gjcvro

Leden
 • Aantal items

  373
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  14

gjcvro won de laatste dag op 22 juni

gjcvro had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

49 Excellent

Over gjcvro

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. gjcvro

  Draadloos telefoon opladen

  'een samsung telefoon' is natuurlijk net zoveel zeggend als dat je 'een kia hebt'.. Maar je telefoon zal in ieder geval wel de mogelijkheid moeten hebben om draadloos te laden, anders werkt het niet. Mocht je het per se willen, is het wel te maken: https://www.ebay.com/p/Qi-Wireless-Charging-Receiver-Charger-Pad-Module-for-Huawei-Y5-2-II-Y5ii/13008499050 Stop je achterin je telefoonhoesje. Nadeel is wel dat je usb poort meteen altijd bezet is, anders laden of op de pc aansluiten betekend eerst dat stekkertje lospeuteren. Ik heb dit een jaar lang gebruikt in mijn vorige telefoon, twijfel nu of ik het bij de nieuwe telefoon weer ga gebruiken. Heeft zowel voor als nadelen.
 2. gjcvro

  Binnenkort een Niro? Vragen over afspelen media.

  Net getest: bij mij werkt de usb hub niet. 'onbekend apparaat' en in de middenconsole is echt alleen laden.
 3. gjcvro

  Oliepeil stijgt

  veel korte ritjes?
 4. gjcvro

  Binnenkort een Niro? Vragen over afspelen media.

  De plaatjes zijn van google maps als illustratie van de route die de kia navi logisch vind. De navi brengt je inderdaad op de bestemming, maar te vaak niet via de meest logische of snelste weg.
 5. gjcvro

  Binnenkort een Niro? Vragen over afspelen media.

  Ik wil niet verder gaan dan dat hij je brengt waar je wilt zijn. Dat hij daarvoor de meest exotische routes neemt moet je voor lief nemen. Steevast wil hij dat ik bij een kruising eerst rechts ga om dan op de rotonde te keren, terwijl je ook gewoon links kunt, een andere route wil hij steevast midden door het dorp rijden met alle k* weggetjes in plaats van de snellere, kortere doorgaande weg te pakken. En dat gedrag heb ik al vaker gezien. Wat navi betreft is dit veruit de slechtste die ik ooit heb gehad.
 6. gjcvro

  Binnenkort een Niro? Vragen over afspelen media.

  Ik dacht dat die in de armsteun alleen voor laden is. Staat ook een laadteken op. Zal morgen wel eens kijken, dat zou ook al een oplossing zijn. Edit: net getest, maar USB in de armsteun doet niks met mijn usb stick.
 7. gjcvro

  Wie herkent dit probleem?

  Ik lees verhalen over hele kopwissels omdat de klepzetels niet goed zijn, maar kwam net een verhaal tegen over iets met de egr. Daar zou de koelvloestof een klein beetje uit lekken en de cilinders in gaan. Dat zou het stotteren veroorzaken.
 8. gjcvro

  Binnenkort een Niro? Vragen over afspelen media.

  Telefoon moet inderdaad aan de usb poort hangen voor android auto of apple car. En dat is meteen ook de poort voor deusb stick dus die moet er uit. Ik wil nog wel een keer testen of er geen usb hub aan kan. Dan zou het opgelost zijn.
 9. gjcvro

  Parkeersensoren voor

  Toch eens een keer tijd voor maken om dit te bekijken. wellicht worden ze dan bruikbaar.
 10. gjcvro

  Parkeersensoren voor

  Ik vind het knap als jij die tekeningen snapt.
 11. gjcvro

  onregelmatig rijden Kia Niro

  Kun je niet met de leenauto naar italie? Scheelt een hoop kopzorgen.
 12. gjcvro

  Parkeersensoren voor

  Bij mij lag hij wat lager, en met dit hete weer viel hij zelfs onder het dashboard uit. En weggegooid geld is het eigenlijk wel. Ding is onbetrouwbaar en irritant.
 13. gjcvro

  Recal NIRO

  Rdw gaf niets aan, maar bij de beurt afgelopen week is er wel iets meer gedaan, en alle updates uitgevoerd. Merk verder weinig verschil, en de navigatie vertoond ook nog steeds hetzelfde stomme gedrag.
 14. gjcvro

  Data verbruik tomtom

  normale wifi kan ook via de hotspot van die android foon.. Nadeel is alleen dat als de auto lang stilstaat de telefoon uitschakelt, en waarschijnlijk niet meer inschakelt. Als het kan zou je kunnen testen: hang je telefoon aan het wifi netwerk, sluit die aan op je radio (als je auto tenminste dicht genoeg bij huis staat) en zet mobiele data uit.. werkt AA normaal, en kun je navigeren of spotify afspelenj, dan gaat je mifi oplossing werken. zo niet, moet je creatief worden.
 15. gjcvro

  Data verbruik tomtom

  Die kans heb je. Op een Huawei P smart van 190 euro werkt het normaal voor zover ik kan zien. Ken geen andere telefoons met AA.