Ga naar inhoud

Brat Pit

Leden
 • Aantal items

  371
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  12

Brat Pit won de laatste dag op 7 december

Brat Pit had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

51 Excellent

Over Brat Pit

 • Titel
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Woont in het zuidwesten des lands
 • Auto
  Kia Niro BE

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Brat Pit

  kia nero letlampen

  Conclusie: hallo geen lampen
 2. Brat Pit

  LED koplampen Niro

  Ik vind dat PeterW61 wel een punt heeft. Als LED lampen volledig gestandaardiseerd zouden zijn, was het uiteraard geen punt. Maar behalve de fitting blijkt dat niet zo te zijn. Bestel je in China of elders een setje, dan heb je zelf "wellicht een prima zicht" (bijna sinterklaas), maar de vraag hoe de tegenligger dat ervaart , is wat mij zorgen baart. Ik heb diverse filmpjes over LED verlichting gezien die aantonen dat de lichtbundel niet goed kan worden afgesteld. Bovendien vind ik de normale verlichting prima werkt, zeker in vergelijking tot mijn vorige auto die door een soort waxinelichtjes werd verlicht. Wel vind ik de kleur van de LED's mooier passen bij de led strip rond de koplamp.
 3. Brat Pit

  Android Auto

  Bespaar je de moeite. Een wijk ontwikkelen gaat sneller dan een kaart van een standaard autonavigatiesysteem updaten.
 4. Brat Pit

  Verbruik Niro

  Nou ja, gewoon even om te proberen. Ik moet wel zeggen dat ik regelmatig een test te kort ritje maak, waarbij bij aankomst de auto net warm is. Als je op die ritjes de verwarming uit laat, scheelt dat erg in het verbruik.
 5. Brat Pit

  Verbruik Niro

  Vanmiddag toch eens even geprobeerd, zo'n ritje zonder kachel et cetera. Scheelt inderdaad veel in het gebruik, maar ik zit nog te rillen op de bank.
 6. Brat Pit

  LED koplampen Niro

  De punt, komma en hoofdlettertoets op uw toetsenbord werken niet, daarom is het wat lastig lezen. Bovendien begrijp ik uw vraag niet helemaal, maar ik heb geprobeerd met wat wijzigingen er achter te komen wat u bedoelt. Het eerste stuk is mij duidelijk. Als LED lampen 235 Euro kosten, dan begrijp ik heel goed waarom deze niet standaard worden gemonteerd. Het werkt prijsverhogend. Nu zal KIA wel heel wat minder betalen, maar onderdelen gaan een paar keer "over de kop" voordat wij ze afgerekend hebben. Het tweede deel van de vraag zou u misschien iets kunnen verduidelijken.
 7. Brat Pit

  Verbruik Niro

  Blauwbekken IN de auto, dacht het niet.
 8. Brat Pit

  Remprobleem Niro

  Ik heb het toch nergens over het rempedaal?
 9. Brat Pit

  Remprobleem Niro

  Voor de duidelijkheid: ik merk het wel eens, zoals gezegd.
 10. Brat Pit

  Remprobleem Niro

  Ik denk zelf dat het antwoord al gegeven is: De auto heeft twee remsystemen. De eerste laadt de batterij op de tweede werkt bij normaal remmen op het laatste moment. Hij schakelt dus vanuit de "dynamo stand" naar de rem stand. Ik weet de exacte getallen niet, maar als je van af 50km remt, gaat hij eerst ladend remmen an dan vanaf circa 5 a 10km remmen. Ik moet goed opletten om die overschakeling te merken, maar soms is het merkbaar.
 11. Brat Pit

  KIA e-Niro

  In het filmpje praat hij over LKAS (lane keeping assist) en over LFA (?). Iemand enig idee wat dat laatste betekent?
 12. Brat Pit

  Dreunen Kia Niro

  Bij mij is het duidelijk een soort zijdelingse beweging, dus geen banden. Cuppen heb ik vroeger ook wel gehad en dat geeft met name lawaai.
 13. Brat Pit

  Winterbanden voor de Niro

  Dat is ook zeker zo. Onder extreme omstandigheden zal een 4WD ook veel beter presteren, liefst met spijkerbanden. Rupsbanden zijn uiteraard nog beter. Het punt in Nederland is dat je in november vorst kunt hebben en later weer 15 graden en droog weer. In de bergen is dat nog veel extremer. Wat ga je dan doen? Je zomerbanden weer monteren? Neem je die dan altijd mee op vakantie? Dus... het blijft altijd een compromis en het veiligst is goede banden, maar vooral je rijstijl afstemmen op de omstandigheden.
 14. Brat Pit

  Verbruik is raar

  Geef eens aan over hoeveel Km je dit verbruik meet? Als ik een ritje via 8 stoplichten door de stad maak, met koude motor, kom ik ook op dit soort verbruik uit.
×