Ga naar inhoud

PhaseShifter

Leden
  • Aantal Items

    46
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    3

Alles dat geplaatst werd door PhaseShifter

  1. Truuk om te ventileren : in EV mode de vetilatietemperatuur op LO instellen en de AC op uit
  2. With the rear bumper removed, you can see the impact barrier/ absorber
  3. Dat is warmte technisch beter Barney, maar als je (zoals wij) vaak aan de kust vlakbij strand geparkeerd staat en het waait, dan ontstaan doffe plekken in de lak.
  4. Thanks for informing us Z61 ! Hope your car can be repaired, the rearbumper has a lot of energy damping and a special damper-material block.
  5. Split-naadje geknipt en afgewerkt met linnen kleefband: lijkt wel of het zo uit China komt en werkt goed rond de spiegelsteun.
  6. Ali-zonnescherm paraplu €18,- Wil voor de binnenspiegel nog een naad maken zodat pasvorm beter wordt https://nl.aliexpress.com/item/1005004594984337.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.472f79d2swnHNv&gatewayAdapt=glo2nld size L is groot genoeg
  7. Hè hè, eindelijk ben ik erachter hoe je de ruimteventilatie in kunt schakelen ZONDER dat de verbrandingsmotor gaat draaien Op vochtige dagen ff een boodschap doen (korte afstand) was een uitdaging om de voorruit en zijruiten droog te houden als je op EV modus rijden wil. Gewoon de ventilatie draaiknop voor de gewenste temperatuur op standje LO draaien en de AC-uitschakelen. Op de ventilator snelheid toetsen de gewenste verversings-flow van buitenlucht regelen van 1 t/m 8 en je ramen blazen gewoon droog
  8. Dashcam is binnengekomen, klik, plug and play Fitcamx-app pagina De app installeren en via wifi contact maken is ff een gehannes als je thuis op de oprit staat (wil je iphone weer terug naar thuisnetwerk-wifi….) De camera wifi naam kun je veranderen evenals de toegangscode Er zitten een power-on/off knopje en een take a pic-knopje op de onderzijde
  9. EU standaard straks uit te breiden met leuke software opties? Brengt wel geld in het KIA laatje……
  10. De vet irritante pop-up reklame banner die zich niet zomaar met een klik laat wegvegen mag van mij wel de schroothoop op! Want wat een hoop irritatie bij elke scherm of topic change geeft dat ding Ben eigenlijk van plan hier deze kiaclub te laten voor wat ie is. Wie is er verantwoordelijk voor deze reklame opzet!?
  11. Zojuist ook maar een FitcamX besteld, er rijden veel debielen met teveel testosteron en te weinig hersencellen op de openbare weg, imho. Vooral kinderen met e-stepjes en fatbikes die kris-kras tussendoor racen en daarmee risico vormen. Een eventuele schuldvraag met beeldopname geeft meer zekerheid…. Eerst gecontroleerd of het zal passen, plastic cover-sticker klopt iig.
  12. Wanneer de voorruit ook dubbel glas zou hebben, ben je als eigenaar van een PHEV weer gelukkig, want bij vochtig/koud weer beslaan alle ramen binnen een kilometer rijden op EV mode. Doe je dan de ventilatie aan, dan start de ICE en verbruik je benzine! Ze kunnen dan beter de besturing van de ventilator beter programmeren dan kan het extra gewicht van het (duurdere) dubbel glas achterwegen gelaten worden….
  13. https://update.kia.com/EU/NL/updateGuide
  14. Kaartupdaten is toch eerst mbv een goede usb geheugenstick de auto gereed maken voor een update zodat het voortaan heel eenvoudig “over the air” gaat!? Dit moet je gewoon zelf op een usb stick zetten en kan op de oprit voor je huis plaatsvinden imho https://update.kia.com/EU/NL/updateNoticeView/1133 https://www.kia.com/nl/over-kia/nieuwsbrief/2022-09-actuele-software-en-kaartupdate/
  15. Looks good, i will check the cover in my 2023 PHEV.
  16. Naar dit soort stickers heb ik ook gekeken, maar het feit dat hoekjes los gaan laten bij poets en wasbeurten, deed mij beslissen om toch maar de logo’s zelf te gaan wisselen voor zwarte. Hou wel in gedachten dat bovenstaande leverancier aanbiedt voor USA gefabriceerde auto’s. Die wijken af in maatvoering van carrosserie lengte, bumper type en iets met de achterklep!
  17. Slecht ontvet alvorens het mat-chroom (kunststof) laagje er op ging vermoed ik!? Klein garantie claimpje voor je dealer vinnik!
  18. Smaken verschillen nou eenmaal… ik vindt de kia wielen goed schoon te houden en pasen goed bij het design. Mijn winterwielen vindt ik wel mooier.
  19. Zonder brug werken en de bumper erafhalen in je eentje was ff spannend, maar met 2 emmers als steun ging het wel. Later pas achter gekomen dat de gehele binnenbalk met bumper eraf kan door gewoon die 2 zwarte bots-potten van de carrosserie los te sleutelen…..
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...