Jump to content

yvdhaak

Leden
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

yvdhaak last won the day on November 17 2020

yvdhaak had the most liked content!

About yvdhaak

 • Birthday 08/11/1985

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Auto
  Kia e-Niro 64kWh Executive MY20 Platinum Graphite

Recent Profile Visitors

1,163 profile views

yvdhaak's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

14

Reputation

3

Community Answers

 1. Goede morgen allen, Ik kreeg gistermiddag een mail van KIA met deze boodschap: Kia Motors heeft voor uw Kia een belangrijke aanpassing doorgevoerd om de compatibiliteit met moderne laadpalen te verbeteren. Deze aanpassing betreft een software update voor de interne laadeenheid van uw elektrische Kia. Deze update is reeds beschikbaar voor uw elektrische Kia. Wij verzoeken u een afspraak met uw Kia-dealer te maken, zodat uw Kia op de korte termijn kan worden gemodificeerd. Vanzelfsprekend zijn hieraan voor u geen kostenverbonden. Weet iemand hier meer van en welk 'probleem' gaat dit oplossen?
 2. Belachelijk. Heb je ze gewezen op dit topic? We kunnen het hier zo weerleggen met een paar man. Welke dealer is dit?
 3. Zoals gezegd heb ik de bovenste bak er niet meer in, die ligt hier los op zolder Maar mijn 'bak' is hetzelfde als bij @Bram E-Niro. Daar zie je de uitsparingen ook zitten.
 4. Bij mij gaat deze er heel makkelijk in. Als je maar niet teveel andere spullen onder je vloer probeert te stoppen. Kwestie van het klepje aan de rechterkant even loshalen, rolscherm erin en klepje er weer op en laadvloertje dicht.
 5. Dit ziet er inderdaad anders uit dan bij mijn MY20 e-Niro.... Het rolscherm zou er gewoon in moeten passen op de plaats van de groene lijn. Dat gaat bij mij echt heel makkelijk als je het klepje aan de rechterkant er even aflikt (zeg maar naast de KIA zak). Zoals ik het nu zie, zitten er bij jou geen uitsparingen (rode aanduiding) in jouw schuimrubberen bak, waar die bij mij wel zitten, in de vorm van het rolscherm. Ik heb geen idee waarom dit bij jou anders is. Ik heb overigens zelf de bovenste verdieping er helemaal uitgehaald, zodat de 3-fase laadkabel makkelijker onder de vloer kan zonder te vouwen.
 6. Goede morgen. Alles goed verder?
 7. Mijn berichtje gaat over de nieuwe e.Primacy banden.
 8. Ik weet overigens ook welke zomerbanden ik er de volgende keer op wil: https://www.ad.nl/auto/nieuwe-band-maakt-je-auto-7-procent-zuiniger-zegt-michelin~a652ea59/ ‘Een elektrische auto op e.Primacy banden komt al snel zo’n 30 kilometer verder dan een vergelijkbaar model op onze huidige banden.’
 9. Deze Bridgestone units zitten er sinds gisteren ook bij mij onder. Ik wilde eigenlijk Alpin 6 van Michelin, maar mijn LM heeft betere contracten met Bridgestone blijkbaar. Profile gaf wel aan dat dit een band is die veel onder EV's wordt gezet i.v.m de relatief lage rolweerstand. Ook de e-Tron die voor mij aan de beurt was, werd voorzien van een vers setje BLIZZAK LM005. Tot nu toe geen klachten. Heb zelfs het idee dat ze stiller zijn dan de zomer Michelins Ook het verbruik lijkt mee te vallen tot nu toe. Ik heb meteen 50 kilometer voornamelijk snelweg gereden en zat zelfs iets onder mijn normale gemiddelde verbruik in een vergelijkbare rit. Ze zijn gevuld met 3 bar overigens.
 10. Dit is ook exact mijn ervaring. SCC is af en toe slimmer dan ik had verwacht.
 11. Geen. Gewoon lekker Apple CarPlay gebruiken met een kabeltje en je telefoon wegleggen in het 'oplaadvak'. Hou je het dash lekker clean.
 12. Ik heb even gemist wat er met jouw display aan de hand is, is daar een topic van? Ben benieuwd.
 13. Ik ben zelf niet op zoek, reeds voorzien. Maar ik heb net even bij Stern gekeken en die hebben inderdaad weleen bak e-Niro's staan. Zowel MY19 als MY20 en zowel nieuw (max 10 km) als gebruikt.
×
×
 • Create New...