Jump to content

Jordan

Leden
 • Content Count

  1,026
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Jordan last won the day on June 16 2016

Jordan had the most liked content!

Community Reputation

367 Excellent

About Jordan

 • Rank
  Gedoogd lid
 • Birthday 05/13/1978

Contact Mogelijkheden

 • Website URL
  https://debeheermakelaar.nl/makelaar-nijmegen/

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Wijchen
 • Werk
  makelaar onroerend goed regio Nijmegen.
  IT- medewerker Radboud UMC
 • Auto
  Zwarte Kia Rio 1.1 CRDI Comfort Pack
  Audi A4 Avant 2.0 TFSI
  Renault Megane Estate 1.5 DCI Automaat

Recent Profile Visitors

2,001 profile views
 1. En dan zie je ineens je oude Rio in de kreukels liggen.... zonde http://m.speurders.nl/overzicht/autos/schadeautos/kia-rio-5-deurs-1-1-crdi-airco-bjr-2012-bj-2012-167504107.html
 2. Toch heeft dit forum 1 persoon met een Kia RIO weer verder op weg geholpen. Ik kreeg een pb naar aanleiding van dit forum over de CV die niet meer afsluit. Hetzelfde probleem dat ik destijds had. De garage kon de oorzaak niet vinden. Nadat ik via pb ben benaderd heb ik uitgelegd dat het probleem waarschijnlijk in de zekeringkast ligt. En voila, probleem verholpen. Alle beetjes helpen.
 3. Let er wel op dat je met een Kia, die niet uit Europa komt, problemen kan krijgen als je aanspraak doet op de garantie. De 7 jaar garantie is Europees geregeld, maar zoals je wel weet valt Dubai niet onder Europa. Misschien kun je deze na import wel aanmelden maar dat weet ik helaas niet zeker.
 4. Van harte gefeliciteerd Wimis on! Maak er een mooie dag van.
 5. Ook van mij hele fijne kerst gewenst voor iedereen
 6. Jordan

  Word dit de GT ??

  Erg gave bak. Nu zul je alleen zien dat deze weer niet voor Europa beschikbaar komt.....
 7. Ik denk dat we na een tweetal weken intensief gebruik van dit forum we wel gewend zijn aan de nieuwe layout. Alle veranderingen is even wennen in het begin. Over een paar weken weten we niet beter. Het nieuwe forum ziet er wel frisser uit naar mijn mening.
 8. Sow, dat is een gaaf bakkie. Ik ben jaloers. Heel veel rijplezier.
 9. Je standaard radio stuurt een ander signaal naar de achterspeakers dan naar de voorste. In het achterste signaal zit een soort van galm die het surround effect moet weergeven. Die kun je met de fader helaas niet aanpassen. De enige mogelijkheid is om de speakers voor en achter op de voor-uitgang aan te sluiten, maar dan ben je je fader-functie kwijt en een deel van het totale vermogen. (En belangrijk dat de weerstand in Ohm toereikend is).
 10. Het ligt waarschijnlijk aan je koppeling. Bekend euvel van de eerste Rio's. http://www.kiaclub.nl/topic/19061-koppeling-rioafslaan-motor/?fromsearch=1
 11. Vreemd. De schade die ik had was groter. (Meer dan alleen krassen) Chipsaway is een franchiseketen en de diensten per vestiging verschillen dus blijkbaar. Heb je op Fixico.nl al eens een prijsje opgevraagd? Daar ben ik (helaas) nu met m'n Renault mee bezig en er zit behoorlijk wat prijsverschil tussen de offertes. Eerst moet ik even de officiële waarde vast laten stellen door een bedrijf gelieerd aan m'n verzekeringsmaatschappij en dan kan ik kiezen tussen herstel door dat bedrijf of het geld uit laten keren.
 12. Op de eerste werd niet gereageerd. Vandaar Ik zat toen met hetzelfde probleem. Als ik het op zou geven aan de verzekering kostte het ook m'n no-claim. Ben toen gaan rondvragen en kwam bij hen uit. Alleen had ik iets meer schade dan alleen een kras. Deuk en kras op de bumper en spatbord. Elders €600,- Bij hen €350,- Daarom, vragen kost niks
×
×
 • Create New...