Jump to content

MDVS69

Leden
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MDVS69 last won the day on August 25

MDVS69 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutraal

About MDVS69

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  KIA Niro Dynamic Plus 2019

Recent Profile Visitors

250 profile views
 1. LED of Xenon want bij mij hebben ze na 10 weken rijden en 2 maal een defecte Xenon geadviseerd op kosten dealer of Kia over te stappen op LED.
 2. Zeer heldere LED uitleg. Zal morgen eens onder de kap kijken of ze een ventilator hebben of alleen ribben.
 3. Ook benieuwd naar waarom LED lampen een ventilator dan hebben.
 4. Voor mijn gevoel de Xenon, mogelijk omdat ik er nog aan moet wennen.
 5. Tja, het merk zou ik niet weten, alleen dat ze 6000K zijn en een behoorlijke hoeveelheid wit licht op de weg en in de verte. Groot licht schijnt heel ver en moet nog wennen want er is wel duidelijk een verschil tussen Xenon en LED.
 6. Vandaag gaat mijn Niro op advies en kosten dealer van Xenon naar LED. Dit omdat er nu binnen een paar weken tot 2 keer de linker lamp defect is gegaan bij een auto van nog geen 10 weken oud. Ik hoop dat het vergelijkbaar is en hetzelfde licht en kleur levert als de Xenon verlichting.
 7. Nee, helaas accu was binnen no time leeg dus moest de motor eraan trekken maar nogmaals ik ga niet voor de zuinigheid prijs en rij graag door de liters zitten in de lease.
 8. Ben helaas een doorrijden met een week gemiddelde van 1000 km wil je dat graag. Dat betekent dus niet dat ik 7 dagen per week onderweg ben want werk daarvan 3 dagen vanuit huis. Wat ook een vermelding in het verbruik kan zijn is het hebben van de 16 of 18 inch wielen. Dit is in het voordeel van de 16 inch.
 9. De 1e herfst storm was een beste aanslag op de accu bij 140 tegen wind en een hoog verbruik.
 10. Wat dacht je van wind tegen zoals vorige week vrijdag dan is het opeens 1 op 13.
 11. Zo heb ik het ook gelezen van 0 tot ongeveer 20% is de reserve die de motor zal aanspreken om te kunnen accelereren van 80 tot 100% is gereserveerd voor het regenereren daar tussen is de accu capaciteit om ev te kunnen rijden.
 12. Dit werkt echt top en is even wennen om ermee te spelen om inderdaad niet met je gezicht tegen de voorruit te zitten. Met deze functie gebruik ik bijna het rem pendaal niet meer en gaat het gas geven en afremmen met 1 pedaal. In de file rijden is dit niet handig maar ze gaan wel afstand bewaren
 13. MDVS69

  USB.

  Gloednieuw eind augustus 2019.
 14. MDVS69

  USB.

  Je telefoon is via Bluetooth geconnect dus geen issue daarnaast krijgt de telefoon voorrang en zal de media worden ge-mute. Als je de foto's bekijkt , zie je dat ik via Android Auto ben verbonden en de USB stick audio afspeelt. Als de navigatie een melding geeft dan is de muziek zachter hoorbaar over de boxen achterin en de melding aan de voorkant.
 15. MDVS69

  USB.

  Ja ik heb dit eerder via een paar foto's geplaatst in combinatie met AA
×
×
 • Create New...