Jump to content
 • Sign Up

MDVS69

Leden
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MDVS69 last won the day on August 25

MDVS69 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutraal

About MDVS69

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  KIA Niro Dynamic Plus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De 1e herfst storm was een beste aanslag op de accu bij 140 tegen wind en een hoog verbruik.
 2. Wat dacht je van wind tegen zoals vorige week vrijdag dan is het opeens 1 op 13.
 3. Zo heb ik het ook gelezen van 0 tot ongeveer 20% is de reserve die de motor zal aanspreken om te kunnen accelereren van 80 tot 100% is gereserveerd voor het regenereren daar tussen is de accu capaciteit om ev te kunnen rijden.
 4. Dit werkt echt top en is even wennen om ermee te spelen om inderdaad niet met je gezicht tegen de voorruit te zitten. Met deze functie gebruik ik bijna het rem pendaal niet meer en gaat het gas geven en afremmen met 1 pedaal. In de file rijden is dit niet handig maar ze gaan wel afstand bewaren
 5. MDVS69

  USB.

  Gloednieuw eind augustus 2019.
 6. MDVS69

  USB.

  Je telefoon is via Bluetooth geconnect dus geen issue daarnaast krijgt de telefoon voorrang en zal de media worden ge-mute. Als je de foto's bekijkt , zie je dat ik via Android Auto ben verbonden en de USB stick audio afspeelt. Als de navigatie een melding geeft dan is de muziek zachter hoorbaar over de boxen achterin en de melding aan de voorkant.
 7. MDVS69

  USB.

  Ja ik heb dit eerder via een paar foto's geplaatst in combinatie met AA
 8. MDVS69

  USB.

  Ik heb een USB hub van de Hema en dat werkt gewoon. Nadeel is dat als je de auto start en de stick er nog in zit deze direct gaat spelen terwijl de radio staat geselecteerd.
 9. Klopt, het is even wennen en spelen en uiteindelijk kan je met stand 3 mooie resultaten bereiken zonder iedere keer abrupt tot stilstand te komen.
 10. Hub is een 4 poort van de Hema.
 11. Nog een leuke optie, je kunt de camera tijdens het rijden ook aanzetten via de knop naast de versnellingspook of via de instellingen op het scherem.
 12. @HC Baco , Ik denk dat je gelijk hebt en ik me misschien heb laten foppen door de Wreless Android Auto maar dat ga ik uitzoeken. Van het weekend gebruikte ik nog de Note 9 in combinatie met Android Auto en mogelijk een versie die Wireless ondersteunde. Ga even zoeken op APK Mirror en sinds dinsdag heb ik een Note 10 plus en deze kan ik alleen werkbaar krijgen via de middelste poort. Helaas is de Note 9 al opnieuw in gebruik en kan ik niks meer nakijken. Een andere leuke optie en wat je zelf ook noemt met de USB stick om je eigen muziek op te zetten, ik heb een klein USB hubje in de middelste poort gestoken en ik kan via deze hub zowel Android Auto gebruiken en de Audio USB stick, ik zie zelf dat er ook een optie is voor een Video USB stick en een nieuwe uitdaging om uit te zoeken welk formaat er zal worden geaccepteerd.
 13. Ik had het al gelezen maar Had geen zekerheid in welke versie de sfeer verlichting als standaard zou worden geleverd. In het dashboard menu kan je uit 6 kleuren kiezen en bij mij staat het nu op blauw. Andere beschikbare kleuren zijn groen, wit, grijs en koper.
 14. Frank, heb je al de UVO app geïnstalleerd. Hiermee kan je vanaf de bank al je reisdoel opzoeken en verzenden naar de Niro.
 15. Die van jou ziet er ook netjes uit en op dezelfde dag geleverd, ik zit vandaag al tegen de 900 kilometer aan. Ik had eerst ook Grafity Blue bestelt maar later omgezet in Horizon Blue. het is voor mij niet echt een doel om zo zuinig mogelijk te rijden maar alle beetjes helpen. Ik ben nu de flippers aan het gebruiken om het regeneratie niveau te verhogen tijdens het gas loslaten. Dit is eerst even wennen en helemaal als je dit op max zet dan remt de auto flink af en hoef je bijna niet te remmen. Ik probeer alle mogelijkheden uit en begrijp dat je de accu nooit boven de 80% krijgt zo dat er ruimte blijft voor de regeneratie, verder zal de auto elektrisch rijden tussen de 25 en 80% beneden de 25 gebruikt de auto als reserve voor snelle acceleratie momenten. Het koppelen met Android auto ging inderdaad niet vanzelf, je sluit de mobiel toch wel per kabel aan, ik heb de rechter van de 2 gebruikt, de middelste gebruik ik voor een mem stick waar muziek op staat, die in de arm leuning voor de kids en mocht het nodig zijn de sigaretten aansteker een verloop in gezet met nog 2 poorten. Via Bluetooth zijn er meerdere mobieltjes verbonden en selecteer id degene met welke ik wil bellen (privé\werk) . Als ik Google Maps of Waze gebruik via Android auto is dit niet scherm vullend, in principe is de standaard dekkend en mocht ik op onbekend terrein komen dan is de Maps of Waze een aanvulling
×
×
 • Create New...