Jump to content
 • Sign Up

Doublebogey5

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Doublebogey5

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Citroen C5. Wordt heel binnenkort Kia Niro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toch jammer dat het navischerm niet geintegreerd is maar een beetje als een soort Ipad op het dashbord is geplakt. Bij de nieuwe Niro hebben ze dat mooier opgelost!
 2. Zuinig rijden is een mooi streven maar om nu regelmatig 115 te gaan kruipen op de snelweg gaat me toch iets te ver.
 3. OK duidelijk. Maar als je geen winterbanden neemt of geen 4 seizoenen banden hebt dan is het 's winters met 18 inch of meer dus wel een beetje oppassen.
 4. Nee, een gewone hybride Niro (Dynamic). Die 18 inch velgen als ook de 19 en 20 inch ogen natuurlijk wel stoer, maar ik lees ook dat ze minder zuinig rijden en ook bij lastige weersomstandigheden iets minder veilig zijn. Klopt dat?
 5. Ik ga komende maand de Niro in de lease bestellen. Nu lees ik veel over de verschillende maten velgen. Sommigen kiezen de 18 inch, anderen weer de standaard 16 inch (en een enkeling dus ook een 20 of 19 inch versie). Wat zijn de overwegingen om te kiezen voor de een of de ander? En waarom lees ik met betrekking tot de Niro nooit iets over een 17 inch band? Bestaat die niet? En dan nog een vraag: zijn de all seasons banden in alle velgmaten te krijgen zoals bijvoorbeeld de alom geprezen Cross Climates van Michelin? Ben nog een leek op Niro-gebied, dus ik ben benieuwd naar alle deskundig commentaar.
 6. De Consumentenbond adverteert met een levertijd van 16-20 weken voor de 'nieuwe' Niro. Keus in kleur is weliswaar heel beperkt (alleen staalgrijs), maar de leaseprijs daarentegen is heel schappelijk (48 mnd/20.000 km/€ 454).
 7. Zelfde geldt natuurlijk voor de Niro. Die heeft ook een behoorlijke upgrade gekregen (o.a. groter infoscherm, elektronische parkeerrem, ietwat ander uiterlijk). Ik heb dus gelukkig even gewacht en ga volgende maand bestellen. Maar wel balen als je de komende weken nog een 'oud' model van de leasemij krijgt.
×
×
 • Create New...