Jump to content

Moos

Leden
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Algemeen

 • Auto
  Kia NIro HEV
  Dynamicline

Recent Profile Visitors

179 profile views

Moos's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Collaborator
 • One Month Later
 • Week One Done
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well

Recent Badges

0

Reputation

 1. Moos

  Ramen openen

  Dat word hier niet bedoeld het betreft het indrukken knopje van de afstandsbediening bediening hiermee kan op afstand alle ramen gelijktijdig open of dicht. Mijn ford Kuga had dit ook . Nu mijn Kia Niro My 22 gaat dit niet. Ik had dit wel handig gevonden gebruikte het op mijn vorige auto regelmatig
 2. Moos

  Android Auto

  Het. Lezen van berichten zal zeker de concentratie op de weg en daarmee de veiligheid wegnemen. Het valt helaas onder de noemer handsfree bellen.
 3. Moos

  Electrisch rijden

  Ik denk dat de elektro technisie hebben uitgezocht dat deze instellingen het besten zijn voor accu en het langdurige behoud daar van.
 4. Moos

  Electrisch rijden

  Idd dynamo’s/elektromotoren zijn gelagerd hier zit minimale slijtage op . Ik heb vandaag mijn zoveelste paar schoenen gekocht die zolen slijten hard.
 5. Ik heb nog een niro Hybride met 4.000 km op de teller . Ben pas naar Italië geweest 2.500 km gereden resultaat 1 op 20.1 Duitsland 130/135 op de teller best tevreden denk dat na wat meer km de niro zuiniger word aanhankelijk van de temperatuur natuurlijk . Was een bonnetje van het tanken vergeten dus kon werkelijk verbruik tov de aangegeven stand niet controleren denk dat deze iets te royaal aangeeft. ga binnenkort weer naar italie zal het dan nog eens proberen.
 6. ,,enz) is haast onzichtbaar. Ik heb grote moeite om te zien hoe dat is ingesteld. Als je iets veranderd komt de instelling op het scherm in beeld, maar zo zwak verlicht dat je moet raden hoe de instelling is. Is dit ergens duidelijker in te stellen? Ik heb zelfde probleem , (boven,beneden,beiden) instelling is lichtblauw en zeer licht gekleurd transparant slecht zichtbaar. Ik heb het vermoeden dat het niet anders of duidelijker in te stellen is ,,,ook niet met het schermlicht lichter te zetten. Hoppen op een update hiervoor.
 7. Ik heb op dit forum al vele uren lees plezier. En vind het leuk om zo nu en dan een reactie te geven. Moest er zelf ook wel lachen dat dit zo n oud topic is wist eerlijk gezegd niet dat dit weer op nieuw boven aan komt
 8. Ik rijd jaarlijks in Italië over kleine smalle bergwegen (weggetjes) daar is het heel gewoon handig en bijna noodzakelijk om voor korte bochten te toeteren om elkaar te waarschuwen .dan is een goede claxon erghandig.
 9. Moos

  Onderhouds beurt

  Sludge komt onder andere voor bij korte ritten waarbij water in de carterolie komt niet meer uit de olie verdwijnt. Dit gebeurt wel bij langere ritten en word afgevoerd door Carter ventilatie.
 10. Moos

  Luidsprekers achterin

  Ik heb precies het zelfde dynamicline LM 2022 hoor achter alleen zware Bas tonen .
 11. Ik moet mijn Niro nog ophalen maar als je LKAS ui hebt staan kan je dan wel de cc gewoon gebruiken?
 12. Moos

  kia niro 2020

  het zou fijn zijn als je alleen antwoord geeft op de vraag en voor de rest is bijzaak, over begrijpend lezen gesproken . en voor de rest is het me nu wel duidelijk . waren dit ook antwoorden op de vraag ???
 13. Is het misschien geen externe elektrische aandrijving ( elektromotor) .??? een gesloten systeem zoals een koelkast zou idd wel mooi zijn . Maurik ben etnografisch niet zo zeker van ik zal het binnenkort ook eens bekijken. As vrijdag haal ik onze Niro hybride dynamicline op
 14. Voorverwarmen heb ik wel eens in een vorige auto gedaan heel handig om makkelijk ijs van de ramen af te halen. Echter ben je de temperatuur heeeel gouw kwijt op het kwijt op het moment dat het kacheltje uit zet waar door de mother voor de verwarming toch weer snel zal aanspringen.
 15. Moos

  Ongeluk tijdens parkeren

  Ik denk al gouw het dubbele
×
×
 • Create New...