Ga naar inhoud

Brat Pit

Leden
 • Aantal items

  341
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Brat Pit won de laatste dag op 13 september

Brat Pit had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

44 Excellent

Over Brat Pit

 • Titel
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Woont in het zuidwesten des lands
 • Auto
  Kia Niro BE

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Brat Pit

  Android Auto

  Bij mij lukte het met een android tablet wel om het aan de gang te krijgen. Heb je wel de juiste versie van AA op je telefoon staan? Aanvankelijk had ik een versie die op de tablet aangaf niet te werken, die deed het natuurlijk niet. Later heb ik de juiste versie via een andere stage gedownload en dat werkte direct.
 2. Brat Pit

  Navigatie in Kia Niro

  Het kaartmateriaal wordt inderdaad geleverd door HERE. Maar het zou me niet verbazen als LG de software heeft ontwikkeld voor het berekenen van de routes. Deze pakken soms een smal weggetje mee. Ik zou zeggen bel even met de directie van KIA, de gegevens staan in het boekje. Dit zegt het boekje: Het navigatiesysteem wordt geleverd door KIA MOTORS Europe GmbH Theodor-Heuss-Allee 11 D-60486 Frankfurt am Main Tel.: +49 (0) 69 8509280 Fax: +49 (0) 69850928499 E-Mail: [email protected] Handelsregister: Frankfurt am Main Registratienummer HRB 53714 Vertegenwoordigd door: Ho-Sung Song (CEO), Michael Cole (COO), Seung Jong Hong (CFO) BTW-nr.: DE 222 535 439. Via het navigatiesysteem kunt u aanvullende informatie ontvangen over de verkeerssituatie, snelheidscameras, points of interest (POI) en het weer via online-navigatieservices die worden geleverd door TomTom International B.V. De Ruijterkade 154 NL-1011 AC Amsterdam Tel.: +31 (0) 207575000 Fax: +31 (0) 208501099 E-Mail: [email protected] Nederlandse Kamer van Koophandel: Nr. 34076599 Vertegenwoordigd door: TomTom N.V. (Directeur), NL-1011 AC Amsterdam, de laatste vertegenwoordigd door Harold Goddijn (CEO) BTW-nr.: NL 800765679B01 (hierna: TomTom LIVE Services) als u het navigatiesysteem met het internet verbindt via een mobiel toestel met internetverbinding (bijv. een smartphone of tablet). TomTom International B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van gegevens in het kader van TomTom LIVE Services, onderhevig aan de relevante algemene voorwaarden van TomTom. U vindt meer informatie op https:// www.tomtom.com/nl_nl/privacy/.
 3. Brat Pit

  AppleCar Play

  Ik ben het op zich wel met je eens. In feite moet je de app zien als een soort spiegel van je iPhone. Daarom werken de knoppen niet, het zou enorm handig zijn als dat wel zou werken. Wat ik over het algemeen doe is de navigatie app op de telefoon al instellen op het adres, daarna wordt het direct door CarPlay overgenomen. Maar bijvoorbeeld Google maps laat zich ook per microfoon bedienen. Spotify werkt überhaupt slecht bij mij. Soms start het scherm niet op maar draait de muziek wel.
 4. Brat Pit

  Leuke en handige gadgets/accessoires voor de Niro

  Smaken verschillen, maar ik vind de brandweer kleur behoorlijk afbreuk doen aan de mooie velg. Is dit er ook in een neutralere kleur die al in de band of velg zit?
 5. Brat Pit

  Navigatie te kort komingen

  Ik heb IOS12 sinds de eerste beta en het werkt prima. De laatste keer dat de navigatie hotspot bij mij niet werkte, had ik wifi op de iPhone uitgezet. Voordat ik daar achter was....
 6. Brat Pit

  Benzine E5 en E10

  Ik begrijp dat de namen van de diverse brandstoffen volgende week wijzigen. "Vanaf volgende week vrijdag zijn tankstations verplicht nieuwe etiketten te plaatsen, waarbij Euro95 voortaan E10 gaat heten en Euro98 de naam E5 krijgt. Diesel wordt B7. LPG blijft gewoon LPG heten."
 7. Brat Pit

  Kia vs Audi

  Jij begint te roepen over "ingekochte testen" van de CB, dat klopt gewoon niet en dat heb ik natuurlijk al lang nagekeken. De CB roept haar leden elk jaar op om een online enquête in te vullen. En onder de lezers zitten wel degelijk mensen met Mercedes, Audi, BMW, Lexus et cetera. Maar omdat jij zo stellig bent over samenwerken met andere organisaties en inkopen van die autotesten vraag ik naar de bron. Die heb je blijkbaar niet, dus beperk je voortaan tot zaken die je wel weet aub in plaats van onzin te roepen, ik hou er over op.
 8. Brat Pit

  Kia vs Audi

  Graag even de bron van de ingekochte autotest....
 9. Brat Pit

  Kia vs Audi

  Onzin? Sorry dat ik het bij voorbaat zeg: belachelijk zo'n opmerking. Geef mij even de bron van de ingekochte autotest waar ik hierboven een voorbeeld van noem? Die is er niet want ze doen dat zelf. Dus ga dat nu geen onzin noemen.
 10. Brat Pit

  Kia vs Audi

  Ho Ho, als de consumentenbond maar iets zou publiceren dat niet klopt, hebben ze een proces aan hun broek.
 11. Brat Pit

  Kia vs Audi

  Ik ga er van uit dat je Dauertest bedoelt. Het probleem dat ik heb bij dit soort informatie, is dat het een automagazine betreft, die voor haar inkomsten voornamelijk afhankelijk is van de adverteerders. Ik heb even zo'n Autobild blad (7/2014) bekeken en toevallig was de eerste paginagrote advertentie van Audi. Daarnaast is het ook nog een Duits merk in een Duits blad... Ik heb meer vertrouwen in de consumentenbond. Overigens geven die ook aan dat de nieuwe Audi A3 erg betrouwbaar is, maar de oude zeer onbetrouwbaar.
 12. Brat Pit

  AppleCar Play

  Is ook mijn ervaring. Het voordeel van Google maps ten opzichte van Apple kaarten, is dat Google mijn foutief geformuleerde vragen vaak begrijpt. Zo moest ik een keer naar "autobedrijf den Doelder" en kreeg dat Apple met Siri niet aan het verstand. Google geprobeerd: die kwam terug met "bedoelt u autobedrijf Doelder" (dus zonder "den"). Zo slim is Apple gewoon nog niet, maar de interface op CarPlay is mooier.
 13. Brat Pit

  Kia vs Audi

  Miskleunen?
 14. Brat Pit

  herrie 18" banden

  Wat is MPS 4? Ik heb 16" cross climates, die zijn behoorlijk stil.
 15. Brat Pit

  Kia vs Audi

  De vorige post betreffen cijfers uit dec 2016, latere kon ik niet vinden. Marketing is een geweldig effectief middel om de opinie te beïnvloeden. Zo weet iedereen dat Duitse auto's superieur zijn (is niet zo) en dat Amerikaanse auto's slecht zijn (is ook niet zo). Maar als je gewoon de betrouwbaarheid gaat meten, dan kom je vaak tot andere conclusies. De conclusie van de CB was dat Japanse en Zuid Koreaanse auto's de meest betrouwbare zijn.
×