Jump to content

yvdhaak

Leden
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Country

  Netherlands

yvdhaak last won the day on August 3

yvdhaak had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutraal

About yvdhaak

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 08/11/1985

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Kia e-Niro 64kWh Executive MY20 Platinum Graphite

Recent Profile Visitors

652 profile views
 1. Ok, duidelijk. Dank voor je reactie! Ik hoop dat ze het netjes voor je oplossen.
 2. Het is in ieder geval goed om te horen dat er bij deze klachten geen halve maatregelen worden genomen. Bij VAG/PON ontkennen ze de problemen en ligt het altijd aan de klant, dus ik ben met mijn vorige Audi wel anders gewend
 3. Bedoel je met uitdraaien het moment dat je stopt met gasgeven/boren? Ik heb mijn MY20 nog niet zo lang en ik hoor geen 'ratelend' geluid. Maar enig geluid bij gas geven of regenereren is bij mij ook wel aanwezig. Ik ben daarom wel benieuwd wat je verstaat onder een gierend geluid.
 4. Heb je daar een foto/voorbeeld van? Want dat klinkt inderdaad wel interessant.
 5. Ik heb zelf een foto gemaakt van dit onderdeel (foto van autoweek): Dat is in mijn MY20 het bovenste deel onder de laadvloer. Ik heb het gedeelte wat onder deze bak met laadkabel zit wel laten zitten en daar ligt nu mijn laadkabel in. Door het verwijderen van dit bovenste deel heb ik nu wel genoeg ruimte voor mijn 3-fase laadkabel, die helaas niet in 1 van de 2 hierboven getoonde vakken past... Ik vind iets vastplakken met montagetape in een motorruimte knutselen Dat geloof ik graag. Ik stel de oplossing niet ter discussie. Ik geef alleen aan dat een dergelijke oplossing niets voor mij zou zijn.
 6. Ook even van mijn kant. Mooie knutselarij, maar dit is niets voor mij. Zou mij geen lekker gevoel geven dat er 'iets' op mijn motor staat (ook al is het een elektromotor). Omdat ik het wel onhandig vond dat de laadkabel los in de kofferbak lag (want de dikke 3-fase kabel past niet in het daarvoor bedoelde opbergvak onder de vloer) heb ik het bovenste deel van het opbergvak onder de vloer er gewoon uitgehaald, dit is een losse schuimrubber bak. Er is nu ruimte genoeg voor de laadkabel en de granny charger onder de vloer en de kofferruimte is helemaal leeg, voor mij top.
 7. Klopt, dat is van de gordel, dus met een andere volgorde is dit verholpen Het welkomstmuziekje begint al minder te irriteren.
 8. Dit heb ik nog niet eerder gelezen of gehoord. Mijn auto was niet aangesloten op een lader en het starten van de airco lukte wel. Overigens was het geen scheduled koelen, maar direct met de knop 'Klimaat starten'.
 9. Ja, daar lijkt het wel op. Het was blijkbaar toevallig allemaal niet beschikbaar toen ik het voor het eerst ging gebruiken. Al met al geeft dat geen stabiel gevoel.
 10. Ik gebruik even dit topic om mijn vraag te stellen, aangezien het bijna hetzelfde is. Vandaag heb ik met mijn e-Niro voor het eerst gebruik gemaakt van de klimaatfunctie in de UVO app. Ik heb geprobeerd om mijn auto te laten koelen, zodat ik na mijn werk in een 'koelere' auto zou stappen. In principe waar de functie voor bedoeld is, zou je zeggen... Bij het inschakelen van de airco kreeg ik dezelfde melding als de topic starter, maar 2 minuten later kreeg ik nog een melding, namelijk: Afgezien van de aparte zinsopbouw, vond ik het ook een vreemde mededeling. Toen ik om 15:50 bij mijn auto aankwam, stond de airco ook niet meer aan. Dus dat was een tegenvaller. Heeft iemand eerder deze melding gekregen bij het gebruik van de klimaatfunctie? Tweede gedeelte: Omdat het me niet lekker zat ben ik thuis nog even gaan 'pielen' met de functie. Bij het inschakelen blijf ik de fout van de topic starter houden, maar verder lijkt de airco wel aan te blijven na een aantal minuten, dus dat was positief. Totdat ik hem probeerde uit te schakelen, dat is me via de app niet gelukt. Uiteindelijk tot twee keer toe onderstaande melding: Het is me dus niet gelukt om de klimaatfunctie uit te zetten met de app. Deze ging pas uit nadat ik in de auto stapte. Heeft iemand dit eerder gezien? Of werkt dit bij iedereen normaal? Al met al heb ik het idee dat de app nog wel wat doorontwikkeld kan worden en krijg ik het gevoel alsof ik hem nog aan het testen ben. Kunnen we de bugs ergens loggen? Klap op de vuurpijl: Vanavond om 21:00 doet de app helemaal niets meer. De interface ziet er nu uit alsof het geen e-Niro meer is maar een 'normale' Niro en de gegevens kunnen niet ververst worden. Server lijkt down...
 11. Ach, dat red die e-Niro toch niet....
 12. De MY20 heeft een warmtepomp.
×
×
 • Create New...