Jump to content

JeroenV

Leden
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Country

  Netherlands

JeroenV last won the day on October 15 2019

JeroenV had the most liked content!

Community Reputation

16 Goed

About JeroenV

 • Rank
  Lid
 • Birthday 09/04/1980

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Niro Executive Pearl white
  Chevrolet Corvette C5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat deed ik ook niet, maar gisteravond weer gemerkt in de TC van Amsterdam naar Den Haag; hij weet blijkbaar niet dat je na 19u 130 mag ipv 100, hoewel hij na de TC gelijk wel weer 130 aangeeft. Daardoor blijft ie dus de hele tijd piepen, echt zo enorm irritant
 2. Na de laatste update wordt je stapelgek als je door een trajectcontrole rijdt; bij ieder camera punt gaat hij namelijk waarschuwen. Weet niet wie dat verzonnen heeft, maar gedurende de controle kun je je muziek beter maar uitzetten want van fatsoenlijk luisteren komt niets meer terecht.
 3. Hier nog een, wat een drama dingen zijn dat. Het is al bijna routine om ze na het starten gelijk maar uit te drukken omdat ze anders op de meest gekke plekken afgaan.
 4. JeroenV

  Surf sleutel

  Forse verzendkosten? Standaard 30 cent, en als je het iets sneller wilt hebben wat meer. Je moet spul van Ali nooit morgen in huis willen hebben.
 5. Helemaal mee eens. Heb ze bij mij ook in laten bouwen voor aflevering (dus wel officieel door de dealer), maar wat een kl*tedingen. Of ze piepen pas als je 5cm ergens voor staat, of ze piepen al als je gewoon simpel een drempel afrijdt. Soms lijken ze ook wel op stoplichten te reageren. Ik druk ze geregeld dan ook gewoon uit omdat ik gek wordt van het gepiep.
 6. Ik gebruik eigenlijk altijd de service van Leaseplan dat ze de auto komen ophalen thuis of op kantoor, en weer terugbrengen aan het einde van de dag. De auto wassen hoort ook gelijk bij die service, ideaal
 7. Inderdaad, en sterker nog, ik wil er in juli graag naartoe op vakantie die al geboekt is. Maar goed, je kunt bij Henk net zo goed tegen een betonnen muur gaan praten, die luistert net zo goed
 8. JeroenV

  ANSWERED Wifi in Niro

  Hangt er vanaf wat je doet natuurlijk, maar heb nog nooit meer dan 5Gb per maand verbruikt. De verkeersinfo pakt amper data, het is met name Spotify uiteraard.
 9. JeroenV

  ANSWERED Wifi in Niro

  Ik heb deze https://nl.aliexpress.com/item/32810772485.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dLJFqnB Is een kloon van de huawei e8372, maar lekker belangrijk Heb ik al vanaf het begin in de auto zitten icm een simmetje van Simpel, werkt perfect. Eenmalig ingesteld op m'n pc, daarna in de auto geprikt en nooit meer naar omgekeken. Zowel mijn telefoon als de navi pakken het wifi signaal iedere keer netjes op.
 10. JeroenV

  ANSWERED Wifi in Niro

  Ik heb ook wifi in de auto... koop voor 3 tientjes bij Aliexpress een mifi kastje, simmetje erin en gooi hem op de usb in je armsteun. Geen gezeur met je telefoon steeds instellen als hotspot etc, en je hebt altijd ook verkeersinfo mocht je je telefoon niet bij je hebben.
 11. Inderdaad, no way dat - er nu geen onderdelen meer zouden zijn voor het oude model - ze zo ff beslissen dat je het nieuwe front krijgt
 12. Niet altijd, hangt weer van je contract af. Kan ook pas zijn na 24 uur.
 13. JeroenV

  Android Auto

  Mijn Galaxy S9 kreeg van de week de update naar Android 10, en kort daarop werd ook Android Auto vanzelf mee geupdate met de play store updates. Had nl zelf kort daarvoor via apkmirror 5.0.500214 geïnstalleerd, maar inmiddels is 5.0.500224 geïnstalleerd vanuit de store.
 14. JeroenV

  Garantie en service

  Niet mee eens, mail is het makkelijkste communicatiemiddel omdat je kan antwoorden wanneer het jou uitkomt... in tegenstelling tot een telefoon waarbij je gelijk tot actie wordt gedwongen. Dus of je nu 30 of 300 mails binnenkrijgt; plan je momenten ervoor in en zorg dat je je klanten antwoord geeft. En als je toch een keer geen tijd hebt, is een simpel "bedankt voor uw email, ik kom er .. op terug" binnen 10 seconden verstuurd, zodat men in ieder geval iets heeft gehoord van je.
 15. Ik hou het lekker bij Waze/Maps via Android Auto, ben je helemaal altijd uptodate
×
×
 • Create New...