Jordan

Leden
 • Aantal bijdragen

  1026
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  20

Waardering in de gemeenschap

367 Excellent

Over Jordan

 • Rang
  Gedoogd lid
 • Verjaardag 13-05-1978

Contact Mogelijkheden

 • Website URL
  https://debeheermakelaar.nl/makelaar-nijmegen/

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Wijchen
 • Werk
  makelaar onroerend goed regio Nijmegen.
  IT- medewerker Radboud UMC
 • Auto ('s)
  Zwarte Kia Rio 1.1 CRDI Comfort Pack
  Audi A4 Avant 2.0 TFSI
  Renault Megane Estate 1.5 DCI Automaat

Recente profielbezoeken

1015 profielweergaven
 1. Uw dagelijkse WTF!

  En dan zie je ineens je oude Rio in de kreukels liggen.... zonde http://m.speurders.nl/overzicht/autos/schadeautos/kia-rio-5-deurs-1-1-crdi-airco-bjr-2012-bj-2012-167504107.html
 2. Bijeenkomst de meern 18-06-2017

  Toch heeft dit forum 1 persoon met een Kia RIO weer verder op weg geholpen. Ik kreeg een pb naar aanleiding van dit forum over de CV die niet meer afsluit. Hetzelfde probleem dat ik destijds had. De garage kon de oorzaak niet vinden. Nadat ik via pb ben benaderd heb ik uitgelegd dat het probleem waarschijnlijk in de zekeringkast ligt. En voila, probleem verholpen. Alle beetjes helpen.
 3. Kenteken voor Kia Rio uit Dubai

  Let er wel op dat je met een Kia, die niet uit Europa komt, problemen kan krijgen als je aanspraak doet op de garantie. De 7 jaar garantie is Europees geregeld, maar zoals je wel weet valt Dubai niet onder Europa. Misschien kun je deze na import wel aanmelden maar dat weet ik helaas niet zeker.
 4. Er is er één jarig, hoera, hoera !

  Van harte gefeliciteerd Wimis on! Maak er een mooie dag van.
 5. Kia club café

  Ook van mij hele fijne kerst gewenst voor iedereen
 6. Word dit de GT ??

  Erg gave bak. Nu zul je alleen zien dat deze weer niet voor Europa beschikbaar komt.....
 7. waarschuwingspunten

  Ik denk dat we na een tweetal weken intensief gebruik van dit forum we wel gewend zijn aan de nieuwe layout. Alle veranderingen is even wennen in het begin. Over een paar weken weten we niet beter. Het nieuwe forum ziet er wel frisser uit naar mijn mening.
 8. De nieuwe Sorento 2015

  Sow, dat is een gaaf bakkie. Ik ben jaloers. Heel veel rijplezier.
 9. Geluid Comfortine Navigator

  Je standaard radio stuurt een ander signaal naar de achterspeakers dan naar de voorste. In het achterste signaal zit een soort van galm die het surround effect moet weergeven. Die kun je met de fader helaas niet aanpassen. De enige mogelijkheid is om de speakers voor en achter op de voor-uitgang aan te sluiten, maar dan ben je je fader-functie kwijt en een deel van het totale vermogen. (En belangrijk dat de weerstand in Ohm toereikend is).
 10. Zenuwachtige eerste versnelling

  Het ligt waarschijnlijk aan je koppeling. Bekend euvel van de eerste Rio's. http://www.kiaclub.nl/topic/19061-koppeling-rioafslaan-motor/?fromsearch=1
 11. Wat is je laatste aanwinst?

  Van harte gefeliciteerd Wimis !!
 12. Uw dagelijkse WTF!

  ik zeg niks....
 13. Sleutelbewerking op motorkap

  Vreemd. De schade die ik had was groter. (Meer dan alleen krassen) Chipsaway is een franchiseketen en de diensten per vestiging verschillen dus blijkbaar. Heb je op Fixico.nl al eens een prijsje opgevraagd? Daar ben ik (helaas) nu met m'n Renault mee bezig en er zit behoorlijk wat prijsverschil tussen de offertes. Eerst moet ik even de officiële waarde vast laten stellen door een bedrijf gelieerd aan m'n verzekeringsmaatschappij en dan kan ik kiezen tussen herstel door dat bedrijf of het geld uit laten keren.
 14. Sleutelbewerking op motorkap

  Op de eerste werd niet gereageerd. Vandaar Ik zat toen met hetzelfde probleem. Als ik het op zou geven aan de verzekering kostte het ook m'n no-claim. Ben toen gaan rondvragen en kwam bij hen uit. Alleen had ik iets meer schade dan alleen een kras. Deuk en kras op de bumper en spatbord. Elders €600,- Bij hen €350,- Daarom, vragen kost niks
 15. Wist jij dat? Niro handigheidjes op een rij.

  Geen knietjes BW?