Jump to content
 • Sign Up

Girdi

Leden
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Girdi

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro de 1,6 GDi executiveLine
  Ford Fiesta 2008

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als ik met de auto op vakantie ga sluit ik een ANWB reisverzekering met vervangend vervoer af. gelukkig nooit nodig gehad!
 2. Wacht maar af tot het winter wordt dan red je het bij lange niet.1: 16 is dan al knap. ik rij in een executive die iets meer gebruiken,maar met deze temparatuur haal ik bijna :1:21 vind dit prima
 3. Ik gebruik vaak de app Waze met CarPlay ,gratis kost alleen wat data!
 4. Girdi

  Verbruik Niro

  Nu het weer beter wordt wordt mijn verbruik stukken beter rij nu 1 op 20 . Scheelt een heel stuk met het koude weer. Wat mij betreft Sluit ik dit topic .Bedankt voor alle adviezen
 5. Girdi

  Verbruik is raar

  Heb vanmiddag een andere iPhone geprobeerd en inderdaad die werkte wel. Blijkt bij mij De aansluiting in de iPhone te zijn. Waarschijnlijk een beetje vuil.Werkt nu prima bedankt voor alle adviezen
 6. Girdi

  Verbruik is raar

  Ik heb ook orginele kabeltje van Apple , maar niets helpt, display blijft vaag. Heb alles geprobeerd hij staat op Apple en geen Android heeft tot nu toe altijd goed gewerkt!
 7. Girdi

  Verbruik is raar

  Chippie 777 bedankt voor je advies maar ik heb een origineel kabeltje geprobeerd.het heeft tot nu toe altijd gewerkt. op het display is CarPlay vaag te zien (zie foto) Geeft af en toe aan CarPlay verbindings probleem.Snelheidscamera’s worden via Kia navigatie wel doorgegeven. Over verbruik: ben vanmorgen naar Brabant gereden heen rustig niet boven 110 km / uur 1 op 16,7 terug 120 A 130 1op 15,5 hoe jullie aan 1 op 20 komen is mij een raadsel. s’zomers is het verbruik wel een stuk beter!
 8. Girdi

  Verbruik is raar

  820 is gelijk aan 1op 19. 890 is. 1 op 20,7 ik heb dit nog niet gehaald . Wat is jullie software cq firmware?
 9. Girdi

  Verbruik is raar

  Gister getankt 1 op 16,7 stand actieradius 775. heb van de afgelopen maanden alles bij gehouden, 1op 17;5 valt me niet eens tegen maar moet toch zuiniger kunnen! Apple car play is niet meer in te schakelen,icoontje is flauw leesbaar en als ik de USB kabel lostrek geeft ie aan CarPlay verbindings fout. moet ik hiermee naar de dealer? Andere vraag wat is de laatste software instelling? Deze bij mij van 27-09-2017 zie boven.
 10. Girdi

  Verbruik is raar

  Net getankt verbruik 1: 17,5 valt me toch een beetje tegen,rustig gereden wel stukken snelweg 120 met cruise controle. Door al het gedoe ben ik nu trouwens CarPlay kwijt.Sluit mijn Apple S5 via USB aan ,kreeg vroeger CarPlay te zien nu niet meer.wel flitscamera’s via navigatie,heb dus wel verbinding met persoonlijke hotspot. kan nu bv geen Wave zien. ik heb een foto van de software cq firmware gemaakt ,is dit de laatste (beste) versie? Wie weet dit?
 11. Girdi

  Verbruik is raar

  S’winters geeft mijn Niro 740 km aan . ben het weekend naar Achterhoek geweest,heen rustig gereden rond de 100 km trapjes in de omgeving gemaakt en terug 120 km op snelweg.totaal gebruik 1: 16,7 . Totaal ongeveer 400km. Ga morgen tanken,ben benieuwd wat de stand dan aangeeft ,schat 750 s’Zomers rijd ie wel zuiniger 1: 18 A. 1:19 km/ l
 12. Girdi

  Verbruik is raar

  Ik vraag mij af hoe jullie elektrisch rijden ,ik kan dat niet beïnvloeden. Als mijn accu op 40% staat wordt hij automatisch bijgevuld.Hij rijdt soms wel stukken elektrisch maar om het zelf te beïnvloeden is mij niet gelukt.
 13. Girdi

  Verbruik is raar

  Ik rijd ook de executive line, vorig jaar had ik het zelfde verbruik als Casper.Na de update was het verbruik 1:15 . Die acculading heb ik trouwens nooit lager als 6 A 7 streepjes gezien, laat m ook meestal uitrollen,dat van die 2 km terug laten vallen ga ik proberen. over het verbruik heb ik de monteur in Hoofddorp gesproken en die zou het uitzoeken,ben benieuwd!!!
 14. Girdi

  Verbruik is raar

  Ik heb gisteren 30 km gereden bi 12 graden eindelijk 1: 17,8 hoera
 15. Girdi

  Verbruik Niro

  Ik heb gistermiddag/avond 30 km gereden op 80 km wegen zo zuinig mogelijk 1 op 17,8 . wil nog even mooie weer afwachten.Heb overigens stuur en stoelverwarming maar wat dat er mee te maken heeft snap ik ook niet.
×
×
 • Create New...