Jump to content

Eric-H

Leden
 • Content Count

  467
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Eric-H last won the day on March 8

Eric-H had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About Eric-H

 • Rank
  Bevorderd Lid
 • Birthday 06/16/1963

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Hobby's
  Computers
 • Werk
  Computers / IT
 • Auto
  Kia Niro Design Edition 13-07-2018

Recent Profile Visitors

880 profile views
 1. Eric-H

  Montage afneembare trekhaak Niro

  Kan je het hier op bekijken ?
 2. Eric-H

  Montage afneembare trekhaak Niro

  Zojuist wat foto's van mijn trekhaak bevestiging gemaakt. Op de foto zie je hoe de haak aan beide kanten aan de chassis balken bevestigd is. Nou de vraag, is dit wiebel gevoelig of juist niet omdat het goed gemonteerd zit, ben erg benieuwd.
 3. Eric-H

  Montage afneembare trekhaak Niro

  Met "Gewiebel" bedoelde ik ook het op en neer wiebelen van de fietsendrager, vrienden reden "Express" al die tijd achter ons juist om het wiebelen goed te controleren. Ze waren overtuigd dat er geen "op en neergaande schommel beweging" zichtbaar was en dat alles zeer stabiel bleek te zijn. Maar ik wil graag eens onder de Niro duiken om te constateren hoe mijn trekhaak dus bevestigd is, of dit wel of niet met extra platen is gebeurd en zal proberen er een foto van te maken, ik zal mijn bevindingen dan hier melden, maar Derrek tof van je om jou uitgebreide uitleg hierover te geven, in weze zou iedereen nu kunnen checken hoe het bij hun gemonteerd zit, weet wel dat het bij mij om een vaste trekhaak gaat.
 4. Eric-H

  Montage afneembare trekhaak Niro

  Dit Paasweekend 3 dagen de trekhaak+fietsendrager gebruikt, totaal zeker 30 verkeersdrempels gehad en hier en daar een beste hobbelige weg, ik heb een vaste trekhaak en alles blijft keurig op de stand staan zoals bij de eerste keer geplaatst, geen gewiebel en geen zakkende fietsendrager, er staan 2 elektrische transportfietsen zonder de accu's op dus samen 56 kilo, de fietsendrager weegt 16 kilo samen dus 72 kilo, mijn vorige Captur had een kogeldruk van 75 kilo, de NIRO nu 100 kg, dus geen centje pijn met deze ook bosal vaste trekhaak.
 5. Eric-H

  Verbruik Niro

  Het rijden wordt steeds leuker. En dit alles nog onder de 15 graden.
 6. Eric-H

  Android Auto

  Ik heb dit eerder in deze topic laten zien, deze app zet je op aan of je stelt in dat zodra er Bluetooth verbinding is dat hij vanzelf direct opent en aan staat. Dan typ je van te voren een antwoord bericht, bv, ik kan nu niet reageren want ben aan het auto rijden. Zodra iemand je terwijl deze app dus aan staat een Whatsapp, sms of je wordt gebeld maar wil of kan niet aannemen dan wordt het eerder gemaakt bericht automatisch naar de afzender verzonden, dit werkt echt super en zeer snel.
 7. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Wat mij opvalt, voor de laatste software update op 1 maart kon ik met de knop links op het stuur met spraakbesturing kon ik alles in de Kia via spraak laten regelen. Als ik nu diezelfde spraak knop in druk dan komt er in het navigatiescherm de tekst dat ik eerst via USB kabel Apple Car Play of Android Auto moet aansluiten. Maw. het werkt zonder smartphone aangesloten te hebben dus niet meer!! Dit vindt ik best balen, hebben meerdere dit nu ook zo ?
 8. Eric-H

  Kaartupdates voor de Niro

  Mijn TomTom go heeft het nog nooit verkeerd gedaan, me zoon heeft hem ook regelmatig bij zich en vindt hem super. Kwam vanmiddag uit Best en kreeg via de Go6000 een melding dat er over 1.5 km een file aan het ontstaan was door een auto ongeluk, dit was rond 17.30 op de A2, direct gaf hij een alternatieve route aan zo rond 500 meter voor die file, ik eraf en 3 km met 100 langs diezelfde A2 met file gereden, en een stuk na de file kon ik weer simpel diezelfde A2 op, de Kia Navigatie die op dat moment ook met dezelfde route was ingesteld en met een WiFi hotspot verbonden was liet van die hele file niets merken en had mij echt zo die file in laten rijden, dit mag in deze moderne tijd toch niet meer mogen zo, dit was de zoveelste blunder sinds een half jaar incl. Kaartupdate van een maand geleden. Nee mijn voorkeuren zijn echt. 1. Mijn TT Go 6000 2. Google Maps via Android Auto 3. WAZE via Android Auto. Extra alternatieven. 1. TomTom Go op mijn smartphone. 2. Google Maps op mijn smartphone. 3. WAZE via de smartphone. En als het echt niet anders kan dan maar omdat het moet de Kia Navigatie.
 9. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  IDD, heel gezellig maar dan rond het biljart met een koude rakker.
 10. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Dat kost me dan elke vrijdagmiddag een halve snipperdag, dacht het ff niet.
 11. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Zonde van al die beschadigingen aan beide zijkanten. Ik zie me vrouw de boodschappen bakken hier al in en uit tillen, nee dat gaat het hier echt niet worden. Maar wel een hoop extra ruimte dat is zeer zeker een feit
 12. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Tot zover ik weet heeft elke NIRO toch dakrailsen ???
 13. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Door de ronde antislip cirkel in het midden ligt hij super vast en zal zeer zeker niet gaan glijden.
 14. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Mijn Design Edition heeft geen Draadloos oplaad functie. Alleen nog even een klein zwart kabeltje bestellen en whala, nu heb ik het wel.
 15. Eric-H

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Zoals het nu is schuift mijn vrouw de 2 best zware boodschappen kratten en een goed gevulde tas erg eenvoudig in en uit de achterklep, als ik het bovenste deksel een stuk naar beneden zou halen dan maak ik haar daar niet echt vrolijk mee en zal het ook zeker niet gebeuren.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.