Ga naar inhoud

Eric-H

Leden
 • Aantal items

  410
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Eric-H won de laatste dag op 11 februari

Eric-H had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

21 Excellent

Over Eric-H

 • Titel
  Bevorderd Lid
 • Verjaardag 16-06-1963

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Hobby's
  Computers
 • Werk
  Computers / IT
 • Auto
  Kia Niro Design Edition 13-07-2018

Recente bezoekers van dit profiel

778 profielweergaven
 1. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Ze kunnen toch ook gewoon de updates online zetten en kopers dus de keuze geven of dat je het zelf doet of dat je het liever door de dealer laat doen .. Je kan dan ook eindelijk zelf bepalen of jou huidige versie correspondeert met de meest recente updates die Kia om de zoveel tijd online zou zetten dan. Dan is meteen alle twijfel weg bij de gebruikers. Het zou wederom weer een mooie extra service van kia kunnen worden. Goed geprogrammeerd kunnen deze updates eigenlijk niet fout gaan, dat zie je nu hier op het forum al. Een goede simpele ook te downloade handleiding in PDF zou al genoeg moeten zijn.
 2. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Dat van die FIRMWARE blijft altijd een extra aandachtspunt, tijdens het updaten van welke Firmware ook en deze wordt door stomme pech plots onderbroken door wat voor reden ook dan kan het product echt zeer grote problemen krijgen mocht een fabrieksinstelling niet mogelijk zijn.
 3. Eric-H

  Android Auto

  Zie hier de uitgebreide informatie over IN-TRAFFIC REPLY
 4. Eric-H

  Android Auto

  Heb op dit moment Android 9, daar zit een geweldige App in die het beantwoorden wat me met AndroidAuto nog steeds niet lukt keurig voor me overneemt, je stelt die App in welke berichten jij door de app automatisch wil laten beantwoorden met standaard of zelf gekozen tekst. Je koppelt de App aan je Locatie en de App detecteerde vanzelf wanneer je op gegeven moment aan het rijden bent en schakeld zichzelf dan automatisch in, waar de telefoon zich ook bevindt op dat moment. Je kan die optie ook uitzetten en open jezelf de App voordat je gaat rijden, op welk voertuig dan ook. De App heet IN-TRAFFIC REPLY.
 5. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  #Ad7Je, hoeveel gb is trouwens de Kia Sd Kaart die er nu standaard in zit ? en is deze dus her te gebruiken voor de kaartupdate van 18 GB ? En is er op deze manier misschien ook een update voor de Kia Venga van mijn Pa uit 2011 ? Groeten, Eric
 6. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Blijft toch weer apart, mijn Dealer mailde mij toch echt dat hij in Februari de nieuwste kaartupdate krijgt en heb daar voor 1 Maart een afspraak voor ingepland staan.
 7. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Ad7je, als eerste bedankt voor de moeite die je genomen hebt dit allemaal te melden, top !!! Het is dat ik op 1 Maart een afspraak heb staan voor een kaart update, anders had ik het net zo gedaan zoals in jou uitleg, ik ga beide torrents sowieso wel downloaden want weet nu nog niet of ik ook meteen een Software ( systeem) update krijg.
 8. Eric-H

  Android Auto

  Heb sinds afgelopen dinsdag Android 9 Pie op me S9 gekregen, ga van het weekend nog eens kijken of Whatsapp beantwoorden nu misschien wel lukt, ik laat het weten.
 9. Eric-H

  Wat houd nu precies de Reputatie van Leden in

  Oke duidelijk, thanks.
 10. Eric-H

  Vrijloopbegeleiding

  Wat de uitrol optie betreft, Bij mij werkte het op de route naar Oostenrijk redelijk veel, zodra er een lange afslag van de snelweg kwam kreeg ik een symbool van een losse voet op een gaspedaal in beeld en een licht piepertje te horen. Dit werkt idd alleen via een vooraf ingestelde route, zonder dat zal je het niet zien of horen, ik kon volgens mij wel instellen of ik de piepjes wilde horen of niet. Ik kan me ook nog herinneren dat ik zelf kon instellen of ik een korte, normale of lange uitloop wilde . Wat me wel opviel is dat het in het buitenland redelijk vaak werdt aangegeven maar bij een ingestelde route in alleen Nederland krijg ik het zelden te zien, toch best apart, ( misschien veel langere uitvoegstroken in duitsland ) het is er om tijdens het "uitrollen" de accu ook op te laden, want dat zie je dan direct gebeuren, natuurlijk net zoals het bij elke korte of langere uitloop gebeurd.En idd eerder hier vermeld, volgens mij werkt het niet als je op het moment van uitvoegen nog op cruisecontrol rijd.
 11. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Helemaal eens, heb het met de Captur 4 jaar 2x per jaar zelf gedaan en geen enkel probleem, ooit is bij de dealer gevraagd maar hadden nog nooit een auto in de werkplaats gekregen die door een foute update van slag was, lukte het niet dan bleef simpel de oude versie er op staan en kon je het overnieuw proberen, het is idd maar net hoe je zoiets op touw zet.
 12. Eric-H

  Android Auto

  Ja dat klopt "helaas" ik doelde op de standaard TomTom kaarten.
 13. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Goed dat we op deze manier elkaar zo op de hoogte houden.
 14. Eric-H

  Android Auto

  Ga er van de week weer eens naar kijken. TomTom kaarten geven dat sowieso geweldig goed door.
 15. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Bij mijn vorige Renault Captur idem ito, geheugenkaartje er uit, in de computer, downloaden, terug in de navigatie, 20 min de motor laten draaien of gaan rijden en whala, update gebeurd, hoe moeilijk kan het zijn tegenwoordig.
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.