Ga naar inhoud

ErwinB

Leden
  • Aantal Items

    105
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    1

ErwinB heeft de dag voor het laatst gewonnen op 2 Oktober 2011

ErwinB had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Over ErwinB

  • Verjaardag 01-12-1975

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Hobby's
    Motorrijden / computers / fotografie
  • Auto
    Ford Focus Wagon Titanium 1.5 Ecoboost 150pk
    (in bestelling: Kia E-Niro Executive Aurora black)

Recente Bezoekers van dit Profiel

1225 profiel weergaven

ErwinB's Prestaties

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recente Badges

3

Reputatie

  1. Ik heb een Daytona 675 (benzine) maar moet de 1e E-auto nog tegenkomen die me 't stof laat bijten hoor.. De pk/kilo verhouding blijft voor auto' s toch een nadelig item. Neemt niet weg dat die Tesla's wel flink van huis gaan overigens... Verstuurd vanaf mijn ELE-L29 met Tapatalk
  2. Ik heb m'n E-niro nog niet dus kan het niet testen, maar hieronder zou een manier staan om de melodie uit te zetten bij het starten vd auto. https://www.speakev.com/threads/kia-niro-trick-to-kill-the-startup-goodbye-jingle.133812/page-2 Verstuurd vanaf mijn ELE-L29 met Tapatalk
  3. Werkt dat ook met een duokaart, of moet dat een eigen abonnement hebben? Verstuurd vanaf mijn ELE-L29 met Tapatalk
  4. Als je een Android hebt dan kun je met Macrodroid automatisch je hotspot starten wanneer je telefoon via bluetooth verbinding maakt met je Niro.. Zo ook bijvoorbeeld waze laten opstarten.. Hetzelfde geldt voor het afsluiten van beide na het verbreken van de Bluetooth verbinding Verstuurd vanaf mijn ELE-L29 met Tapatalk
  5. Vorige week besteld, en mij is verteld dat 'ie juli '19 verwacht wordt... thumbs crossed...
  6. Ik heb destijds mijn Sportage met waxoyl laten afleveren en ik heb er 4 jaar plezier van gehad (toen heb ik de auto verkocht). Het werkt heel goed maar je moet niet alsnog met agressieve reinigingsmiddelen (wasstraat) op de auto gaan want dan is de waxoyl zo weg. Gewoon afspuiten met warm water en daarna met een zachte shampoo van meguiars of poorboys ofzo nabehandelen. Mijn E-Niro krijgt zeker te weten weer waxoyl erop.
  7. ErwinB

    Clutch Judder?

    De mijne 22000km. De koppeling is inmiddels vervangen en, zoals te verwachten, zijn de klachten verdwenen
  8. ErwinB

    Clutch Judder?

    Nou, ik zou er nog even op terugkomen. Het probleem was bij de dealer in Hellevoetsluis (een andere dan waar ik 'm gekocht heb) bekend, ze hadden het ook bij sommige Rio's. In eerste instantie heb ze iets gespoeld of gesmeerd, maar dat heeft niet geholpen. Nu vandaag te horen gekregen dat de gehele koppeling en drukgroep wordt vervangen. Krijg zelfs nog een nieuwe vervangauto mee, dat vind ik toch goede service.
  9. ErwinB

    Clutch Judder?

    Ik heb het ook, met mijn SP3 1.6Gdi. Vorig jaar was het alleen bij vorst, en had ik het gemeld bij de dealer. Ook ik was de eerste . Ik heb de auto een nachtje daar gelaten en ze hebben er naar gekeken maar konden niets vinden. Nu wordt het erger, ik heb het al bij vochtig weer en niet alleen bij de 1e keer optrekken. Ik ga begin maart terug en laat de auto weer een nachtje staan. Het is nu in een dusdanige vorm dat ik het niet acceptabel meer vindt. Ik kom er nog wel op terug met 'de uitslag'.
  10. Ik heb dit ook gehad, maar dit ligt niet aan 4.0.4. Ga op je telefoon naar 'instellingen', dan naar 'apps'. Selecteer tabblad 'alles' en scroll naar 'LogsProvider'. Selecteer deze en klik op 'Gegevens wissen'. Verwijder nu de paring met je auto in zowel de telefoon als de auto en maak opnieuw verbinding. Voilà: adresboek wordt vanzelf geïmporteerd !
  11. Cor, Ik heb inderdaad dezelfde trekhaak / kabelset. je kunt de kabel via de linkerdorpel naar voren brengen en van daaruit via een rubber doorvoer vlakbij het scharnier het linker voorportier naar buiten voeren. Van daaruit kun je dan via het spatbord de motorruimte in. Eén van de leden hier had er een foto van op dit of het amerikaanse forum geplaatst. Ik zal eens kijken of ik die kan vinden. Edit: gevonden, Bowie97 heeft deze foto's geplaatst:
  12. wat betreft die onderhoudsinterval; Ik interpreteer het als een beurt om de 30.000 of 2 jaar en alleen olie verversen om de 12 maanden.
  13. ErwinB

    Zonwering

    Voor de liefhebbers: http://auto-diversen.marktplaats.nl/accessoires-overige/578169180-zonneschermen-op-maat-kia-sportage-2010-heden.html met de achterruit uit 1 deel !
  14. Hallo, Ik moet een kabel vanuit de kofferbak naar de accu zien te krijgen. Is er soms iemand die weet waar ik met een kabeltje handig vanuit het interieur de motorruimte in kan komen ? Ik heb al wel gezocht maar ik kan nergens een rubbertje vinden wat ik kan 'mis'bruiken ofzo.. zie ik wellicht een handigheidje over het hoofd ?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...