Ga naar inhoud

Joey-Rio

Leden
 • Aantal items

  46
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Joey-Rio won de laatste dag op 5 juni

Joey-Rio had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

7 Neutraal

Over Joey-Rio

 • Titel
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Rio 2018

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Omdat wij nu een Kia Rio hebben met all-season banden gaan de winterbanden van onze 'oude' Kia Picanto de verkoop in. Het zijn Continental Wintercontact TS800 banden in de maat 165/70/R14. Inclusief stalen velgen, volgens mij heeft de Picanto van 2015 steek 4 x 100. Banden hebben nog genoeg profiel voor paar winters. Ik vraag 80 euro voor de complete set, dus 4 winterbanden en 4 stalen velgen. Ophalen in Elsloo, zuid-Limburg.
 2. Joey-Rio

  Kia Rio 3 mooier dan de Kia 4

  Ik vind de 4 een stuk stijlvoller uitzien als de 3. De 3 was iets jeugdiger qua uitstraling door de rondere, zachtere vormgeving. Deze is volwassener en strakker.
 3. Joey-Rio

  Huidig verbruik van je Rio

  Wij hebben nu 7164 km. gereden en een totaal gemiddeld verbruik van 1 op 16.33. 438,7 liter Euro 98 verbruikt en 623 euro aan brandstof uitgegeven.
 4. Joey-Rio

  Verlichting knoppen

  Dat is natuurlijk wat anders. Ik rijd ook wel eens in de Rio van de vrouw en zij in de Focus maar dan wordt alleen de binnenspiegel stand aangepast en de stoel naar voor of achter gezet.
 5. Joey-Rio

  Verlichting knoppen

  Ik ken uit me hoofd weinig auto’s die dat verlicht hebben. Een keer goed afstellen en daarna hoef je er niet meer naar om te kijken, dat zal de reden de reden zijn dat ze deze niet verlichten. Geem handeling die je vaak doet.
 6. Joey-Rio

  DIgitale snelheid weergeven

  Heb het inmiddels alweer een tijdje aanstaan. Als je op trip drukt tot dat je bij SPEED OFF bent moet je de reset knop paar seconde inhouden en dan gaat ie naar SPEED ON. Dan krijg je rechtsboven de snelheid digitaal te zien.
 7. Joey-Rio

  Ervaringen met de Kia Rio

  Rammels in interieur heb ik ook niet. De motor vind ik totaal niet lawaaiig. De 1.0 3 cilinder in onze Focus hoor je stuk meer. En banden geluid is ook niet hinderlijk en dan hebben wij ook all seasons eronder. Die zou je normaal meer horen als gewone zomerbanden. VInd de Rio gewoon een super auto die mij al heeft doen besluiten dat waneer onze Focus station weggaat er geen nieuwe Ford komt maar een nieuwe Ceed station.
 8. Joey-Rio

  Ervaringen met de Kia Rio

  Op welke opties doel je dan als ik vragen? Enige wat ik op onze Rio mis zijn LED achterlichten maar die zullen alleen op de Dynamic line en GT line zitten. En dat de koplampen geel licht hebben, vloekt bij de LED dagrijverlichting.
 9. Joey-Rio

  Ervaringen met de Kia Rio

  Wij zijn ook over gestapt van een Picanto naar een Rio. wereld van verschil. Verbruik is over 6000 km nu 1 op 16,5 gemiddeld. Dit hadden we ook met de Picanto. Rij eigenschappen zijn beter bij de Rio. Wij hebben absoluut geen spijt. Enige minpunt is de relatief zwakke metallic lak van kia. Als we nog eens een nieuwe Rio zouden kopen zou die gewoon wit worden en die 700 euro aan opties uitgeven.
 10. Joey-Rio

  Android Auto

  Zo oud zijn de kaarten niet. A2 tunnel in Maastricht is 16 december 2016 open gegaan voor verkeer en de navigatie uit onze Rio van februari 2018 heeft deze tunnels er gewoon opstaan. Merk het volgend jaar snel genoeg, als de nieuwe Noorderbrug er op staat zijn de kaarten hooguit 1 jaar oud.
 11. Joey-Rio

  Kaartupdates voor de Niro

  DIe navigatie versie zit dus ind al van begin maart op onze Rio.
 12. Joey-Rio

  Kaartupdates voor de Niro

  Vind je? De kaarten uit de Rio van mijn vrouw (gekocht in februari 2018) zijn van 27 september 2017. Als de nieuwe kaarten volgend jaar in februari/maart uitkomen en die zijn van September 2018 ben ik tevreden. Dan staat de nieuwe Noorderbrug in Maastricht er ook al fijn op.
 13. Even een kleine update. Auto heeft nu bijna 6000 kilometer gereden. Gemiddeld verbruik over deze afstand is 1 op 16,6. Enige aanpassing tot nu toe zijn geblindeerde ramen. Verder is een sierstuk besteld en de bekende ali express covers.
 14. Joey-Rio

  Data verbruik tomtom

  Maar op een goedkope Android gsm zal android auto weer niet lekker werken.
×