Ga naar inhoud

m van der pot

Leden
 • Aantal items

  48
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

m van der pot won de laatste dag op 25 oktober 2018

m van der pot had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

3 Neutraal

Over m van der pot

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Cee'd SW Navi Plus 1.4i 2012

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. m van der pot

  Hoge buitentemperatuur

  Ok weet het niet meer, heb vandaag de bumper verwijderd om goed bij de ambient sensor te kunnen. Er zitten 2 sensors voor de radiator, een voor de a/c en één voor de ECU. Beide sensors doorgemeten, geen problemen. Wel krijgt de sensor van de ECU 4.2v binnen en de andere maar 0.7v, daar lijkt dus een probleem te liggen. Heb vervolgens de bekabeling losgemaakt en doorgemeten. Helaas komt bij de connector achter de koplamp ook maar 0.7v spanning op de lijn. Verder dan dit kan ik zelf niet nakijken denk ik, iemand een idee?
 2. m van der pot

  Hoge buitentemperatuur

  Goede avond, ik reed net naar huis van mijn werk en tot mijn schrik gaf mijn buitentemperatuur een enorme hoge temperatuur aan. Het begon rond de 76 graden en toen ik thuis was stond er zelfs 80 op de teller! De thermometer staat op celcius en niet op Fahrenheit. Iemand een idee hoe dit kan en wat ik hier aan kan doen?
 3. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ik heb het problem opgelost, ik kon geen zekering vinden van de bewuste groep. Ik heb nu de geschakelde draad afgeknipt en de geschakelde draad van mijn sigaretten aansluiting erop aangesloten, alles werkt weer naar behoren. Verder werkt alles zoals het zou moeten, blijft raar...
 4. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  net heb ik de iso-stekker doorgemeten. De 12+acc draad lijkt geen spanning te hebben(bij contact aan natuurlijk). De grote vraag is natuurlijk hoe ik dit kan oplossen. Iemand een idee?
 5. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ja dat is het enige wat ik nog kan doen, ik zal zaterdag de radio maar weer losmaken en de spanning meten. Ik laat het hier wel even weten! Bedankt voor zover!
 6. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ik heb geen zekering nr. 13 en ook geen zekering met die omschrijving. Ik heb deze zekeringen in mijn Ceed:
 7. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ok, hartelijk dank in ieder heval, heeft iemand een idee waar deze te vinden is? Ik kan in het instructieboekje niks vinden.
 8. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ik heb voor de zekerheid ook mijn accu maar even doorgemeten; zonder draaiende motor 12.2 volt, met draaiende motor 14.3 volt. Moet goed zijn toch?
 9. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ik had dat vermoeden ook, echter het instructieboekje geeft maar 1 zekering aan. Tevens zit deze zekering in een geel houdertje samen met de zekering voor de interieur verlichting, beide zekeringen zijn goed.
 10. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Niemand die iets zinnigs kan roepen? Ik heb de afgelopen dagen de zekering al gecontroleerd (is er eentje?. Ook heb ik vandaag de radio eruit gehaald maar kon ook niets geks ontdekken. Ik ontdekte net ook dat mijn bij mijn achteruitrijcamera het de markering van het gebied achter mijn auto is verdwenen (gele/ rode lijnen). De camera schakelt nog wel in als ik in de achteruit rij versnelling schakel
 11. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Goede morgen, de afgelopen 2 dagen geeft mijn LG navigatie (standaard radio Ceed) problemen. De radio springt niet meer aan bij het starten van mijn auto. Daarnaast geeft de radio na een minuut of tien de melding: "Accuspanning te laag, start de motor of anders wordt de radio na 60 sec. uitgeschakeld.." Wat kan dit zijn, iemand een idee?
 12. m van der pot

  Android Auto

  Dit is niet zo, Android Auto is niet via de play store in Nederland te installeren en is ook niet via de playstore te updaten. Dit zal je handmatig moeten downloaden en updaten.
 13. m van der pot

  Obd2 isg accu lading

  Ik heb vanavond mijn obd2 adapter even aangesloten maar ik kan nergens het accuniveau terugvinden.
 14. m van der pot

  Obd2 isg accu lading

  Ik heb zo'n ding icm torque pro, ik zal van de week eens kijken of de acculading ermee uit te lezen valt. Ik wens je echter sterkte met isg, wat een trutsysteem is dat zeg!
 15. m van der pot

  Android Auto

  https://tweakers.net/nieuws/137393/google-maakt-draadloze-koppeling-android-auto-mogelijk.html Theoretisch is het mogelijk?
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.