Ga naar inhoud

JeroenV

Leden
  • Aantal Items

    125
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    3

JeroenV heeft de dag voor het laatst gewonnen op 15 Oktober 2019

JeroenV had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Over JeroenV

  • Verjaardag 04-09-1980

Algemeen

  • Geslacht
    Man
  • Auto
    Niro Executive Pearl white
    Chevrolet Corvette C5

Recente Bezoekers van dit Profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet getoond worden aan andere gebruikers.

JeroenV's Prestaties

  1. Kijk maar eens op chargemap of plugshare, daarin kun je alle bekende laadpalen zien. Dan zul je zien dat dat best meevalt, zeker in Noorwegen zijn er genoeg.
  2. JeroenV

    Wat is wijsheid?

    Klopt ja, heb nu de normale hybride Niro. Laadkosten spelen in zoverre bij mij ook wel een rol, omdat mijn werkgever wel heeft gevraagd aan mij of ik thuis kon laden of niet? Dat dit niet kan zal voor hun natuurlijk ook extra kosten betekenen, waar ze gelukkig dan wel mee akkoord gingen. Prive zal het een kwestie zijn van alles tegen elkaar wegstrepen qua kosten. Zo zullen bijvoorbeeld de onderhoudskosten bij een EV weer lager zijn, omdat er uiteraard geen oliewissels, filters etc van toepassing zijn. Of dat de hogere aanschafprijs opheft weet ik echter ook niet.
  3. JeroenV

    Wat is wijsheid?

    Denk dat het een keuze is die iedereen echt persoonlijk moet maken. Aan EV rijden zitten nu eenmaal ook voordelen en nadelen, en afhankelijk van je gebruik van een auto gaat het passen of niet. Heb zelf ook de gok genomen en wissel dit jaar nog mijn Niro in voor een Polestar 2. In 99% van de gevallen zal ik denk ik weinig merken van het EV rijden, maar bijvoorbeeld de vakantie naar Zweden zal iets meer een puzzelrit gaan worden met het zoeken naar laadpalen. Zou ik iedere dag heel NL rondrijden had ik er ook nog eens goed over na moeten denken of de overstap naar EV wel zo handig is. Heb zelf overigens ook geen mogelijkheid tot een laadpaal, dus ben ook gebonden aan de palen hier in de buurt.
  4. Nope, heb precies hetzelfde na de laatste update.... het geluidssignaal komt pas als je er net voorbij bent. Gelukkig heb ik eigenlijk ook altijd Flitsmeister aan staan, maar je vraagt je toch af hoe zoiets simpels nu weer mis kan gaan.
  5. JeroenV

    Android Auto

    Ik had dit ook, maar heb de kabel vervangen en sindsdien geen probleem meer. Zat denk ik toch een kabelbreukje in ofzo.
  6. Dat deed ik ook niet, maar gisteravond weer gemerkt in de TC van Amsterdam naar Den Haag; hij weet blijkbaar niet dat je na 19u 130 mag ipv 100, hoewel hij na de TC gelijk wel weer 130 aangeeft. Daardoor blijft ie dus de hele tijd piepen, echt zo enorm irritant
  7. Na de laatste update wordt je stapelgek als je door een trajectcontrole rijdt; bij ieder camera punt gaat hij namelijk waarschuwen. Weet niet wie dat verzonnen heeft, maar gedurende de controle kun je je muziek beter maar uitzetten want van fatsoenlijk luisteren komt niets meer terecht.
  8. Hier nog een, wat een drama dingen zijn dat. Het is al bijna routine om ze na het starten gelijk maar uit te drukken omdat ze anders op de meest gekke plekken afgaan.
  9. JeroenV

    Surf sleutel

    Forse verzendkosten? Standaard 30 cent, en als je het iets sneller wilt hebben wat meer. Je moet spul van Ali nooit morgen in huis willen hebben.
  10. Helemaal mee eens. Heb ze bij mij ook in laten bouwen voor aflevering (dus wel officieel door de dealer), maar wat een kl*tedingen. Of ze piepen pas als je 5cm ergens voor staat, of ze piepen al als je gewoon simpel een drempel afrijdt. Soms lijken ze ook wel op stoplichten te reageren. Ik druk ze geregeld dan ook gewoon uit omdat ik gek wordt van het gepiep.
  11. Ik gebruik eigenlijk altijd de service van Leaseplan dat ze de auto komen ophalen thuis of op kantoor, en weer terugbrengen aan het einde van de dag. De auto wassen hoort ook gelijk bij die service, ideaal
  12. Inderdaad, en sterker nog, ik wil er in juli graag naartoe op vakantie die al geboekt is. Maar goed, je kunt bij Henk net zo goed tegen een betonnen muur gaan praten, die luistert net zo goed
  13. JeroenV

    Wifi in Niro

    Hangt er vanaf wat je doet natuurlijk, maar heb nog nooit meer dan 5Gb per maand verbruikt. De verkeersinfo pakt amper data, het is met name Spotify uiteraard.
  14. JeroenV

    Wifi in Niro

    Ik heb deze https://nl.aliexpress.com/item/32810772485.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dLJFqnB Is een kloon van de huawei e8372, maar lekker belangrijk Heb ik al vanaf het begin in de auto zitten icm een simmetje van Simpel, werkt perfect. Eenmalig ingesteld op m'n pc, daarna in de auto geprikt en nooit meer naar omgekeken. Zowel mijn telefoon als de navi pakken het wifi signaal iedere keer netjes op.
  15. JeroenV

    Wifi in Niro

    Ik heb ook wifi in de auto... koop voor 3 tientjes bij Aliexpress een mifi kastje, simmetje erin en gooi hem op de usb in je armsteun. Geen gezeur met je telefoon steeds instellen als hotspot etc, en je hebt altijd ook verkeersinfo mocht je je telefoon niet bij je hebben.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...