Jump to content

HC Baco

Leden
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About HC Baco

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Niro Hybrid Executive Line

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan dit onzinnige topic met bijbehorende omschrijving niet verwijderd worden? dat scheelt weer een hoop non-discussies.......en ergernissen......
 2. Eerst cruisecontrol als optie ‘AAN’zetten; drukknop met tellerklok-symbool erop. Voor instellen vd cruisecontrol snelheid (boven 30km/uur) het tuimelknopje met symbolen (res + - set) naar BENEDEN drukken; is SET. Bij initieel proberen in te stellen via naar BOVEN drukken verschijnt de melding "conditions not met" omdat er nog geen RESUME snelheid beschikbaar is. dit is in ieder geval mijn ervaring. Succes !
 3. HC Baco

  Wifi in Niro

  Zie gebruikersvoorwaarden vd UVO App artikel 6: 6. Gratis App-diensten De App-diensten worden gratis verleend gedurende een periode van 7 jaar vanaf de dag van verkoop van het voertuig aan de eerste eigenaar van het voertuig, d.w.z. het moment waarop de eerste koopovereenkomst ingaat. We behouden ons het recht voor om in de toekomst aanvullende diensten aan te bieden onder aparte gebruiksvoorwaarden.
 4. In mijn vorige auto (BMW) was het mogelijk om de adresgegevens van de contacten in de via Bluetooth gekoppelde telefoon te gebruiken in de Navigatie. In de Niro lukt mij dit niet en kan hier niets over terugvinden in de documentatie. Heeft iemand wat tips/trucs om adressen van de contacten in een (Android)telefoon te gebruiken in de ingebouwde Navigatie van de Niro ? Of heeft iemand de adresgegevens van de telefooncontacten weten te importeren in het adresboek van de Niro ? Is niet echt dynamisch, maar ok. Graag dan ook wat info over bv. het formaat van de export/import bestand. P.S. Gaat dus niet over Android Auto
 5. HC Baco

  Android Auto

  Is er al iemand die GRONDIG onderzocht heeft en/of bij Kia NL heeft geinformeerd of de ingebouwde Wifi van de Niro mogelijk bruikbaar is voor draadloos Android Auto ? heb zelf helaas geen Wifi meer; geblokkeerd door de actieve UVO via ingebouwde Sim kaart
 6. HC Baco

  Interieur verlichting

  De ambient lighting (led strips links en rechts in het dashboard) blijft branden in de ingestelde kleur zolang de buitenverlichting aan is. De interieurverlichting is gewoon witte led verlichting die autom. aan en uit gaat met het openen en sluiten vd deur(en)
 7. HC Baco

  USB.

  In Niro’s zit er standaard slecht 1 DATA USB poort en wel in de middenconsole. Deze is dus te gebruiken voor OF een Usb-stick OF Android Auto. Alle andere USB poorten zijn slechts voor het opladen van apparaten (bv. een telefoon). De verbinding met een telefoon (voor spraak, muziek, sms etc) gaat altijd draadloos via Bluetooth. Via Wifi en een hotspot op de telefoon voor Tomtom services tbv. Navigatie.
 8. Derrek, in jouw profiel staat een Mobis ! trekhaak....... hihihihhi Heb zelf wel een afneembare Mobis trekhaak laten monteren door de dealer bij aflevering. Was eerst ten onrechte toch weer een GDW gemonteerd. Toen ik dit bij de aflevering zag en opmerkte was deze binnen 3 dagen vervangen door een echte (grijze) vert.afneembare Mobis ! Prima !! P.S. Mogelijk toch verschil in behandeling lease - privé ???
 9. HC Baco

  kia connect service

  Neem aan dat het om een nieuwe (facelift) Niro gaat met een unit incl. sim kaart en 10 inch scherm ? Heb nu helemaal geen problemen meer, maar tijdens aflevering werkte de UVO service geheel niet. Geen bereik en geen verbinding. Unit is eruit geweest, alle kabels zijn gecontroleerd, standaard reset is uitgevoerd zonder resultaat. Dealer heeft met support van specialisten van Kia NL een 'Low level' reset van de unit uitgevoerd. Hierna werkte alles prima ! Mogelijk is dit bij jou ook een oplossing voor het probleem. P.S. De dealers hebben ZELF nog onvoldoende kennis van de nieuwe units. Opleiding hiervoor krijgen ze pas de komende maanden.
 10. HC Baco

  Android Auto

  Mijn telefoon (Samsung Galaxy S9) is wel helemaal klaar voor Android Auto Wireless. Nieuwste versie van Android Auto (4.6.593324) en vd Google Play Services (beta-versie). In mijn facelift versie met 10.2 inch unit is.UVO actief via een sim-kaart en daardoor is Wifi uitgeschakeld. Wil graag weten of het loont om te kijken of Wifi (tijdelijk) actief te krijgen is. Dus ben benieuwd of iemand (met pre facelift model) die met Wifi de live-services via de telefoon (hotspot) gebruikt, deze Wifi ook kan gebruiken voor Android Auto....... Er is nl. nergens info beschikbaar over units die af fabriek wireless AA ondersteunen.
 11. HC Baco

  Android Auto

  Om de wireless optie te krijgen de stappen volgen in de eerder geposte link: https://www.xda-developers.com/wireless-android-auto-any-android-phone/ m.n. de “latest Google Play Services beta” en activeren van de ontwikkelaars instelling zijn van belang. Succes !
 12. @MVDS69 Bedankt voor je reactie, gelukkig dat bij jou ook alleen de middelste usb poort voor data is. Had ook geprobeerd met een USB hubje, maar kreeg geen dataverbinding met de usb devices. Heb dit ook nog aan een monteur bij de Kia dealer gevraagd en deze gaf aan dat dit niet zou werken.... blijkbaar bij jou dus wel misschien nog van belang welke Usb hub.... kun jij beide Usb verbindingen op de Hub tegelijk gebruiken ? mbt. Android Auto Wireless ben ik benieuwd of jij het aan de praat krijgt. De AA op mijn Samsung S9 is wireless ready (wel met Google Play beta versie). Maar de media unit in de faceliftversie heeft door de UVO met sim card geen Wifi meer actief.... Zie ook het topic over Android Auto. Camera tijdens rijden is idd. een leuke gadget om kenteken van bumperklever te lezen USB Video werkt trouwens goed, iig. met mkv en mp4 bestanden !
 13. HC Baco

  Android Auto

  @Beatrix Nog steeds niet helemaal duidelijk, heb je nu Android Auto actief kunnen krijgen via Wifi ? Of gebruik je een USB kabeltje ? Als het via Wifi lukt : dan graag wat tips over de juiste instellingen (via Hotspot telefoon oid ?) Dank voor je reactie. In mijn facelift versie is nl. UVO actief via een sim-kaart en daardoor is Wifi uitgeschakeld. Wil graag weten of het loont om te kijken of Wifi (tijdelijk) actief te krijgen is. Mijn telefoon is nl. wel helemaal voor Android Auto Wireless........
 14. @MVDS69 Jij geeft aan dat je de rechter USB gebruikt voor Android Auto..... werkt dit ?? Ik heb ook een facelift Niro (Exec.Line), maar de rechter USB is bij mij ALLEEN voor opladen. Data zoals voor Android Auto werkt niet bij deze aansluiting. Wil de middelste eigenlijk ook voor USB Muziek met stick houden, dus ben zeer benieuwd of en hoe je dit voor elkaar hebt gekregen. Dank voor je reactie
 15. Update : Vandaag bij de dealer geweest, Niro is eerder binnen Afspraak voor aflevering staat nu op 1 augustus a.s.
×
×
 • Create New...