Jump to content

Doublebogey5

Leden
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Doublebogey5 last won the day on November 4

Doublebogey5 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutraal

About Doublebogey5

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Groningen
 • Auto
  Kia Niro DynamicLine 2019 Horizon Blue

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dus niet zelf doen, zegt Kia eigenlijk.
 2. Klopt. De 'gewone' Niro geeft dat idd aan. Kijk maar eens naar bijgaand filmpje op seconde 25 ongeveer.
 3. Foto plaatsen ging even mis. Nieuwe poging.
 4. Dank voor de info. Ga me binnenkort bij Jeroen van Havik melden.
 5. Heb de auto nu een dikke 5 weken. Ga ik dus ook vragen. Is een fluitje van een cent toch? Doen ze het gratis als service of ...? En ik ben wel benieuwd of de Led koplampen jou bevallen. Las over spiegels die versteld moeten worden en fel licht waar je behoorlijk aan moet wennen, met andere woorden is het een duidelijke verbetering?
 6. Ik ben ook benieuwd naar antwoord Kia. Maar ga het volgende week ook eens bij mijn dealer in Groningen aankaarten. Wordt inderdaad vervolgd...
 7. Als de ExecutiveLine versie wel de Led koplampen heeft dan kunnen ze ook in de andere versies van de gewone Niro lijkt me. Alleen zou ik het dan door de dealer laten regelen en niet zelf gaan knutselen.
 8. Raar dat ze uit de accessoirelijst zijn gehaald, want als je de ExecutiveLine versie bestelt dan krijg je Led koplampen. En dan kunnen die ook in de andere versies van de gewone Niro lijkt me. Zijn in principe toch de zelfde auto's. Alleen zou ik het dan door de dealer laten regelen en niet zelf gaan knutselen.
 9. Dacht dat er al iemand met deze nickname actief is op deze pagina's. Ik heb de Niro ook in deze kleur. Heerlijke auto. Nog geen dag spijt van gehad. Voordeel van horizon blue kleur is dat je relatief gezien nauwelijks vuil ziet. Veel plezier straks. niro horizon blue.html
 10. Rik, die plastic stukken zie je van een afstandje nauwelijks. Zitten er ook niet voor niets natuurlijk. Zijn bedoeld voor en wat gestroomlijnder weggebruik waardoor de auto zuiniger rijdt dan met de LM 18 inch velgen. Kijk ook maar eens naar de (dichte) velgen van sommige Tesla's. Niet mooi, wel effectief! Ben wel benieuwd naar je ervaringen straks met de parkeersensoren vóór. Meningen daarover zijn nogal verdeeld heb ik begrepen. Veel rijplezier in ieder geval met je nieuwe Niro.
 11. Kijk even op het filmpje en de foto van een paar dagen geleden. Dit zijn de 16 inch velgen die op de facelift versie van de Niro dynamic line zitten. Geen enkel misverstand mogelijk.
 12. Als je een auto bestelt/koopt/least dan heb je toch op zijn minst bij de dealer gekeken hoe die eruit ziet. En dan heb je toch ook gezien welke velgen er onder zitten. Toch...?
 13. Dat moeten we nog maar afwachten. Las net dat de auto helemaal nergens meer op reageert. God straft onmiddellijk lijkt het wel.
 14. Kia is heel slordig met goed beeldmateriaal op de site. Maar je kan deze 16 inch velgen wel zien als je naar 'modellen' gaat en dan kiest voor de plug-in hybrid versie. Die heeft deze velgen ook in de DynamicLine. Ik vind het mooie velgen en ze schijnen zuiniger te zijn en ook minder lawaai te maken dan de 18 inch banden.
×
×
 • Create New...