Jump to content

gjcvro

Leden
 • Content Count

  628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

gjcvro last won the day on September 27

gjcvro had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

About gjcvro

 • Rank
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Auto

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gjcvro

  Wifi in Niro

  Ah, dat wist ik niet, (en is het wel een nieuwe? Want bijde handtekening staat 2017)
 2. gjcvro

  Wifi in Niro

  Kortste route is inderdaad de route de je meestal niet wil rijden, gaat ook daar alle woonwijken heen enz. En wifi heeft de niro niet zelf, maar moet vanuit je telefoon komen.
 3. gjcvro

  Trekhaak Niro 2020

  Het gaat er over of hij niet voor de nummerplaat zit.. Als dat zo is en je treft een stuk chagrijn als agent heb je een boete.
 4. gjcvro

  USB.

  Dan is dat dus verbeterd. Volgens mij had de 2016 versie ook andere USB poorten.
 5. gjcvro

  Trekhaak montage

  ach, de trekhaken die de kia dealer (vroeger?) monteerde zijn ook waardeloos, dus dat zegt weer helemaal niets.
 6. gjcvro

  USB.

  Apart, ik heb het ook geprobeerd met een hub en dat werkte niet. Ik zie overigens wel 2 poorten voorin zitten bij jou, ik heb daar maar 1 usb poort zitten Wat is het bouwjaar van jouw auto? Model 2016/2017?
 7. gjcvro

  E5 of E10

  Alleen als je erg weinig rijdt zou ik voor de veiligheid voor E5 gaan. De Benzine's die nu uit de pomp komen degraderen veel sneller dan de oude. En uiteindelijk slibt alles dicht. Dit is het zoveelste geintje om de auto's sneller af te schrijven.
 8. gjcvro

  USB.

  een stick die via de usb-hub werkt?
 9. Misschien dat deze beter helpt, in het e-niro deel:
 10. door er aan te gaan hangen... Maar ik heb hem ook uitgelegd dat ik een uitstekend filmpje gemaakt had van het probleem en dat dat ook gebruikt is om de afdeling voor de werkplaats te overtuigen.
 11. Waarom is het zo interessant om te weten welk model het is? Mij gaat het er meestal om of de auto de opties heeft die ik graag wil hebben, wat voor labeltje ze er dan op plakken zal me worst wezen.
 12. Vandaag de vaste wiebeltrekhaak laten vervangen door een vaste.. Volgens de monteur was er weinig verschil, maar toen ik er onder keek bleek hij nou wel van eindplaat tot eindplaat te lopen zonder die rare verlengplaten. Dit moet dus wel steviger zijn, maar heb het nog niet getest. Met de hoogte heb ik nog nooit een probleem gehad, maar ik rij dan ook voornamelijk met een enkelas aanhangertje. De hoogte is tot strak onder de nummerplaat, meer kun je niet verwachten.
 13. Nee en het was ook niet in het stuur voelbaar,, het leek wel elke keer te zijn als de auto 'koud' was, want na een paar honderd meter was het weg.
 14. Eigen auto in de garage (hybrid) en ik had gevraagd of ik de e-niro die dag kon proefrijden, dus vandaag voor het eerst in de e-niro gereden. Veel hetzelfde en toch ook weer anders. Bij het wegrijden verwachten dat de motor start, maar het blijft stil.. lekker. 'Gas' geven bij wegrijden, geen aarzeling meer. En bij echt intrappen schiet hij echt wel vlot vooruit. Soms te veel voor het vochtige wegdek. Voor wat betreft rijden een betere versie van de Niro. Maar er zijn wel wat dingetjes die wat raar aanvoelen. De eerste km's leek het net of er een slag in een wiel zat, erg onrustig/onregelmatig rijden, maar na een paar km was dat weg? De stoelen van de executiveline lijken wat zachter te zijn dan van de businessline? En de elektrische bediening van de stoelen en het automatisch naar achteren schuiven van de stoel. Irritant, maar wellicht uit te zetten. Ik vind het in ieder geval onhandig net als het naar beneden gaan van de achteruitkijkspiegels.
×
×
 • Create New...