Eric-H

Leden
 • Aantal items

  201
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Eric-H won de laatste dag op 21 juni

Eric-H had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

9 Neutraal

Over Eric-H

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 16-06-1963

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Hobby's
  Computers
 • Werk
  Computers / IT
 • Auto ('s)
  Kia Niro Design Edition Gravity Bleu, geregistreerd op 13-07-18

Recente bezoekers van dit profiel

421 profielweergaven
 1. Eric-H

  Recal NIRO

  Zou je misschien de versie van jou Kaartupdate met datum van die update bij onderstaand topic willen plaatsen, op die manier kan een ieder controleren hoe recent zijn eigen kaart versie is. B.v.d " Kaart Updates voor de Niro "
 2. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Het is de bedoeling dat bij het doorgeven van de kaartversie dat daar dan de datum van update wordt bijgemeld uiteraard. In het geval van bovenstaande versie is vermeld dat dit begin Augustus gedaan is . Ik hoop dat we er vanuit kunnen gaan dat ze toen de meest recenste kaart genomen hebben, dit is te controleren als iedereen die een nieuwe update gekregen heeft deze versie met datum van update hier blijft melden.
 3. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Klopt de kaarten zijn idd van Hete.
 4. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Het ging er om dat iemand zat te melden dat dit onder de topic software update hoort maar het gaat in dit geval om een Kaart Update,wat je laat zien moet je zelf weten als er maar een datum van kaartupdate bij staat,zo kan iedereen hier blijven controleren of ook hij weer aan een update toe is. Een kaart 1 of 2 jaar oud, daar koop je geen auto voor met ingebouwde navigatie, of je het nou gebruikt of niet het hoort gewoon recent te zijn, zolang je nergens kan controleren of je inmiddels ook aan een update toe bent buiten de 1 x jaarlijkse onderhoudsbeurt om lijkt mij deze topic voor iedereen erg handig.
 5. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Ik merk je insteek, nergens voor nodig hoor, kwestie van goed lezen wat ik schrijf. Het enigste wat je hoeft te doen is de datum van de laatste kaartupdate te plaatsen en de versie van die kaart, op deze manier kan iedereen zijn eigen kaart controleren. Een foto is niet eens nodig even de Versie hier intypen en iedereen weet dat er vanaf die datum weer een nieuwere versie is. Dat is voor iedereen hier toch ideaal, hoe kom je er anders achter hoever je met je huidige kaart achterloopt, de dealer belt je echt niet op om te komen omdat er een nieuwe kaartupdate is en om nou telkens je dealer te vragen of er al een update is, is ook weer zo wat, op deze manier is het toch gewoon handig als een ieder dit gewoon blijft doen , ik ga morgen in ieder geval meteen even controleren welke versie er nu bij mij op staat, bedankt gjcvro voor deze gegevens.
 6. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Stel je moet naar de dealer omdat je cruise-control niet goed functioneert, mocht daar dan een systeem/software update voor zijn dan wordt deze geüpdatet, mocht er op dat moment nog een kaart op je navigatie staan die een jaar niet is bijgewerkt dan heb ik niets aan de complete informatie in het scherm en zeker niet aan de nieuwste Software/Systeem versie informatie, het gaat mij enkel en alleen om de kaart in dit geval. Was 22 Juni daarom dit topic al gestart en hopelijk zet een ieder die pas een nieuwe Kaart Update gekregen heeft dit hier op dit Topic zodat iedereen hier zijn eigen versie kan vergelijken. Er staat immers niet voor niets "Kaartupdates voor de Niro" bovenaan dit Topic
 7. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Ja ook gezien maar wil specifiek alleen de versie van de kaarten weten, een software update wil niet zeggen dat er dan automatisch een kaartupdate bij zit.
 8. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Zou het misschien een optie zijn dat zodra iemand met zijn Niro een nieuwe recente Software en/of kaart update gekregen heeft dat hij daar de gegevens hier dan op dit topic plaatst samen met de datum wanneer dit gebeurt is. Op deze manier kan iedereen kijken hoe recent zijn eigen software en kaart in de Niro is omdat hij dit dan kan vergelijken met de informatie die hier geplaatst wordt. ( met datum van update ) Ikzelf rijd nu dus een maand een Nieuwe Niro Design Edition en weet nog echt niet welke versie software en kaart ik dit moment in de Navigatie geïnstalleerd heb staan, zodra iemand een software en/of kaart update laat doen en dan de datum inclusief de versie van beide hier plaatst kan een ieder zijn eigen navigatie hiermee controleren. ( ik schrok er echt van dat er mensen zijn die in een bijna/nieuwe Niro rijden waarvan de kaart o.a 2 jaar oud schijnt te zijn, dit geeft natuurlijk problemen tijdens het navigeren en dat wil je gewoon niet ! ) ( ik weet dat je simpel bij de "normale " tomtom kaarten de versie hiervan kan zien, als voorbeeld, de nieuwst meest recente kaart van Europa is hier de versie 1011.9002 ) maar bij de kaart informatie die nu in de Niro navigatie zit kan ik dat echt nergens vinden ) Ik hoop dat iemand zeer recent zijn software en kaart in zijn Niro heeft laten updaten en de beide versie informatie hier als eerst wil plaatsen, inclusief de datum wanneer de update gedaan is zodat we kunnen zien hoe recent op dat moment de informatie is. Bij voorbaat alvast zeker mijn dank hiervoor groeten, Eric
 9. Eric-H

  Omgaan met Waxoil

  Bedankt voor deze tip.
 10. Eric-H

  Vrijloopbegeleiding

  Vandaag ook verschillende keren Vrijloop met een toontje in beeld gekregen, heb even gekeken, ik kan hem op 3 standen instellen, lange uitloop, normale uitloop en korte uitloop, heb hem op de korte gezet echt een stuk realistischer en zeker veiliger voor de aanhang achter je op o.a een uitvoegstrook van de snelweg.
 11. Eric-H

  eerste verbruik Niro Phev

  Heb inmiddels 500km gereden met mijn Niro Design Edition, het gemiddelde gebruik is 1 op 23.5 op de 50 euro tank van de dealer. Ik merk dat ik best veel elektrisch rijd, zeker binnen de bebouwde kom, als je door hebt hoe het werkt dan is het een leuke sport, toch meerijden met het verkeer en echt vaak het EV in het venster, binnenkort een ritje Oostenrijk en daar veel bergen berijden, ben benieuwd wat dat voor gemiddelde opbrengt. Tijdens het klimmen op de bergen op de motor en tijdens het dalen op de accu die zichzelf dan weer oplaad, ben erg benieuwd.
 12. Eric-H

  Desing Pack geplaatst de foto's

  Bedankt Joop dat je de moeite hebt genomen, je hebt echt een prachtige auto daar staan. Zo zie je maar dat de extra optie designpack toch net weer anders is, ik vind de chrome strippen op de deuren en de chrome lijstenonderin bij de achterbumper ook heel sjiek staan, bij mij zijn die dan weer mat, ik ga het designpack niet nemen want had echt gehoopt dat alles dan chrome zou worden, maar smaken verschillen dat wel natuurlijk. Beide bedankt voor het plaatsen van de foto's, heb hierdoor nu een keuze kunnen maken. Mvg, Eric
 13. Eric-H

  Desing Pack geplaatst de foto's

  Dank jewel Joop, Top. Zo zou ik het dus evt willen nemen, in het chrome. Is het bij jou ook zo aan de achterkant en de 2 luchtinlaat grilletjes aan de voorkant ? , zoja zou je zo vriendelijk willen zijn hier ook een foto van te plaatsen dan weet ik ook hoe dat er uit ziet en kan ik is bij mijn Dealer informeren naar evt mogelijkheden. Groeten, Eric
 14. Eric-H

  Omgaan met Waxoil

  Heb gisteren de Nico een grondige wasbeurt gegeven en is weer showroom proof. Op het achter raam spoiler zit andere lak die ook geen metallic uitstraald, nou zit daar een klein lichtblauw vlekje die er niet uit te krijgen is ( ook nog wat dezelfde maar dan veel kleinere vlekjes ) weet iemand wat dit is ? Zie ook de afbeelding.
 15. Eric-H

  Desing Pack geplaatst de foto's

  # JWS, ontzettend bedankt voor het plaatsen van de foto's. De foto van de voor luchtinlaat grillen is niet zichtbaar, de zijkant en achterkant wel. Wat ik dus echt dacht is dat het Designpack ook in chrome zou zijn zoals de handvaten maar is dus niet zo, of is dat alsnog een extra optie ? Maar nogmaals bedankt,