Jump to content

gjcvro

Leden
 • Content Count

  795
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38
 • Country

  Netherlands

gjcvro last won the day on September 23

gjcvro had the most liked content!

Community Reputation

132 Excellent

About gjcvro

 • Rank
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Auto

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En leaserijders maken ook weer andere afwegingen, maar als je geluk hebt kun je privé nog 4000 subsidie krijgen, als de pot van volgend jaar ook al niet leeg is..
 2. soms... heel soms zit je in een omgeving die je niet kent.. en dan zet je de navi aan naar een plek die je wel kent.. En dan ook nog heel soms laat je die aan staan omdat het te veel moeite kost om de begeleiding uit te zetten.. en dan ineens zie je dat hij wel een heel onlogische weg in slaat.. Op dat moment begin je te twijfelen. Reed ik daarom straks door dat ene prutstraatje omdat de navi gewoon niks beter wist? Waar heeft hij me nog meer een onlogische weg laten rijden.. Had de route niet een stuk korter gekund? Of sneller? Of slimmer? Want wat je op dat moment zie gebeuren is te belachelijk voor woorden. Maar ik kap er mee dat te blijven uitleggen. Als je het niet wil snappen prima. Als je er geen last van hebt ook prima.. Als je snapt wat ik bedoel; Jammer maar helaas we zitten er aan vast. Enig lichtpuntje: Elk jaar lijkt de navi iets beter te worden, dus wellicht komt het ooit goed.. En er is altijd nog Waze of Maps, die kunnen het blijkbaar wel. En dan niet alleen omdat de kaarten beter zijn, ook de logica er achter.
 3. Deze post hoef ik maar 1 keer te maken, omrijden is een terugkerend probleem. En dat het voor jou geen probleem is wil niet zeggen dat iedereen er zo makkelijk over denkt.
 4. Ohja, en bij de ikea, efteling en zo kun je lekker vooraan parkeren, vaak nog dichterbij dan met een invalidekaart .. Die was me nog niet te binnen geschoten.
 5. Het verschil zit hem in 'af fabriek'.. in 2017 was dat niet mogelijk, maar was het een accessoire die door de dealer werd ingebouwd.. En dat systeem kostte toch ook nog bijna 500 euro dacht ik, en is eigenlijk minder waard dat een piepsetje van de action van 10 euro.. Dus ja, daar zit wel een stukje frustratie Wel goed om te lezen dat er vanuit KIA zelf wel goede oplossingen zijn.
 6. Dit is wat elk zinnig mens en navigatiesysteem doet: Volg de 80km weg zo lang mogelijk, vlotte doorstroming. Dit is wat de Niro voorstelt om te rijden: Door flutstraatjes als dit: In plaats van wegen als dit.: Dus ja, ik ben verrast als dit de beste en snelste route is... En hier weet ik de weg dus zoek ik het zelf wel, maar als ik in Siddeburen ook zo 'begeleid' wordt voelt dat toch minder prettig en zakt het vertrouwen weg tot een dieptepunt.. Dit is 1 voorbeeld, uitgebeeld met google maps plaatjes, ik heb verschillende vergelijkbare situaties gehad. Dus ja, de navigatie brengt je op je bestemming. of dat de snelste of meest veilige route is....
 7. gjcvro

  ANSWERED Handrem

  2018.dus 'oud' niet echt, maar wel voor de facelift. zo'n beetje elk jaar zijn er aanpassingen gedaan.
 8. gjcvro

  ANSWERED Handrem

  't is geen handrem, maar een voetrem. Links bij je voeten. Gelukkig heb ik hem zelden nodig, want ik kan er nog steeds niet aan wennen. Alleen op een steile helling of met banden wisselen met de krik gebruik ik hem.
 9. parkeersensoren voor is dat origineel vanaf de fabriek? Ik heb ze als kia accessoire (aftermarket) en wat was ik blij geweest als die dingen speciaal aangezet moesten worden, ik zit ze nou juist elke keer weer uit te zetten omdat ze als een idioot staan te piepen omdat ik naast een stoeprand sta te wachten voor het stoplicht... Naar eigen keuze was helemaal perfect geweest natuurlijk.
 10. En als je niet het juiste abonnement hebt bij de laadpaal betaal je ook nog eens 1,5 tot 3 keer zo veel als thuis, wat het uiteindelijke voordeel bijna teniet doet. Ik zou het zelf niet doen, dan kun je beter voor een echte EV gaan..
 11. Op echt korte afstanden kun je nog overwegen de verwarming uit te zetten.. Doen veel ev rijders ook.
 12. Nee, geen last van, 2018 model stopt niet, de laatste meters moet je zelf doen. Dus als je dat vergeet gaat het inderdaad abrupt... boink.
 13. gjcvro

  USB.

  Wat werkt er precies van de telefoon? Werkt Android auto bijvoorbeeld?
 14. gjcvro

  Auto geleverd

  't is wat makkelijker om een usb stick in de auto te laten liggen.. Niet iedereen is vergroeid met zijn telefoon.
 15. Ook niet bij de PHEV?
×
×
 • Create New...