Jump to content
 • Sign Up

Joey-Rio

Leden
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Joey-Rio last won the day on June 1

Joey-Rio had the most liked content!

Community Reputation

15 Goed

About Joey-Rio

 • Rank
  Lid
 • Birthday 02/01/1988

Algemeen

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Elsloo, Limburg
 • Auto
  Kia Rio 2018

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is niet west Brabant maar ik ben super tevreden over VDNS Helmond.
 2. APK eis. twee richtingaanwijzers aan de voorzijde en twee aan de achterzijde van het voertuig, dan wel één richtingaanwijzer aan elke zijkant indien het voertuig vóór 1 juli 1967 in gebruik is genomen; het licht van de richtingaanwijzers van personenauto’s die na 30 juni 1967 in gebruik zijn genomen moet knipperen;
 3. 2 uurtjes voor 100 euro, makkelijk verdiend. Alleen niet echt handig. Woensdagmiddag in de volle spits om half 5 in Amsterdam komen...
 4. Sinds 2018 wel, daarvoor was het 95 met wat extraatjes waardoor het eigenlijk 96, 97 was. Maar sinds 2018 hebben ze door meer verbeteringen er RON98 van kunnen maken.
 5. In Nederland is de Euro 95, E5. In Belgie is de Euro 98, E5 en de Euro95 E10.
 6. Volgens mij had ik ergens gelezen dat de Renault Zoë en de Nissan Leaf de enige 2 auto’s zijn op het moment die stroom kunnen terug geven,
 7. Wel leuk dat Zappi Benelux wordt geregeld vanuit een flat of huurwoning in Caberg, Maastricht trouwens.
 8. Maar waarom start het scherm dan steeds in gedeelde stand? Als ik de Rio 4 uitzet op navi stand start ie daarna op navi stand, uitzetten op radio stand, start ie met radio stand.
 9. Had kameraad van me ook. Met zijn Ford Kuga naar Noorwegen, kreeg daar pech. ANWB gebeld, kreeg meteen een Vervangende Ford Kuga op Noorse platen om zijn vakantie daar af te maken. 1 dag voor vertrek kreeg die een gloednieuwe Volvo XC40 op Nederlandse platen om mee terug naar NL te rijden. En bij aankomst hier moest die auto ingeleverd worden terwijl zijn Kuga nog altijd in Noorwegen stond. Die werd pas 2 weken later naar Nederland getransporteerd. In die tussentijd autoloos dus.
 10. Dit was mij dus serieus al opgevallen op de Autosalon van Geneve in Maart. Toen dacht ik dat het een foutje was maar kon het me niet voorstellen dat ze een primeur op een beurs zouden zetten met een foutje erin dus dat het dan wel zo zou horen.
 11. Is de 100pk niet 3 cilinder en de 120pk 4 cilinder. Want anders is de volgende vraag, dan zou je met de 100pk Rio er ook de 120pk van kunnen maken.
 12. Daarom heb ik bij onze Qashqai niet de meest luxe uitvoering gepakt. Deze had namelijk lederen bekleding en elektrisch verstelbare stoelen. Maar deze gaan niet zo ver naar voor als de normale stoelen dus dan kwam mijn vrouw niet goed aan de pedalen. Heb ik me maar opgeofferd, ook al rijd ik er 90% van de tijd in haha.
 13. Had het ook gelezen. Nu ben ik wel benieuwd of dat ook voor de Rio’s geldt, met de 1.0 3 cilinder met 100 pk, of die ook meer hebben.
 14. NEt een de Kia voorwaarden gelezen. Ik denk dat je niet geholpen bent geworden dat je voor dit probleem de uitgebreide pechhulp moest hebben. Die kost 10 euro per jaar. Uitgebreide K.I.W. pechhulpverlening in binnen- en buitenland U kunt de K.I.W. tegen betaling uitbreiden van de “Basis” pechhulpverlening naar een “Uitgebreide” pechhulpverlening. Met een Uitgebreide pechhulpverlening wordt u in binnen- en buitenland ook geholpen wanneer de stranding is veroorzaakt door een gebrek aan brandstof, na het tanken van verkeerde brandstof, een lege accu van een 100% elektrisch aangedreven auto, het afsluiten van uw voertuig met de autosleutels erin of als u de sleutels per ongeluk verliest. In geval van deze strandingen kan geen beroep worden gedaan op de Basis pechhulpverlening. Wanneer een dergelijke stranding u met de Basis pechhulpverlening toch overkomt en u schakelt via de alarmcentrale K.I.W. pechhulpverlening in, dan zijn de kosten à € 200,- (incl. BTW) voor uw eigen rekening.
 15. Bij Ford had ik Ford Assistance, 1x nodig gehad en die bellen dan gewoon de ANWB. Nu rijd ik Nissan heb ik Nissan pechhulp, die hebben dit staan: Onze technici van Nissan Assistance kunnen veel problemen ter plekke oplossen en helpen u meteen weer op weg. Als dit niet mogelijk is, brengt onze pechhulp u en uw Nissan naar de dichtstbijzijnde Nissan-dealer, waar een van onze ervaren technici uw Nissan zal beoordelen. Als uw voertuig niet dezelfde dag kan worden gerepareerd, zal onze pechhulp ofwel een vervangende auto verstrekken zodat u uw reis kunt voortzetten, of zal maximaal 3 dagen accommodatie voor u regelen als u liever blijft wachten tot de reparatie is voltooid. En de Kia pechhulp nog niet nodig gehad dus daar kan ik niet over oordelen,
×
×
 • Create New...