gjcvro

Leden
 • Aantal bijdragen

  92
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

8 Neutraal

Over gjcvro

 • Rang
  Newbie
 1. Winterbanden voor de Niro

  Alleen als je vroeg thuis wil zijn, anders wat later.. (uit mijn hoofd tussen de 100 en 128)
 2. Winterbanden voor de Niro

  Wielbouten wel vastzetten op het juiste moment.
 3. Winterbanden voor de Niro

  Even een plaatje geleend. Wieldoppen zitten inderdaad vast met de wielmoeren.
 4. Winterbanden voor de Niro

  Lijkt me geen probleem, ik print ze desnoods zelf
 5. Winterbanden voor de Niro

  Het viel me vandaag op dat er achter de standaard wieldoppen best fraaie lichtmetalen velgen zitten. Kon best wel eens zijn dat de doppen niet meer terugkomen.
 6. Winterbanden voor de Niro

  Vandaag ook maar een setje winterbanden er onder gezet.. Beetje bij elkaar geraapt. Banden+velgen had ik nog liggen van Renault, wielmoeren van een mazda6 en centreer ringen zelf uitgeprint Nou eens kijken hoe irritant ik de melding vind dat er geen sensors in zitten. Gisteren op pad geweest op de zomerbandjes, maar dan is het echt wel glibberen en glijden. Winterbanden zijn dan toch wel wat beter.
 7. Verbruik Niro

  Tsja.. Maar ook de gebruiker mag zelf natuurlijk wat doen.Niet alles hoeft voorgekauwd aangeleverd te worden.
 8. LED koplampen Niro

  Werd in verwarring gebracht door de eerste post in dit topic, Als je trouwens bij de niro accessoires op de website kijkt bieden ze ook een H7 setje aan.. Naja, dan maar een dagje spenderen om ze in de MX5 te monteren, dat is zeker H7.
 9. LED koplampen Niro

  Hmmm.. Kom ze alletwee tegen in dit topic.. En eerlijk gezegd heb ik niet meer in de auto gekeken.
 10. LED koplampen Niro

  Vandaag een setje ontvangen. Nog geen 10 euro , binnen 2 weken uit China. Nou nog een keertje er in zetten.
 11. Vrijloopbegeleiding

  Ik heb dan een 2018 model en die optie in het menu, maar nog nooit een piepje gehoord voor dit. Dus zo irritant is het niet.. Net zo irritant als nuttig zullen we maar zeggen..
 12. modificatie achteruitrijverlichting

  En dan maak je er zoiets onder?
 13. Verbruik Niro

  Ik vind het bijzonder dat men je dat 'beloofd'.. Ik denk nl dat je elke auto kun laten zuipen als een dikke v8/v10, als je maar lomp genoeg bent, vandaar dat ik niet in dit soort beloftes geloof. Nog steeds als je je 'normaal' gedraagd (en dat is ook voor iedereen weer anders) denk ik dat je een te hoog verbruik hebt of dat aan de auto ligt of hoe er mee gereden is kan niemand je via een forum vertellen.
 14. Lege startaccu van de NIRO

  Sowieso opletten met iemand helpen met starten. Kennissen van mij hebben de boordcomputer van een VW Passat opgeblazen omdat ze 'even' de zitmaaier wilden starten.. Vond de elektronica van de auto niet zo leuk. Ik doe het in ieder geval niet zomaar meer, zelf niet bij mijn eigen spullen.
 15. Verbruik Niro

  Of een keer wat vaker de fiets pakken Met korte stukje heb je ook meteen het nadeel dat hij eerst flink zijn best doet om de auto warm te krijgen.. Wat is trouwens de staat van je accu? Hoe vol geeft hij aan?