Jump to content

Doublebogey5

Leden
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Doublebogey5 last won the day on November 4 2019

Doublebogey5 had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About Doublebogey5

 • Rank
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Groningen
 • Auto
  Kia Niro DynamicLine 2019 Horizon Blue

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb even snel op hun site gekeken. Ziet er zeker interessant uit. Betaal je eenmalig (13,99) voor een onbeperkt abonnement (Android)? En krijg je de navi ook in het Nederlands?
 2. Ik heb een vraag die zijdelings met de navigatie te maken heeft. Ik heb sinds 3 maanden de (nieuwe) Niro DynamicLine. Nu zou ik volgens de specificaties geen snelheidsbordenherkenning (SLIF) moeten hebben. Die zitten wel op de wat duurdere DynamicPlusLine lees ik. Maar als ik de standaard navigatie in de auto gebruik dan laat die wel overal actuele snelheidsborden zien. Ben dus wel benieuwd wat de DynamicPlusLine dan meer heeft.
 3. Oh gaan we nu op deze toer, een beetje schelden? Wat een frustraties toch. Zielig!
 4. Ik heb geen auto gekocht van meer dan € 30.000 terwijl ik niet zeker wist wat voor velgen er onder zaten. Dus wie is er nu dom? Maar zoek het lekker verder uit met KIA.
 5. Kan het toch niet laten. Zie de verschillen.
 6. De enige connectie die ik met Kia heb is dat ik vanaf 1 oktober vorig jaar via private lease in een van hun auto's rij, namelijk de Niro hybride DynamicLine. Voor mij was vanaf het begin alles compleet duidelijk. Voor jou dus niet. Ik zal me naar jou toe verder onthouden van commentaar. Probeer er maar uit te komen met Kia. Succes!
 7. Ik wil Kia geenszins verdedigen maar wat betreft de velgen is er helemaal niks vaags aan wat er onder de auto komt. Ja, misschien kan de info op hun site wat beter, maar alles is terug te vinden. Als je een auto koopt of least, hoe duur ook, dan zorg je toch dat je weet wat je geleverd krijgt. Maar belangrijker nog dan het lezen van mooie boekjes en brochures van Kia zelf is natuurlijk de betrokkenheid van de dealer. Met hem heb je 1 op 1 direct te maken. Ik had en heb wat dat betreft over Havik in Groningen absoluut geen klagen. Maar gezien de vele reacties die ik recentelijk lees is het droef gesteld met de kennis en voorlichting bij veel andere Kia-dealers. Dat een dealer niet weet welk instrumentarium je in een bepaalde versie krijgt, dat vind ik dus ongelooflijk slecht.
 8. Toen ik plannen maakte om een Kia te leasen heb ik eerst heel wat documentatie doorgespit. Ook veel op deze site gekeken. Daarna wist ik vrij zeker welke versie van de Niro het moest gaan worden (Dynamic Line). Ben toen naar de dealer hier in Groningen gegaan en heb me daar uitgebreid laten voorlichten over prijzen, accessoires, kortom over van alles en nog wat. Proefrit gereden. En natuurlijk ook de velgen bekeken. Natuurlijk 18 inch is mogelijk, misschien ook wel iets fraaier, maar de meerprijs voor dat extra's is behoorlijk en het feit dat de auto met standaard 16 inch ook zuiniger en stiller schijnt te rijden dan een Niro met 18 inch gaf voor mij uiteindelijk de doorslag. Vind ze ook niet lelijk trouwens.
 9. Ik snap echt de consternatie niet, erger nog al deze berichten zorgen alleen maar voor meer verwarring. Als je een auto koopt dan wel least dan ga je toch op zijn minst kijken bij een dealer waar je in gaat rijden. En hoewel Kia op de eigen site niet altijd even duidelijk is valt na enig puzzelen toch echt wel te ontdekken welke velgen je onder je auto krijgt. Nogmaals: de Kia Niro DynamicLine heeft 16 inch lichtmetalen design velgen. Kijk op https://www.kia.com/nl/modellen/niro/ontdekken/ en klik vlak onder de 360 graden view deze 16" velgen aan. Bingo. Geen misverstand mogelijk.
 10. Over dit onderwerp is in oktober van het vorig jaar al redelijk veel geschreven (Niro 2020 model Dynamic Line). Lees het maar even zou ik zeggen. En voor de duidelijkheid: op de foto de velg die standaard op de DynamicLine Niro behoort te zitten. Vraag me trouwens wel af waarom je niet naar de velgen hebt gekeken toen je de auto kocht. Zou toch geen verrassing moeten zijn.
 11. Maar in de duurste uitvoering is LED standaard! Zit die ExecutiveLine dan helemaal anders in elkaar?
 12. Ben benieuwd of je navigatie sores nu voorbij zijn. Toch raar dat het met het soort lampen te maken heeft.
 13. Jammer. Was juist van plan om binnenkort over te gaan naar led. Vind namelijk de fabriekslampen helemaal niet zo veel licht geven. Misschien weet de dealer in Groningen raad.
 14. Mijn Niro is 3 dagen ouder. Zelfde dealer en (even gecontroleerd) zelfde systeemversie. Maar toch, laatst bij Almere bij splitsing ene kant Hilversum/Utrecht, andere kant Amsterdam kent de navigatie de nieuwe situatie (nog) niet. Dus Kia, graag zo snel mogelijk een update.
×
×
 • Create New...