Ga naar inhoud

Jordan

Leden
  • Aantal Items

    1026
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

  • Dagen Gewonnen

    20

Alles dat geplaatst werd door Jordan

  1. En dan zie je ineens je oude Rio in de kreukels liggen.... zonde http://m.speurders.nl/overzicht/autos/schadeautos/kia-rio-5-deurs-1-1-crdi-airco-bjr-2012-bj-2012-167504107.html
  2. Toch heeft dit forum 1 persoon met een Kia RIO weer verder op weg geholpen. Ik kreeg een pb naar aanleiding van dit forum over de CV die niet meer afsluit. Hetzelfde probleem dat ik destijds had. De garage kon de oorzaak niet vinden. Nadat ik via pb ben benaderd heb ik uitgelegd dat het probleem waarschijnlijk in de zekeringkast ligt. En voila, probleem verholpen. Alle beetjes helpen.
  3. Let er wel op dat je met een Kia, die niet uit Europa komt, problemen kan krijgen als je aanspraak doet op de garantie. De 7 jaar garantie is Europees geregeld, maar zoals je wel weet valt Dubai niet onder Europa. Misschien kun je deze na import wel aanmelden maar dat weet ik helaas niet zeker.
  4. Van harte gefeliciteerd Wimis on! Maak er een mooie dag van.
  5. Ook van mij hele fijne kerst gewenst voor iedereen
  6. Jordan

    Word dit de GT ??

    Erg gave bak. Nu zul je alleen zien dat deze weer niet voor Europa beschikbaar komt.....
  7. Ik denk dat we na een tweetal weken intensief gebruik van dit forum we wel gewend zijn aan de nieuwe layout. Alle veranderingen is even wennen in het begin. Over een paar weken weten we niet beter. Het nieuwe forum ziet er wel frisser uit naar mijn mening.
  8. Sow, dat is een gaaf bakkie. Ik ben jaloers. Heel veel rijplezier.
  9. Je standaard radio stuurt een ander signaal naar de achterspeakers dan naar de voorste. In het achterste signaal zit een soort van galm die het surround effect moet weergeven. Die kun je met de fader helaas niet aanpassen. De enige mogelijkheid is om de speakers voor en achter op de voor-uitgang aan te sluiten, maar dan ben je je fader-functie kwijt en een deel van het totale vermogen. (En belangrijk dat de weerstand in Ohm toereikend is).
  10. Het ligt waarschijnlijk aan je koppeling. Bekend euvel van de eerste Rio's. http://www.kiaclub.nl/topic/19061-koppeling-rioafslaan-motor/?fromsearch=1
  11. Van harte gefeliciteerd Wimis !!
  12. Vreemd. De schade die ik had was groter. (Meer dan alleen krassen) Chipsaway is een franchiseketen en de diensten per vestiging verschillen dus blijkbaar. Heb je op Fixico.nl al eens een prijsje opgevraagd? Daar ben ik (helaas) nu met m'n Renault mee bezig en er zit behoorlijk wat prijsverschil tussen de offertes. Eerst moet ik even de officiële waarde vast laten stellen door een bedrijf gelieerd aan m'n verzekeringsmaatschappij en dan kan ik kiezen tussen herstel door dat bedrijf of het geld uit laten keren.
  13. Op de eerste werd niet gereageerd. Vandaar Ik zat toen met hetzelfde probleem. Als ik het op zou geven aan de verzekering kostte het ook m'n no-claim. Ben toen gaan rondvragen en kwam bij hen uit. Alleen had ik iets meer schade dan alleen een kras. Deuk en kras op de bumper en spatbord. Elders €600,- Bij hen €350,- Daarom, vragen kost niks
  14. Ik denk idd dat het je Lane assist is die corrigeert. Oftewel LKAS
  15. Vraag hier eens een offerte op http://www.chipsaway.nl Hier heb ik goede ervaringen mee. Niet duur en perfect gerepareerd. Ze zitten ook in Rotterdam en komen zelfs op locatie. Vragen kost niks.
  16. Wat een rotstreek !! Vraag eens een prijsje op bij Chipsaway. Die komen zelfs op lokatie. Ik heb er goede ervaringen mee. Vragen kost niks
  17. De BC is een indicatie en niet leidend. De actieradius past zich constant aan je rijstijl aan. Rijd je veel stadsverkeer dan zul je het aantal km's sneller zien terug lopen dan wanneer je veel autobaan rijdt.
  18. Ik snap je Lourens, RS4 is zeer onbetrouwbaar
  19. Nu weer on topic. Ik vind de nieuwe Rio er op tekening er gaaf uitzien. Maar gezien de huidige gezinssituatie is een stationwagon (of een ruim koffer) een must. Maar als de kids over een aantal jaren de deur uit zijn is die zeker weer een optie. Wij hebben de Rio in totaal 4 jaar gehad en is een van de fijnste auto's tot nu toe gereden. Als de financiën het toe hadden gelaten was de C'eed SW de opvolger geweest.
  20. Ik heb een half jaar een A4 gehad. Mooie wagen en wilde hem per sé hebben. Toegegeven het was geen splinternieuwe. Afgelopen week heb ik hem ingeruild voor een Renault Megane station. De Audi A4 is een mooie wagen maar technisch niet je van het. Hij had de afgelopen maanden te vaak de garage van binnen gezien en zoop meer dan zijn baasje. Dus uiteindelijk heeft het verstand het gewonnen van het gevoel.
  21. Tijdens het laden van de foto van de HB20 dacht ik in eerste instantie dat ik de Peugeot 208 zag.
  22. Ik denk idd ergens een lek in je koelsysteem. Je geeft aan dat je temp oploopt zodra je stil staat. Draait je koelfan eigenlijk wel? Zodra je stil staat heeft je radiator geen koele rijwind. Dan loopt je temperatuur op. Je koelfan moet dan aanslaan om de rijwind te vervangen en je radiator te koelen. Als die dus niet aanslaat loopt je motor te heet. Het kan iets simpels zoals een thermostaat zijn maar vanaf afstand is dat moeilijk te bepalen. Het beste is om toch even langs de garage te gaan.
  23. Jordan

    Heb ik weer....

    Koplampunit eruit schroeven, afdekdoppen eraf draaien, lampen eruit klikken en rammelen met dat ding. Er is geen andere optie. Of je moet alleen de doppen eraf draaien, lampen eruit klikken en hopen dat hij zelf de uitgang vindt. Misschien kun je hem lokken met een blaadje
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...