Ga naar inhoud

JeroenV

Leden
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

5 Neutraal

Over JeroenV

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 04-09-1980

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Niro Executive Pearl white
  Chevrolet Corvette C5

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. JeroenV

  Winterbanden voor de Niro

  Heb jaren geleden een slipcursus gedaan. Die was ook zo rond het tijdstip dat sommigen al op winterbanden reden, anderen nog op zomerbanden. Als je dan ziet wat een verschil je hebt met remafstand op glad wegdek (zo'n heel wit gemaakt stuk), is de keuze heel makkelijk hoor: 100% winterbanden. En ja, het was met identieke snelheid en identieke auto's.
 2. JeroenV

  Cruise Control op hol

  Klopt, heb een Executive.
 3. JeroenV

  Cruise Control op hol

  Misschien dat het inderdaad uitmaakt of je ACC hebt of niet, geen idee.
 4. JeroenV

  Cruise Control op hol

  Dat zie je toch wel. tenminste ik wel? Die snelheid staat naast het cc icoon, en als je zelf harder gaat rijden gaat die snelheid knipperen. Alleen als je de cc pauzeert, zie je de snelheid niet meer.
 5. JeroenV

  Achterramen (voor kinderen) verduisteren

  En een automatisch dimmende binnenspiegel, heb je zeker geen last van de verlichting achter je.
 6. JeroenV

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  O, heb de huidige niet eens opgemeten, gewoon gelijk besteld. Voor die paar euro's is het leuk om te proberen, staat het niet gaat ie in de container
 7. JeroenV

  Verbruik Niro

  In mijn geval moet ik mezelf echt dwingen om rustig te rijden, ben benieuwd hoe lang het lukt. Maar het resultaat tot zover is onderstaand, waarbij ook wel blijkt dat er gemiddeld aardig onzuiniger wordt gereden door anderen. Het brandstofverbruik van uw huidige leaseauto vergeleken met het gemiddelde praktijkverbruik van dit model auto: Periode : 17-09-2018 t/m 06-11-2018 Gemiddeld verbruik : 15,87 km per liter Uw verbruik : 21,89 km per liter
 8. JeroenV

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Snelle jelle's daar in China: 26 oktober de pedalen besteld, gisteren binnen gekomen. De voetsteun nog niet, die moet nog komen.
 9. JeroenV

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Daar heb ik deze voor besteld, nog niet binnen https://www.ebay.com/itm/Alloy-Car-Footrest-Foot-Rest-Pedal-Cover-For-Hyundai-Elantra-i30-KIA-Optima-K5-/153234576882?oid=121857842399
 10. JeroenV

  Verbruik Niro

  Oke, je ziet dan bovenin je display een voetje met gaspedaal (beter kan ik het niet omschrijven) komen als zijnde 'laat nu je gas maar los' Dit gebeurd bij afritten en rotonde's etc
 11. JeroenV

  Verbruik Niro

  Dat werkt wel, maar dan moet je perse een route ingesteld hebben op de normale navigatie. Rij je zonder ingestelde route, of bijvoorbeeld met Google maps, krijg je ook geen aanwijzingen.
 12. JeroenV

  Navigeren naar adres bij contact

  Klopt, als je net ervoor een adres hebt opgezocht in Maps staat dat er gelijk wel in. Ik bedoel echter dat je dus gewoon op ieder willekeurig moment het adres bij een contact tevoorschijn kan toveren, en daarnaar kan navigeren. Maar zo te merken gaat dat helaas dus niet lukken.
 13. JeroenV

  Navigeren naar adres bij contact

  Alle contacten heb ik opgeslagen in mijn Google account. Deze syncen netjes naar de Niro, geen probleem. Nu heb ik ook bij diverse contacten hun adres ingevuld. Bij mijn vorige auto kon ik bij een contact zijn adres kiezen om naartoe te navigeren, erg makkelijk natuurlijk. Kan dit ook bij de Niro, lukt me niet om dit zo te vinden?
 14. JeroenV

  parkeerrem in P stand

  Normaal gesproken wordt in P alleen de bak geblokkeerd volgens mij, en niet de remmen. Daarom kan je auto ook nog een klein beetje bewegen als je de hand/voetrem niet gebruikt; als de remmen erop zouden staan, zou dat niet kunnen.
 15. JeroenV

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Goed idee, net besteld op Ali
×