Ga naar inhoud

JeroenV

Leden
 • Aantal items

  67
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

JeroenV won de laatste dag op 11 december 2018

JeroenV had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

6 Neutraal

Over JeroenV

 • Titel
  Newbie
 • Verjaardag 04-09-1980

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Niro Executive Pearl white
  Chevrolet Corvette C5

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. JeroenV

  Verbruik Niro

  Maar het opwarmen kost juist ook veel energie, en die moet toch ook ergens vandaan komen. Volgens mij is elektrisch verwarmen juist een zware verbruiker.
 2. JeroenV

  Kaartupdates voor de Niro

  Je telefoon als hotspot instellen, of een mifi routertje in een usb stoppen. De auto daarmee verbinden, en dan komt die optie vanzelf beschikbaar in de navigatie instellingen.
 3. JeroenV

  Kaartupdates voor de Niro

  Das een kwestie van een goed update proces; bij Volvo kon je rustig de motor uitzetten, en dan bij het starten ging ie vrolijk weer verder waar ie was gebleven. Het is dus maar net hoe je het wilt maken. Heb ook op het forum destijds nooit gelezen dat iemand problemen had ermee.
 4. JeroenV

  Android Auto

  Ik merk sinds een week ofzo dat Spotify vreemd doet via AA. Heb een playlist aan staan met shuffle aan, maar zodra ik een nummer wil skippen moet ik 2x op forward drukken want na de 1e keer herhaalt hij het nummer wat al speelde. Ook gaat hij soms als een nummer afgelopen is, niet door naar het volgende maar begint weer gewoon opnieuw. Nu is het vreemde ; bovenstaande 2 dingen gebeuren niet altijd, maar wel vaak genoeg om best irritant te zijn. Hebben meer mensen dit gemerkt?
 5. JeroenV

  Kaartupdates voor de Niro

  Ik blijf ook het hele 'updaten kan alleen via de dealer' concept idioot vinden in deze tijd. Wat dat betreft heeft Volvo dat echt goed geregeld: gewoon downloaden van de site, op usb zetten, in de auto prikken en gaan. Anderhalf uur later had je een verse navi, en dat 4x per jaar en gratis. Moet ook zeggen dat ik nu de laatste tijd eigenlijk alleen maar met Waze rij via Android Auto; is ook niet perfect qua aanwijzingen, maar verder bevalt het uitstekend.
 6. JeroenV

  leasing

  Ik lease al 14 jaar ofzo, maar kreeg in januari toen ik m'n Corvette kocht gewoon keurig een verklaring van de leasemaatschappij met schadevrije jaren toen ik daarom vroeg.
 7. JeroenV

  Dreunen Kia Niro

  Dat doe ik ook steeds vaker, wordt een beetje gek van het onnodig terugschakelen in D op de snelweg als die maar een beetje omhoog loopt.
 8. JeroenV

  Automatische verwarming en airconditioning

  Voor je handen heb je toch stuurverwarming? Moet zeggen dat die best vlot werkt, je voelt het stuur snel warm worden.
 9. JeroenV

  Radar geblokkeerd

  Ik kreeg gisteren de melding dat AEB was uitgeschakeld omdat de radar was geblokkeerd. Blijkbaar gebruikt hij die dus niet alleen voor de cruise control, maar ook voor het automatische noodremsysteem.
 10. JeroenV

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Als het wit licht is, is het voor 99% led. Is het wat gelig dan is het gewoon een normale lamp. Het was ook niet zo dat het te weinig licht was, maar led staat mooier en geeft nog net wat meer licht. Ik wilde de achterrijlampen vervangen door led, omdat ik diverse malen heb gelezen dat je daardoor 's nachts beter beeld van je camera hebt omdat het licht feller is.
 11. JeroenV

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Van het weekend de het interieur van de Niro voorzien van leds, gloeilampjes kunnen echt niet meer Deze in de leeslampjes voorin: https://nl.aliexpress.com/item/NAO-T10-W5W-LED-Lamp-3030-SMD-168-194-Auto-Accessoires-Klaring-Lichten-leeslamp-Auto-12/32853450791.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.11ca5039PVuw1b Deze in de grote leeslamp achterin, en ook in de kofferbak: https://nl.aliexpress.com/item/1pcs-T10-W5W-canbus-on-error-10-SMD-5630-5730-LED-Light-Bulb-High-power-cree/32616791132.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.2814734eobpJYg (kies de 31mm) Geeft een stuk meer licht in ieder geval Alleen leds plaatsen in de achteruitrijlampen is ff niet doorgegaan. Had ze wel besteld (https://nl.aliexpress.com/item/2-stks-1200-Lumen-Heldere-Fout-Canbus-Extreem-Heldere-3030-SMD-T15-912-W16W-921-LED/32883554356.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.68782fffwpDy6h) en ook een brug geregeld, maar moest toch iets te veel gaan weghalen naar mijn zin om er uberhaupt bij te komen.
 12. JeroenV

  Android Auto

  Mijn google versie is 8.65.5.21.arm64, heb een Galaxy S7 met Android 8. Android Auto versie is de laatste, 3.8.584554-release
 13. JeroenV

  Android Auto

  Alleen werkt dat bij mij niet, krijg dan de melding dat de applicatie niet geïnstalleerd is oid. Verder geen problemen met AA, alleen appjes beantwoorden gaat niet.
 14. JeroenV

  Console verwijderen

  De camera's van de auto heb je niet zoveel aan hoor, die kijken op een hele andere manier naar de weg dan zo'n dashcam. Heb een tijdje geleden beelden gezien van wat de Tesla camera's nu eigenlijk zien, en die zijn toch een stuk geavanceerder, en ook daar heb je niets aan. https://www.dutchcowboys.nl/automotive/video-zo-ziet-een-tesla-autopilot-de-weg-en-ons-er-op
 15. JeroenV

  AFLS zichtbaar (maar werkt niet)

  Nee, er staat echt AFLS. Je kunt het zien als de zo'n lekker van achter zo naar binnen schijnt, of misschien ook wel als je met je telefoon op het cluster schijnt.
├Ś

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.