Jump to content
 

Rokil

Leden
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Rokil last won the day on July 14

Rokil had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutraal

About Rokil

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  E-Niro 64Kw ExecutiveLine
  Michelin CrossClimate

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ook ik heb de opbergvakken uit de kofferbak gehaald i.v.m. vakantie-bagage. Onderin ligt nu alleen de bak met bandreparatie spullen nog. Ik was van plan om een thuiskomer aan te schaffen, omdat ik in het verleden een vervelende, kostbare ervaring heb gehad met die bandenreparatie. Op de Kia accessoires lijst gekeken en een 17inch thuiskomer gevonden, maar daarbij staat dat deze niet in de uitsparing past en er schuin in moet komen te liggen. Dan moeten de opbergvakken weer terug en is die gewonnen ruimte weer verdwenen. Zijn er anderen die wel een thuiskomer in die bak hebben liggen, zonder da
 2. Jazeker, zoals ook in het instructieboekje staat. Tijdens het rijden kan ik het gewoon inschakelen, maar om het uit te zetten moet ik de auto in P zetten. De cruisecontrol was op dat moment niet actief. Ik zal het voor de zekerheid toch straks nog eens proberen en anders maar naar de dealer.
 3. Weliswaar een oud onderwerp, maar ik kan de automatische stand wel inschakelen en niet uitschakelen tijdens het rijden. Via de rechterflipper zet ik het aan, maar hiermee kan het niet uit. Ook niet met de linkerflipper. Ligt dit aan de auto, of moet ik dit op een andere manier doen?
 4. Rokil

  Small Wraps

  Bij de laadklep heb ik niets afgeplakt. De spuitnevel gaat vanzelf over de rand heen. Wat teveel is trek je er eenvoudig weer af, omdat het 'breekt' op de naad. Vandaar ook dat ik het stekkertje op de laadklep in de originele kleur heb. Nadat de plasti dip gedroogd was heb ik daar een klein gaatje gepeuterd en het er daar netjes van af getrokken. Het brak netjes op de juiste lijn af.
 5. Rokil

  Small Wraps

  De eerste keer heb ik 'dopjes' van karton gemaakt voor over de wielmoeren en ventiel. Via de spaken heb ik een lege vuilniszak over de remschijven getrokken. Een beetje pielen, maar zonder problemen mijn velgen kunnen spuiten. Voor de blauwe accenten en gril heb ik ruim afgeplakt, dus niet precies op hetgeen gespoten moet worden. Als de plasti dip droog is trek je het teveel gespoten er zo vanaf en scheurt het vanzelf op de naad, zodat het juiste resultaat overblijft. De dealer rekende ergens rond de €450,- , dus ik dacht het eerst zelf te proberen en als dat niet zou lukken kan ik altijd
 6. Rokil

  Small Wraps

  Had nog een busje plasti dip mat zwart staan. Rondom de blauwe delen alles goed afgeplakt en daarna de blauwe randjes en de grill gespoten. Ik ben 10 jaar geleden begonnen met mijn velgen hiermee te spuiten en het is altijd goed blijven zitten, dus ik verwacht dat het hier ook goed op zal blijven zitten. Ben niet overdreven handig en het verwerkt erg makkelijk, dus zal waarschijnlijk voor de meeste mensen goed te doen zijn.
 7. Tegen de tijd dat ik een eigen aansluiting krijg, ben ik van plan deze laadbox aan te schaffen : https://perfectfitautomotive.nl/Perfectfit-laadbox-11kW-3-fase-instelbaar-vermogen Laadvermogen is instelbaar en, indien gewenst, uit te stellen laadstart.
 8. Ik heb ook de Oostenrijkse Frunk 'gemonteerd'. Het monteren kostte me niet meer dan 2 minuten en daarna passen beide laadkabels er makkelijk in. Het is nu ff wat gedoe om de laadkabel te pakken, omdat het met een lege kofferbak makkelijker is om de kabel daarvandaan te pakken. Zodra er wel iets in de kofferbak ligt, wordt het al vervelender, ook al omdat ik laatst de laadkabel nat en vies in de kofferbak zou moeten gooien. Nu gooide ik hem gewoon in de kunststof frunk en wordt er verder niets vies. Tegen de tijd dat ik een eigen oplaadmogelijkheid heb, zijn die kabels alleen voor noodgeva
 9. Rokil

  Navigatie update

  Fijn dat het voor jou prettiger is, maar ik vind het heel irritant. Natuurlijk kan ik het adres helemaal intikken, maar zoals het voor de update schijnbaar was, vind ik toch echt veel handiger. Mis je ook niet dat je 3 schermen kan instellen in plaats van 2?
 10. Rokil

  Navigatie update

  Sinds deze week mijn e-niro in bezit. Ik had waarschijnlijk proefgereden met een auto waar de nieuwe update nog niet op geïnstalleerd was, want ik kon toen land, straat en huisnummer apart invullen. Was toen blij verrast dat dit zo snel en soepel ging in vergelijking met mijn Toyota. De dealer heeft natuurlijk de laatste updates op mijn auto gezet, waardoor ik nu geen 3 aparte schermen heb met bijvoorbeeld navigatie, ev en radio. Het ergste vind ik dat ik nu het adres helemaal in moet tikken, wat in mijn Toyota gelukkig wel kon. Hierdoor is het niet meer snel en soepel, maar een irritatie
×
×
 • Create New...