Jump to content

gjcvro

Leden
 • Posts

  1,058
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

gjcvro last won the day on October 9

gjcvro had the most liked content!

Algemeen

 • Auto

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gjcvro's Achievements

 1. Je kunt een melding doen bij een wijkagent, misschien gebeurt er iets. Wijkagenten | politie.nl
 2. Volgens mij kan wel die ICE daar weggebonjourd worden, maar dat moet natuurlijk wel gedaan worden.. Ik ben inderdaad ook blij met een eigen oprit en laadpaal, als ik elke keer de auto 300 meter verderop moest parkeren om te laden was de lol er ook zo vanaf.
 3. Voor de echt ongeduldige: Snel naar hoek van holland rijden, de thruxton komt er in de komende uren langs.
 4. Ik denk dat het van de laadpaal afhangt. Als de paal per aansluiting gezekerd is op 16A kan het, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat er gekozen is om het gevraagde vermogen over 2 te verdelen als er 2 aan staan. Dan zou je op de helft uitkomen. Lijkt me ook erg vreemd dat je 2 aansluitingen maakt, maar dat er maar 1 te gebruiken is, dan had je er geen 2 aansluitingen van hoeven te maken.. Had je die 2 keer bij uitval toevallig dezelfde paal en aansluiting? Heeft die ooit wel gewerkt? Je ziet helaas wel vaker dat een paal een storing geeft.
 5. Dat is toch ook niet correct gerekend? Of tel ik nou verkeerd? Je zegt 50 km range, je hebt 22 of 20 km over. Dat betekent dat je 28 of 30 km 'verbruikt' hebt, 2 km verschil op 3/5 van de tank dat is dus op 50 km 3,3 km, dus is dat iets van 6,6 % Leuk, 3 antwoorden op 1 gegeven welke is nou correct?
 6. ah, en ik had de verwachting dat je wel alletwee de telefoons kon aannemen, maar maar 1 kon gebruiken voor muziek en zelf bellen. weer wat geleerd
 7. Nou heb ik nooit heel erg goed naar gekeken, maar je kunt toch meerdere telefoons koppelen, en een prioriteit aangeven?
 8. Er is nog al eens wat misvatting over wel of niet de kaarten van tomtom. Vaak staat dat de live services van tomtom worden gebruikt, en dat is dus o.a. file informatie. Dat zegt nog niets over de kaarten. en hier: https://www.kia.com/nl/service/onderweg/navigatie-updates/ Disclaimer 7 jaar kaartupdates Het programma geldt alleen op nieuwe Kia voertuigen die gekocht zijn na 1 september 2013 met LG Navigatie. Er kunnen arbeidsuren berekend worden bij het servicepunt voor het updaten van het systeem. Het 7 jaar kaartupdates programma biedt zes kaartupdates, omdat alle Kia voertuigen vanuit de fabriek zijn uitgerust met de laatste update. De garantie van het navigatiesysteem wordt niet beïnvloed door dit programma. Kia is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de kaartgegevens door leverancier Navteq.
 9. gjcvro

  Kia laadpas

  Na 5 jaar staat er nog steeds een laadpaal, en ligt er nog steeds een kabel.. Als je denk dat de volgende auto weer elektrisch is, komen die 2 voor de volgende ronde weer goed uit.
 10. Ja, bekend en ja bekend.. en ook al bekend met lucht / water warmtepomp, zowel vol elektrisch als hybride. Alleen de water/water warmtepomp hebben we nooit door laten rekenen. Allemaal al de revue gepasseerd en lastig uitvoerbaar op een voor ons acceptabele manier. (of lastig een bedrijf vinden waarvan ik de indruk had dat ze wisten waar ze het over hadden, de meeste doen maar wat lijkt het) Als het zo simpel was was het al opgelost geweest.
 11. We gaan het zien. Voor mij persoonlijk geen fijne optie, aangezien ons stroomverbruik uiteindelijk nagenoeg 0 is, waarschijnlijk dit jaar zelfs nog steeds negatief. En snel overschakelen van gas naar stroom is ook lastig.
 12. Ik gok dat die 25 cent ook snel verhoogd gaat worden..
 13. Kan ook gewoon aan de website of de registratie liggen. In de link die jij geeft: Vessel Type - Generic: Cargo Vessel Type - Detailed: Vehicles Carrier Dus ja..het kan zomaar zijn. Ik heb ondertussen te horen gekregen dat mijn auto half november bij de dealer verwacht wordt, dus eind november begin december afleveren. pff. volgende keer toch maar een voorraad auto uitzoeken
 14. Het is ook totaal onlogisch dat de piepjes achterin zitten. Heb je niet ergens een apparaat aan de lader hangen dat tot leven komt na starten? Tablet voor de kids achterin of een telefoon in de middenconsole.. Dashcam?
 15. Ik had de THRUXTON ook gevonden, maar die staat als 'cargo' te boek, terwijl de andere echt als 'vehicle carrier' getoond worden.
×
×
 • Create New...