Jump to content

Sodiac

Leden
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sodiac

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi @stevedem is hier al meer over bekend en is het probleem bij jou inmiddels opgelost? Ik heb gewacht met naar de dealer gaan totdat er hier wellicht iemand al meer duidelijkheid had, maar ik heb niets meer gelezen van de resultaten? Alvast bedankt!
 2. Bij mij is ie nu ook aan het laden maar de app laat het niet zien.
 3. Bij mij ook onmiskenbaar de trillingen vanaf 125 km/u te voelen (en ook een zoemend geluid te horen?)... Als ik binnenkort nog terug moet naar de dealer (VDNS) ga ik dit ook melden.
 4. Sodiac

  Stekker

  In de middelste rij van de stekker zit in de middelste ader (aarde) een wit plastic kruisje. Bij een collega zijn stekker zit dat er niet. Ik zit in NL met een driefasen paal te gebruiken met één fase voor de Kia. Waarom ik denk dat het niet goed is, is omdat de stekker niet helemaal in de auto te steken is. Als ik de losse laadkabel probeer steek ik die er wel verder (goed) in. Maar aan de kant van de auto lijkt er ook weer één van de twee kleine pinnetjes dieper te zitten. Dit kun je denk ik duidelijk zien op de foto. Ik vroeg me af of dat bij iedereen z'n Kia zo is.
 5. Sodiac

  Stekker

  Hi all Kan iemand iets geks zien aan de stekker van de Home Advanced laadpaal en/of het contact in de auto anderzijds? Hij wil niet laden.
 6. In geval dat een 3-fase laadpaal (NewMotion Home Advanced) wordt gebruikt: met welke fase laadt de Kia dan (R, S, of T)?
 7. Type B aardlekschakelaar schijnt voor NewMotion nu schijnbaar niet meer nodig te zijn omdat ze nieuwe laadpalen hebben, de versie 2.1: https://assets.ctfassets.net/ulfvrpf1itxm/1HnsfPLo7EWQcY1gQFnkIJ/22b41e2562ecfeb9ce5b023ced583e92/Datasheets_-_Home_Line_2.1_-_NL___BE_NL.pdf Bij de ** staat: ** Vervangt niet de aardlekschakelaar in de installatie. Volg altijd de lokale wet- en regelgeving bij het kiezen van het juiste type aardlekschakelaar. Wat dat nu toch weer inhoudt, geen idee...?
 8. Bij een collega zag ik dezelfde aardlekautomaat. Bij mij komen ze vanuit NewMotion (BAM als installateur) waarschijnlijk dezelfde plaatsen. Is dit nu een goede? Bestaat er een aardlekautomaat met type B aardlekschakelaar? In de specificaties van de laadpaal staat: "Aardlek 3-fase: 30mA type B, óf 30mA type A, aangevuld met geschikt materiaal dat uitschakeling van de voeding waarborgt bij een DC-foutstroom van meer dan 6mA." Wat zou dan het "geschikt materiaal" moeten / kunnen zijn? --> Hoe gaat het nu verder met jouw aardlekautomaat + NewMotion?
 9. Hey King Niro Heeft men vier dezelfde velgen geleverd? Zijn er normaal niet twee linker en twee rechtervelgen??
×
×
 • Create New...