Jump to content

m van der pot

Leden
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m van der pot last won the day on October 25 2018

m van der pot had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutraal

About m van der pot

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Cee'd SW Navi Plus 1.4i 2012

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. m van der pot

  Achteruitrijcamera ceed 2 vervangen

  € 17,75 32%OFF | JIAYITIAN Achteruitrijcamera Voor Kia Ceed 2 JD Wagon SW 5D 2012 ~ 2018 CCD Nachtzicht Reverse Camera kentekenplaat camera backup https://s.click.aliexpress.com/e/ZpOK4ocqJ
 2. m van der pot

  MB verbruik

  Vrijwel elke provider heeft rekentools om te bepalen wat voor bundel je nodig hebt. Hier de tool van Vodafone: https://www.vodafone.nl/shop/mobiel/abonnement/hoeveel-data-heb-ik-nodig
 3. m van der pot

  Hoge buitentemperatuur

  Nou het mysterie is opgelost; Vorige week had ik al een topic aangemaakt over mijn autoradio, deze ging niet meer aan bij het omzetten van het contact. Ik kreeg toen de zekering niet gevonden (geen documentatie over) en heb de geschakelde plusdraad toen maar vanuit mijn sigarettenaansteker doorgelust naar de radio, dit werkte prima. Toen ik van de week ontdekte dat de temperatuur sensor een hoge temperatuur weergaf heb ik nog eens wat zekeringen gecontroleerd, onder andere de zekering met de omschrijving " clock". Deze zekering was doorgebrand en het viel mij toen al op dat de klok wel gewoon werkte (clock is dus niet van klok!). Na het vervangen van de zekering werkte de temp. sensor nog steeds niet naar behoren. Na een nachtje slapen kwam ik tot het besef dat mijn autoradio oorspronkelijk ook op die " clock' zekering moet hebben gezeten. Gisteren heb ik daarom de bekabeling weer hersteld zoals deze hoort te zijn, en uiteraard de 'clock' zekering vervangen voor een nieuwe. En, je raad het al, de temp. sensor begon ook weer te werken, het aarzelde even een paar minuten maar uiteindelijk is de temperatuur netjes gezakt tot de daadwerkelijke buitentemperatuur. Zo zie je maar dat een simpele zekering van 10A ervoor zorgde dat twee systemen in de auto niet goed functioneerden. Dus als je radio en/of climate control niet naar behoren werkt, check dan altijd de " clock " zekering!
 4. m van der pot

  Hoge buitentemperatuur

  Ok weet het niet meer, heb vandaag de bumper verwijderd om goed bij de ambient sensor te kunnen. Er zitten 2 sensors voor de radiator, een voor de a/c en één voor de ECU. Beide sensors doorgemeten, geen problemen. Wel krijgt de sensor van de ECU 4.2v binnen en de andere maar 0.7v, daar lijkt dus een probleem te liggen. Heb vervolgens de bekabeling losgemaakt en doorgemeten. Helaas komt bij de connector achter de koplamp ook maar 0.7v spanning op de lijn. Verder dan dit kan ik zelf niet nakijken denk ik, iemand een idee?
 5. m van der pot

  Hoge buitentemperatuur

  Goede avond, ik reed net naar huis van mijn werk en tot mijn schrik gaf mijn buitentemperatuur een enorme hoge temperatuur aan. Het begon rond de 76 graden en toen ik thuis was stond er zelfs 80 op de teller! De thermometer staat op celcius en niet op Fahrenheit. Iemand een idee hoe dit kan en wat ik hier aan kan doen?
 6. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ik heb het problem opgelost, ik kon geen zekering vinden van de bewuste groep. Ik heb nu de geschakelde draad afgeknipt en de geschakelde draad van mijn sigaretten aansluiting erop aangesloten, alles werkt weer naar behoren. Verder werkt alles zoals het zou moeten, blijft raar...
 7. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  net heb ik de iso-stekker doorgemeten. De 12+acc draad lijkt geen spanning te hebben(bij contact aan natuurlijk). De grote vraag is natuurlijk hoe ik dit kan oplossen. Iemand een idee?
 8. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ja dat is het enige wat ik nog kan doen, ik zal zaterdag de radio maar weer losmaken en de spanning meten. Ik laat het hier wel even weten! Bedankt voor zover!
 9. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ik heb geen zekering nr. 13 en ook geen zekering met die omschrijving. Ik heb deze zekeringen in mijn Ceed:
 10. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ok, hartelijk dank in ieder heval, heeft iemand een idee waar deze te vinden is? Ik kan in het instructieboekje niks vinden.
 11. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ik heb voor de zekerheid ook mijn accu maar even doorgemeten; zonder draaiende motor 12.2 volt, met draaiende motor 14.3 volt. Moet goed zijn toch?
 12. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Ik had dat vermoeden ook, echter het instructieboekje geeft maar 1 zekering aan. Tevens zit deze zekering in een geel houdertje samen met de zekering voor de interieur verlichting, beide zekeringen zijn goed.
 13. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Niemand die iets zinnigs kan roepen? Ik heb de afgelopen dagen de zekering al gecontroleerd (is er eentje?. Ook heb ik vandaag de radio eruit gehaald maar kon ook niets geks ontdekken. Ik ontdekte net ook dat mijn bij mijn achteruitrijcamera het de markering van het gebied achter mijn auto is verdwenen (gele/ rode lijnen). De camera schakelt nog wel in als ik in de achteruit rij versnelling schakel
 14. m van der pot

  Voeding LG navigatie

  Goede morgen, de afgelopen 2 dagen geeft mijn LG navigatie (standaard radio Ceed) problemen. De radio springt niet meer aan bij het starten van mijn auto. Daarnaast geeft de radio na een minuut of tien de melding: "Accuspanning te laag, start de motor of anders wordt de radio na 60 sec. uitgeschakeld.." Wat kan dit zijn, iemand een idee?
 15. m van der pot

  Android Auto

  Dit is niet zo, Android Auto is niet via de play store in Nederland te installeren en is ook niet via de playstore te updaten. Dit zal je handmatig moeten downloaden en updaten.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.