Ga naar inhoud

Eric-H

Leden
 • Aantal items

  335
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Eric-H won de laatste dag op 13 december

Eric-H had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

18 Goed

Over Eric-H

 • Titel
  Gevorderd Lid
 • Verjaardag 06/16/1963

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Hobby's
  Computers
 • Werk
  Computers / IT
 • Auto
  Kia Niro Design Edition

Recente bezoekers van dit profiel

672 profielweergaven
 1. Eric-H

  Automatische ruitenwisser uit bij vorst

  Klopt de sensor van de NIRO detecteert vorst als vocht en gaat daarom wissen bij vorst, als je dan net aan het krabben bent of de wissers zitten vastgevroren dan heb je een probleem. ( bij draaiende motor of kontakt volledig aan ! ) Bij kontakt aan of starten maakt hij dus geen slag als de ruit vocht/ijs vrij is.
 2. Eric-H

  KIA e-Niro

  Maar hoe zit het nou met de garantie op de accu's, is dat ook 7 jaar en loopt bv de actieradius na een paar jaar niet net als bij bv de accu's van elektrische fietsen ook achteruit, zodat de capaciteit en het aantal te rijden kilometers met een volle accu langzaam aan ook minder wordt ?, zeker in verband met mocht je over een paar jaar een tweedehands E-Niro kopen of je huidige E-Niro willen inruilen, wordt er dan ook gekeken naar de staat van de accu's en de capaciteit die ze dan nog hebben want dat zou dan mede inruil en aankoop prijsbepalend kunnen worden?
 3. Eric-H

  Automatische ruitenwisser uit bij vorst

  Zie ook de juiste instellingen op de afbeelding die ik hiervoor geplaatst heb, staat uiteraard ook zo in je handleiding.
 4. Eric-H

  Automatische ruitenwisser uit bij vorst

  Dit werkt echt super snel.
 5. Eric-H

  Automatische ruitenwisser uit bij vorst

  Mijn gehele voorruit was precies zo snel volledig ontdooid als de achterruit. Nee neem dan BMW, via een app elektrisch je voorruit laten ontdooien nog voordat je de deur uit stapt, over gemak gesproken.
 6. Eric-H

  Automatische ruitenwisser uit bij vorst

  Op de Niro zit ook een beste Voorruit verwarming maar dan moet ik wel de motor starten wil ik de accu niet meteen leeg trekken en dan is het niet fijn als je ruitenwissers dan nog op Automatisch staan.
 7. Eric-H

  Automatische ruitenwisser uit bij vorst

  Beste Forumgenoten, Even een waarschuwing, wil je met vorst op de ramen voor het ijskrabben alvast je motor aan zetten, zet dan van te voren je stand automatisch wissen uit !, want start je van te voren eerst je motor om alvast te ontdooien dan gaan geheid met nog een laag ijs op je ramen je wissers aan ! en ze zullen maar vastgevroren zitten of aangaan terwijl je aan het krabben ben. Let er op dus.!
 8. Eric-H

  Gerammel in de achterklep

  Wat een geweldig verhaal BvE, je klacht werd in ieder geval zeker serieus genomen, ik ben benieuwd of ik de jongens van de werkplaats ook zo ver kan krijgen indien nog nodig dat zei moeten luisteren onder het rijden en in de achterklep willen gaan liggen. Rob18, je noemt zeker nog wat punten op wat ik nog ga controleren, wat betreft het trillen onder de auto bij de trekhaak, daar heb ik als eerste sinds ik de rammel hoor gekeken en evt delen die kunnen klapperen met ducktape vastgezet maar het geluid blijft, ik zal met goed weer nog eens onder de auto kijken. Geweldig hoe jullie met me meedenken, echt Top.
 9. Eric-H

  Gerammel in de achterklep

  Beste Forumgenoten, bedankt voor het meedenken maar heb echt alles al nagekeken, het enigste wat nog kan overblijven is dat er aan de binnenkant bij de sluiting van de achterklep daar iets los zit, iets anders kan ik op dit moment echt niet bedenken. De gehele kofferdeksel is leeggehaald inc. het afdekscherm, stoelen ingeklapt je kan het zo gek niet bedenken of ik heb het gedaan, zelfs mijn zoon op de achterbank laten zitten met 1 opgeklapte leuning zodat hij het achterin goed kon horen en ook hij kon niets anders bedenken dan dat het in de achterklep moet zitten, misschien maar is bij de dealer langsrijden als alles er weer uit ligt en samen even rijden om het te laten horen, misschien hebben die een idee erover. Had een stille hoop dat een ander forumlid dit ook aan de hand had gehad en met de oplossing kon komen.
 10. Eric-H

  Gerammel in de achterklep

  Nee, bij mij zit alles nog origineel dus dat is het bij mij niet. Het kan haast niet anders dan dat ik bij mij in de richting van het kofferbak slot moet zoeken.
 11. Eric-H

  Gerammel in de achterklep

  Ik hoor al geruime tijd een irritante rammel achterin de Niro. Heb in de achterklep echt alles verwijderd tot het reservewiel aan toe, maar alsnog hoor ik bij bepaalde kuilen en hobbels een rammel aan de achterkant, heb zelfs onder de auto gekeken ivm de trekhaak, allebei de achtergordels zitten in de gleuven geduwd, echt wat ook maar een rammel kan laten horen gecheckt, zelfs de 2 klepjes die in de achterklep zitten ivm lampen deze geopend en bekeken. Wat ik nu denk is dat het in het slot van de achterklep kan zitten, als ik bv me linkerachterdeur dicht gooi krijg ik ook het idee dat ik dan iets in het slot hoor maar zeker weten doe ik het nog niet. Met geopende achterklep rijden moet ik nog proberen of het dan weg is maar moet dan echt ff op wat normaal weer . Maar komt iemand dit "rammel" probleempje bekend voor ?
 12. Eric-H

  Android Auto

  Ja dat is geen enkel probleem, heb inmiddels de laatste versie gedownload en vervangen, maar idd, hopelijk is het snel draadloos te gebruiken
 13. Eric-H

  Android Auto

  Kreeg een leuke melding toen ik mijn S9 via bluetooth met de Kia liet verbinden. Zou leuk zijn dat dit tzt zonder usb kabel zou kunnen en je Android Auto via de playstore wel normaal kan downloaden en updaten, dus wel beschikbaar in Nederland komt.
 14. Eric-H

  Android Auto

  Dit werkt nog echt niet via bluetooth, ook niet met mijn S9, het usb kabeltje is en blijft tot nu toe echt nog nodig.
×