat het bij jou tegenvalt maar als de luidspreker bij jou het rooster raakt, zal dat zeker invloed hebben. Zou zeggen we moeten is bij elkaar komen luisteren, de afstand zal wel een probleem zijn. Hoop dat je het alsnog kan oplossen.
 7. OH, dat is jammer dat je het resultaat niet zo"n geweldige verandering vindt. Heb inderdaad ook het schuimrubber randje overgezet maar bij mij raakt de tweeter niet de binnenkant van het rooster? Vreemd, zo te zien heb je het zelfde gedaan dan ik met dit verschil dat jij langere schroeven hebt gebruikt maar dat heeft geen invloed op de gehele hoogte van ring en luidspreker samen. Vreemd.
 8. Hoy, en is het gelukt Vince en welke speakers heb jij gekozen?
 9. Net terug van een weekje vakantie met de caravan naar Cochem aan de moezel, de Niro deed het op zijn slofjes. 1:11,6 met caravan. Ook hellingen van 12% waren geen probleem, wel bij sommige heuvels hoog in de toeren maar dat is een kwestie van wennen, motor temperatuur bleef konstant op ong.88 graden. Zonder caravan in de heuvels 1:25 gereden. Wil er wel bij vermelden dat ik niet harder dan 95 km per uur heb gereden met caravan op de teller, het is mij alles meegevallen. Onze caravan weegt totaal ongeveer 1250 kilo. Ik vind de Niro een fijne auto, ook met caravan er achter.
×
×
 • Create New...