gjcvro

Leden
 • Aantal bijdragen

  169
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Waardering in de gemeenschap

24 Excellent

Over gjcvro

 • Rang
  Lid
 1. Rijbaanassistentie

  Als ik de auto 'laat gaan' vind ik inderdaad dat hij te veel naar de middenstreep trekt.
 2. LED koplampen Niro

  Slaat die keuring dan ook op het pitje? Ik dacht dat vooral om de behuizing ging.
 3. Sportage velgen op de Niro?!

  Kijk hier eens: http://www.willtheyfit.com/ En ik denk dat je de 5mm niet eens zo heel erg zult zien. Als de velg breder is (7j) kom je sowieso weer op een andere ET waarde.
 4. Winterbanden voor de Niro

  Tsja, de velgen had ik al, passen 1:1 van mijn vorige auto. Banden: Voor nu zijn ze een maatje te klein, maar wel bruikbaar. TPMS negeer ik deze winter even, maar voor 100€ kun je ze al bestellen. Opslan en wisselen kost me niks behalve een uurtje werk. Dus of ik dan echt duurder uit ben? Denk van niet.
 5. Minpuntjes Niro

  Dikke plus was voor mij weer iets heel simpels: Die brilhouder aan het dak.
 6. Minpuntjes Niro

  Wat je ook achter onder de dubbele vloer kunt leggen of thuis in de kast Nog een minpuntje gevonden: Nu al 2x een keer gehad, maar weet nog niet of het aan de usb stick of de radio ligt: Een liedje van usb lijkt in repeat modus te vallen. Skippen naar de volgende of vorige levert steeds hetzelfde nummer op. De enige manier om een ander nummer te krijgen is door naar de lijst te gaan en willekeurig een ander liedje aan te wijzen. Daarna speelt hij weer normaal af.
 7. Eigen auto, ongeacht merk inruilen (op een Niro)

  Via de dealer verkopen leverde mij 500 euro meer op dan via ikwilvanmijnautoaf. Ineens bleken zij ook wel meer te kunnen krijgen. Maar via de dealer was makkelijker, met de oude auto heen rijden, met de nieuwe weer naar huis, drie dagen later het geld op de rekening.
 8. Eigen auto, ongeacht merk inruilen (op een Niro)

  Mijn auto is ook 'aan de handel' aangeboden, uiteindelijke bod was hoger dan ik verwachtte. Duurde een paar dagen voordat alle biedingen binnen was. Leek een soort veiling. Ging ook om een diesel, renault megane, en hij is meteen op transport gegaan richting buitenland.
 9. LED koplampen Niro

  Ik kreeg al de vraag of ik ze niet kan leveren. Daar begin ik liever niet aan, maar via https://www.3dhubs.com/ kun je eenvoudig een 3d printer bij je in de buurt vinden en ook zien wat het zou kosten.
 10. LED koplampen Niro

  Graag gedaan. Leuk om te horen dat iemand er iets aan heeft gehad!
 11. Verwarming Niro

  Precies, er is geen verschil in hoe de energie wordt opgewekt, alleen wordt de stroom wel omgezet in waterstof, waterstof ontstaat ook niet spontaan en zal ook nog getransporteerd moeten worden, net als stroom. Dus ik zie dan dit nog niet:
 12. Verwarming Niro

  Maar waar komt de waterstof vandaan in jouw auto? En als ik genoeg zonnepanelen heb liggen om de auto op te kunnen laden? Verder laat ik de discussie lekker over aan de milieukenners, ik wacht gewoon af wat er komt en neem dan wel mijn beslissing. Nu was dat Niro, over 4 jaar zie ik wel weer waar we staan.
 13. Lege startaccu van de NIRO

  de bult van de accu is nu een gat geworden zoals er ook links zit. Zal een paar liter schelen, maar geen sporttas aan ruimte.
 14. Niro PHEV

  En je hoeft natuurlijk ook niet alles te becijferen.. Ik zou willen dat de auto meer electrisch kon rijden, want dat rijdt toch nog net wat lekkerder dan met de brandstofmotor aan. Ik reed vanmorgen achter een outlander PHEV.. bij hem kwam rook uit de uitlaat, mijn EV lampje brandde.. Moest toch gniffelen.
 15. Verwarming Niro

  Daarom zeg ik ook duidelijk: Op basis van dit plaatje. Misschien bedenken we nog wel dat we de gasleidingen als transport gaan gebruiken (noem maar wat).. Dat er nog een hoop verandert staat vast. de uitkomst nog lang niet. En tot die tijd tuffen we lekker verder in de brandstofstokers.