Ga naar inhoud

gjcvro

Leden
 • Aantal items

  510
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  17

gjcvro won de laatste dag op 8 februari

gjcvro had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

63 Excellent

Over gjcvro

 • Titel
  Gevorderd Lid

Algemeen

 • Auto

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. gjcvro

  Ton's aanstaande e-Niro

  als de sinaasappel truc niet werkt, een flesje water kan blijkbaar ook, en dat geeft iets meer beweging. Ik vind het systeem te onbetrouwbaar om het uit te willen proberen.
 2. gjcvro

  leasing

  Ook als hij wel blaat HOEF je niet te reageren
 3. gjcvro

  leasing

  Even reageren vanuit het winterbanden topic. ""niet slim op lange termijn om te leasen". dat je geen bezit opbouwt wat waarde heeft. Klopt, maar ook geen bezit dat waarde verliest We hebben al heel lang 1 lease en 1 prive auto. lease wordt elke 4 jaar vervangen door nieuw, en daar zit inderdaad geen geld in. De prive auto hebben we intussen al weer 10 jaar, en eerlijk gezegd zit daar ook niet zo verschrikkelijk veel waarde meer in. Elke keer als ik met een auto bij een dealer komt krijg ik er stukken minder voor terug dan ik hoopte. In tegenstelling tot alle verhalen op verjaardagen van mensen die na jaren met een auto gereden te hebben er nog hetzelfde voor terugkrijgen bij inruil. Met een paar biertjes meer wordt het bedrag zelfs hoger.
 4. gjcvro

  leasing

  Begint wel een beetje "Bash henk" topic te worden zo. Proberen iemand op zijn woorden te pakken. Hij zal er hier er daar best een keer naast zitten, maar je kunt het ook op zijn beloop laten.
 5. gjcvro

  Winterbanden voor de Niro

  Stukje vanautoweek: (kia dynamicline) KOSTEN PER MAAND (4 jaar/15.000 km p.j.) afschrijving 4 jaar € 322 motorrijtuigenbelasting € 59 verzekering € 63 brandstofkosten € 94 onderhoud € 52 totale kosten € 603 totale kosten per kilometer 48,2 ct/km
 6. gjcvro

  Winterbanden voor de Niro

  "OP langer termijn" die moet je eens uitleggen. Je weet precies wat je per maand kwijt bent, wat is dan het nadeel?
 7. gjcvro

  leasing

  Maar daar past weer zo slecht een pallet in.
 8. gjcvro

  leasing

  Ik heb de afgelopen jaren 5x een leaseauto ingeleverd en nog nooit iets gehoord over krasjes of deukjes. Zelfs niet van de grootste azijnzeikers. Maar ik behandel de auto ook alsof het mijn eigen auto is, en zo zie ik het ook.
 9. gjcvro

  leasing

  No claim raak ik trouwens niet kwijt, ik rij al 20 jaar leaseauto's maar daarnaast ook privé een motor. Die noclaim loopt gewoon door en an ik ook weer overzetten op een autoverzekering. Voor autokosten kun je volgens mij ook op Autoweek of ANWB kijken. Volgens die sites liggen de kosten toch schokkend hoog.
 10. gjcvro

  leasing

  simpel gezegd is het een keuze: Wil je zeker weten wat je de komende 4 jaar betaald (binnen de grenzen die de regering dan weer bepaald zoals de belastingen) en je bent bereid daar wat extra voor te betalen (want ja de lm moet ook de schoorsteen laten roken) dan is lease zo gek nog niet. Ik vond het prettiger om die 30k in de aflossing van de hypotheek te gooien, scheelt ook een hoop geld per maand. En ik vond het idee ook wel prettig om over 4 jaar niet met een wellicht ongewenste benzine auto te zitten, en elektrisch is nu nog geen optie, zolang alleen de tesla model X een aanhanger mag trekken. Alles opgeteld: Lease. Misschien denk ik er over 4 jaar weer anders over, dat zie ik dan wel weer.
 11. gjcvro

  Dreunen Kia Niro

  Als het trillen door te lage toeren komt kun je eens proberen om te schakelen naar de sportstand. Dan kun je zelf een versnelling kiezen.
 12. gjcvro

  garage

  De markt zal zeker veranderen de kunst voor de garages wordt om daar op in te spelen. Minder onderhoud klopt, maar ook steeds meer gadgets, dus ook dingen die stuk kunnen gaan.
 13. gjcvro

  e-Niro - Apple Carplay

  En je kunt natuurlijk ook bij de gewone niro kijken, daar is al veel behandeld.
 14. gjcvro

  Winterbanden voor de Niro

  Als het niet bevalt kun je ze altijd nog oprijden als zomerband en alsnog winterbanden kopen, maar als je niet richting sneeuwgebieden gaat denk ik dat het wel los loopt. Als er in nl sneeuw ligt staat toch alles stil.
 15. gjcvro

  Radar geblokkeerd

  Inderdaad dat vlak. Volgens mij is dat bij sommige auto's verwarmd, maar bij de niro sneeuwt het vol en dan krijg je die melding. Even schoonvegen helpt.. Even.
×

Belangrijke informatie

Door deze site te gebruiken ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden.