Jump to content

gjcvro

Leden
 • Content Count

  718
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

gjcvro last won the day on April 5

gjcvro had the most liked content!

Community Reputation

120 Excellent

About gjcvro

 • Rank
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Auto

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gjcvro

  Dakkoffer

  Nog steeds is dat voor een ander moeilijk inschatten. Ga je met de tent of naar een all-in park.. Weet je je te behelpen, of moet de zak aardappelen en zowel de grote als de kleine kinderwagen mee en ook de loopfietsjes en de koelkast. En als je een trekhaak hebt kun je ook nog een trekhaakkoffer overwegen. Ik verwacht dat dat nog al verschil maakt in verbruik. En zonder veel nadenken zou ik zeggen: Zo groot mogelijk als binnen je budget past.
 2. precies dat dus. ontopic: ik zag afgelopen weekend dat het verbruik weer de goede kant op gaat richting 1:20. dat gecombineerd met veel thuisblijven betekend straks nog maar 1x per 1 of 2 maanden tanken..
 3. Nee, in dit geval niet. Als door een paar eigenwijze ballen de hele crisis ook maar 2 dagen langer duurt heeft dat gevolgen voor iedereen.
 4. Hier heb ik maar 1 woord voor: Idioot.
 5. Dat leer je vanzelf af...
 6. gjcvro

  Android Auto

  Aangesloten via een usb kabel? En je weet zeker dat het een usb data kabel is? En welke usb poort gebruik je?
 7. erg bijzonder allemaal.. Er heeft iemand lopen slapen in ieder geval.
 8. Moet je net wel weten welk modeljaar je hebt.. Mijn auto is uit 2017.. maar is modeljaar 2018. Ik weet dat je het b.v aan de plaats van de normale accu kunt zien, maar de volgende koper waarschijnlijk weer niet, die moet dus eerst een studie volgen zodat hij weet welk forumdeel hij de vraag moet stellen? En sommige dingen gaan door modeljaren heen, waar laat je die?
 9. gjcvro

  Klepje tankdop

  Nu 1 keer gehad, een week of 2 geleden. Klepje wilde niet open, heb er toen een keer op gedrukt en daarna werkte het wel. Denk dat hij ergens bleef plakken.
 10. En dan zeker ook nog weer een topic dat voor alle modeljaren is? Totdat er een breaking change is? En dan per uitvoering ook nog? Als je praat over een bende maken.. dan is dat denk ik de manier.
 11. Ja? En hoe kom ik aan die snelheid? Door naar de borden te kijken.. Het gaat er over dat je de juiste snelheid rijdt voor dat wegvak -> borden/navi weergave, niet of je de juiste snelheid kunt volhouden -> Cruisecontrol..
 12. De cruisecontrol doet niks met de juiste snelheid, die zul je nog steeds zelf goed moeten zetten..
 13. Dat is ook precies wat ik doe met het controleren van de geldende snelheid.. dat doe je op een moment dat het je uitkomt. Natuurlijk let ik op borden, maar niemand kan mij wijsmaken dat ze echt alle borden zien, dat geloof ik domweg niet.
 14. Je kunt natuurlijk overdrijven.. Kijk je ook nooit op je klokje hoe laat het is, op je dashboard hoe hard je rijdt, en hoeveel kilometer je nog kunt rijden op een tank?
×
×
 • Create New...