Jump to content

Wie heeft er eens meegemaakt dat zijn gegevens in de auto allemaal gedeactiveerd werden?


Louis Oosterveer

Recommended Posts

Ik kreeg een melding op mijn beeldscherm in de auto met "Koppeling met account is gedeactiveerd op de telefoon. Alle accountinstellingen worden gereset naar fabrieksinstellingen!!" Annuleren of stoppen kon niet en de auto uitzetten werkt ook niet.  Je kunt je wel bedenken hoe vervelend het is om al je eigen aanpassingen weer terug te zetten inclusief je geschiedenis van je ritten en  je navigatie routes, zenders enzv.. . Een back-up terugzetten lukte niet aangezien de auto die niet kon vinden maar op mijn mobiel was deze wel gemaakt. Ik heb de support van Kia gevraagd wat de reden was en wacht op antwoord. Op mijn telefoon was er niets aan de hand, dat was wel vreemde, mijn account werkte gewoon en mijn gegevens en de back-up stonden er gewoon.  Weet iemand wat er gebeurd kan zijn zodat ik dit niet weer mee maak?

20220802_100449.jpg

  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites


Ik krijg regelmatig de melding op mijn android telefoon dat diverse apps uitgeschakeld en de rechten verwijderd worden, omdat ze al langere tijd niet gebruikt zijn. Misschien dat het zoiets is?

  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites


  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
26 minutes ago, MvH said:

Via de Kia Connect app een profiel maken en die back uppen. Volgende keer hoef je dus alleen maar je profiel te laden. Alles terug binnen 1 minuut. 

ja dat zou zo moeten werken en had ik zelfs meerdere backups gemaskt gemaakt maar die waren verdwenen in de app

Btw dat staat al in mijn verhaal

27 minutes ago, MvH said:

Via de Kia Connect app een profiel maken en die back uppen. Volgende keer hoef je dus alleen maar je profiel te laden. Alles terug binnen 1 minuut. 

 

Link to comment
Share on other sites


  • 2 months later...
  • 1 month later...

Hi, ja ik heb dit al meerdere malen meegemaakt. Een stuk of 10x nu. Langs de dealer gereden voor een update. Heeft niks geholpen. Vandaag weer last en bleef het systeem hangen in de waarschuwingsmelding. De monteur die me hielp heeft de boel gereset en vertelde dat dit een bekend probleem is bij de oudere iphones. Het zit hem in de Bluetooth verbinding. Oudere telefoons hebben een andere versie dan Kia gebruikt en dat geeft problemen. Zoals hij zelf grappend zei: je zou er bijna een nieuwe telefoon voor moeten kopen. 

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...