Jump to content

Pugnator Fortis

Leden
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Pugnator Fortis last won the day on November 16 2017

Pugnator Fortis had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

About Pugnator Fortis

 • Rank
  Junior Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Niet Opgegeven
 • Woonplaats
  IJsselstein
 • Auto
  Kia Picanto 1.0 5drs comfortpack wit 2012
  Kia Cee'd SW JD (2012) 1.6 GDI Pluspack

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb ik ook gehad na een half jaar al. Dealer vertelde toen dat je hem niet omhoog moet klappen daar zit het zwakke punt. Hij gaat dan zitten jutteren. Daana heb ik het ook niet meer gehad.
 2. Zou inderdaad wat Capono zegt zorgen voor een stempel in het boekje. Voorkomen is beter als genezen.
 3. Had ik met conti bij de cee'd 15.000km was het raak. Hankook zit er nu ruim 25.000 onder en heb ik dit niet. Denk dat ze nog 15.000 mee gaan en dan zijn ze wel echt op.
 4. Ik rijd zelf met Hankook Vetus Prime denk de beste en fijnste band die ik heb gehad. heb wel 17 inch. Daarvoor conti sport 5, dat was echt een drama onder de cee'd terwijl dat de beste band was volgens de testen
 5. Ik was gister bij de dealer voor een garantie klusje heb ik het nog is nagevraagd. ze zeggen dat een Niro zondertrekgewicht recht heeft op de verhoogde premie (tankpas) en dat het kenteken moest aangevraagd zijn voor 30 september 2016. Dan hebben ze een maand om te registeren. Alle auto's met een trekhaakgewicht zijn nooit in aanmerking geweest voor deze introductie actie. Ze hebben dit nog nagekeken in de interne nieuwsbrief van Kia. Ik snap niet dat mijn dealer binnen 1 min het antwoord geeft en dat dit bij jou nooit gecommuniceerd is. Hier vertellen ze letterlijk dat dit altijd bekend is geweest en dat er juist een onderscheid zitten in een auto zonder trekhaakgewicht en één met. Anders zou bijna niemand voor de auto kiezen zondertrekhaakgewicht. anders bel je Wolters in IJsselstein of een willekeurige andere dealer met deze vraag op.
 6. Volgende keer, Kom je na de oplossing op het forum dan vertel je kort het verhaal en de uiteindelijke oplossing. En geeft de tip om de brandstof slang te bekijken. Hier heeft iedereen wat aan. Nu is het een onleesbaar en onduidelijk topic geworden waar mensen met evt ideeën om een picanto aan te schaffen of om tips te krijgen niets van snappen. Ik begrijp dat de situatie lastig is als je niet gelijk wordt bediend, maar een Kia dealer zal een wel overwogen beslissing maken ze zijn immers te zaken kundig. Als ik het merk zo volg en zeker kiaclub kan ik niets anders dan concluderen dat Kia NL en zijn/haar dealer netwerk het meestal fantastisch oplost. Fouten worden overal gemaakt, maar als ze het uiteindelijk oplossen en niet weg lopen voor problemen vind ik het bijzonder knap. Groet
 7. Toen ik een offerte op liet maken in augustus sprak mijn dealer over auto's met trekhaak extensie pack en zonder. Waarbij de auto's zonder pack een tankpas voordeel hadden van € 500. Ik kon kiezen een pas of een netto verrekening op de offerte. Hier liet Wolters blijken dat eind september de kenteken aanvraag moest zijn en uiterlijke leverdatum eind oktober om in aanmerking te komen. Met dit verhaal denk ik dat jou dealer een fout heeft gemaakt met betrekking op de overeenkomst en heeft jou auto nooit recht gehad op die actie. Uiteindelijke nog niet gekozen voor een Niro. Stiekem is een gebruikte Sportage 1.6 TGDi ook wel heel leuk en met 10.000km per jaar is brandstof verbruik iets minder relavant. Maar dan moet ik nog een sparen. Hoop je hier mee geholpen te hebben.
 8. Beste Hallo, U stuurt mij een prive bericht die bijna op spam lijkt (4/5 berichten achter elkaar) dit kan ik niet echt waarderen wij hebben immers alleen de band dat wij beide op het zelfde forum zitten. En de manier waarop u met een wildvreemde communiceert is nu niet bepaald goed te noemen. Mijn advies: overleg op een fatsoenlijke manier met de dealer indien dit om wat voor reden onmogelijk is of wordt gemaakt (van u kant of de dealer zijn kant) laat u een second opinion doen bij een andere dealer. In de medische achtergrond die u heeft niet geheel vreemd. Onvrede uiten mag altijd alleen in het redelijke zijn wij volgens mij wel over de grens heen. Tevens kan ik u melden dat als u een brandende sigaret in een blik met benzine gooit de sigaret dooft. Alleen bij open vuur zal de brandstof (damp) tot ontbranding komen. Dus qua veiligheid praten wij over relatieve veiligheid. Zolang mensen met te lage bandenspanning rijden en/of oudere banden als 6/7 jaar onder hun voertuig hebben zou ik mij daar meer zorgen over maken. Graag wens ik u succes met u dealer en wij hopen uiteraard voor een goed en succesvol einde.
 9. Is gewoon een campagne op, mijn dealer heeft dit 2 jaar geleden al (preventief) vervangen.
 10. Je hebt de auto nieuw gekocht ivm de prijs. Nu blijkt dat er iets mankeert wat vervelend is maar je verwacht dat een dealer die verder niets met jou heeft het gelijk verhelpt. Misschien is dit wel een les voor ieder. Prijs is niet altijd de doorslag gevende factor.
 11. Is engelste stand, normaliter is je licht aan de rechterzijde van het voertuig omhoog gericht om verkeersborden te belichten in de reiststand is dit dus de linkerkant van het voertuig (engelste stand)
 12. Naar de dealer gaan, als de auto dealer onderhouden is. Ze kunnen vast wat voor je betekenen.
 13. Joost is aardige jongen en heb je vaak wat ruimte. Bij Marc en Bert leggen ze in 1x een goede prijs neer. Dat ligt mij wat meer. Joost moest eerst toestemming vragen voor de Picanto. Bij Marc was dat niet zo voor de cee'd. Marcel ken ik niet echt maar lijkt mij een prima man. Ben ieder geval blij met zo'n dealer. Gefeliciteerd Wimis on. Super mooie auto en uitvoering. Ik ga in augustus is kijken Voor vervanging van de cee'd
 14. Pugnator Fortis

  Welke dealer

  Grappig, ik heb van Kooijman 2500€ gekregen in 2011. omdat zij een grandioze fout hebben gemaakt met mijn toen jong aangeschafte cee'd sw. Kilomterstand klopte niet. Sorry maar dan ben je af. Dit naar een paar indicenten met mijn navigatie en achteruitrijcamera. Toen naar Wolters overgestapt omdat ze toch in diezelfde stad zitten. Navigatie vervangen en camera terwijl volgens de heren van Kooijman er niets aan de hand was.
 15. Gert, Remklauw of hoofdremcylinder. En ga alsjeblieft naar de dealer. KwikFit zou best goed zijn voor regulier onderhoud maar voor dit soort klachten is een dealer sneller. (Het is een massa product dus als 1 het heeft hebben het er meer) de dealer weet gelijk waar die moet kijken had je geld bespaard.
×
×
 • Create New...