Brat Pit

Leden
 • Aantal bijdragen

  249
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Waardering in de gemeenschap

35 Excellent

Over Brat Pit

 • Rang
  Lid

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Woont in het zuidwesten des lands
 • Auto ('s)
  Per december: Kia Niro Business Edition donkere kleur

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Brat Pit

  Deuren automatisch op slot

  Helaas, dat zit er niet op. Bij die van mij (business edition) klappen de spiegels in als de deuren op slot zitten. Dat blijkt in de praktijk erg handig te zijn.
 2. Brat Pit

  Trekkracht Kia Niro

  Ik zou de benzine tanken die in het boekje of tankdop voorgeschreven wordt.
 3. Brat Pit

  Accu reset knop

  Inderdaad, ik meen vanaf ongeveer juni 2017 werden de 2018 modellen geleverd.
 4. Brat Pit

  Wanneer verwacht je je nieuwe Niro?

  Dat is dan gunstig voor de inruilwaarde Enig idee wat dat gaat schelen? Die 16" wielen zijn overigens geen straf, rijdt prima.
 5. Brat Pit

  Hoe werkt ISG

  Ik ken deze auto niet dus dit specifieke systeem ook niet. Maar ik weet dat mijn vorige auto niet afsloeg voordat de accu voldoende geladen was. Ook waren er eigenaren die het systeem vervelend vonden werken en het uit programmeerden.
 6. Brat Pit

  Niro 16”/18” ter vervanging Nissan Qashqai

  Kia of Nissan is een persoonlijke keuze, beide zijn gewoon goed en de Niro is wat beter voor het milieu, de Nissan is wat stoerder. Wat belangrijk is bij veel Km en lange ritten is veilig rijden. De Niro business edition heeft veel voorzieningen die lange ritten veel aangenamer en veiliger maken. Het is mij opgevallen dat je veel langer geconcentreerd kunt rijden door deze voorzieningen. En daar zit dus een duidelijk verschil. Automatische versnelling in combinatie met stuurhulp en rem assistentie is erg prettig: - stuurt actief mee boven 60km/uur, je kunt je handen 15 seconden van het stuur halen - remt vanzelf door actieve cruise controle Dus word je een keer gebeld en let je minder op, dan neemt de auto het van je over. Geniaal. Ik "klik" met de cruise control mezelf vaak vast aan een voorligger en hoef verder niet meer op de snelheid te letten. Het kost je even de tijd om er aan te wennen, maar dan werkt het ook heel goed. Daarnaast, als je de bebouwde kom in rijdt en de accu zit goed vol, dan rijdt de auto elektrisch, dus minder lawaai en uitstoot.
 7. Brat Pit

  AppleCar Play

  Zoals ik het lees blijft de interface Siri. Je geeft via Siri een commando aan de apps van derden. Zoals dat ook met WhatsApp werkt. Ik denk dat Google en Waze beiden staan te popelen. De app is natuurlijk al lang klaar.
 8. Brat Pit

  Controlelampjes rem/esr/ldw branden

  Zozo, dat wordt fietsen
 9. Brat Pit

  AppleCar Play

 10. Brat Pit

  Minpuntjes Niro

  Maar dan begrijp ik je opmerking over een prijsverschil van 5000 Euro niet. Het werkelijke verschil is toch ongeveer 1.100 Euro? Waar komt die resterende 3.900 Euro dan vandaan?
 11. Brat Pit

  Minpuntjes Niro

  Welke versies vergelijk je dan met elkaar?
 12. Brat Pit

  Minpuntjes Niro

  @Sportage 2Ik vergeleek eind vorig jaar de Niro business line met de Ionic Comfort +leer +stoel en stuurverwarming en kwam toen ongeveer 900 Euro hoger uit bij de Niro. Ik heb wel appels met appels vergeleken. Omdat in de Niro iets mooier en handiger vond ben ik daar gaan onderhandelen en kreeg ik korting waardoor ik circa 1900 Euro goedkoper was dan bij de Ionic. Ik ga er van uit dat ik dat overigens bij de Ionic ook voor elkaar had gekregen. Maar 5000 Euro lijkt mij een heel groot verschil. Ook al omdat de auto's technisch exact hetzelfde zijn.
 13. Brat Pit

  Niro gespot

  @bigwadeDe Niro rijder heeft het milieu hoog in het vaandel staan en maakt dus uitsluitend noodzakelijke kilometers, toch?
 14. Brat Pit

  Brandstof verbruik Niro

  Als je langzaamrijdend verkeer hebt, wat in die contreien nogal eens voor komt, een flink volle accu, wind mee (het was inderdaad oosten wind en een lekkere temperatuur, dan is dat zeker haalbaar. Ga je het aantal getankte liters over het eerste half jaar delen door de Km's dan kom je waarschijnlijk toch wat hoger uit. ps. als ik me niet vergis was hier al een topic over.
 15. Brat Pit

  Autonome noodremassistentie (AEB)

  Sjonge die crash met die rode Niro..... Brrrr Als die airbags hun werk hebben gedaan wordt je alsnog geëlektrocuteerd