Jump to content

setje

Leden
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by setje

 1. setje

  Fred280

  hier worden diverse problemen besproken . Incl je white screen. https://www.99images.com/apps/lifestyle/com.ubivelox.uvophone/problems misschien heb je wat aan die tips.
 2. De ""kleine accu" knp is daar niet voor bedoeld maar voor situaties waarbij de startaccu buiten gebruik is gesteld . Langere tijd stilstaan of veel sluipverbruik kunnen dat veroorzaken. Om zo lang mogelijk EV te rijden is het belangrijk dat je geen verwarming of Airco aan hebt staan. Die zullen ervoor zorgen dat de motor sbeller nodig is voor het bijladen. Vreemde parkeergarage overigens waar men zich stoort aan startende autos. Of is die alleen bedoeld voor electro autos?
 3. Yep hier ook. https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/new-2022-kia-niro-brings-rugged-4x4-looks-and-all-new-interior
 4. inmiddels blijken voor diverse modellende kaarten terug getrokken te zijn en komen er over een dikke week nieuwe versies beschikbaar ( aldus duitse forum) Ik krijg in ieder geval voor mijn hev de opmerking kaart momenteel niet beschikbaar
 5. Edit: Stom, staat op eerste pagina genoemd. Wat zijn de verschillen met de aug uitgave van dit jaar? Twijfel nog even om te updaten.
 6. Wat zijn de verschillen met de aug uitgave van dit jaar? Twijfel nog even om te updaten.
 7. De UVO app is vervangen door de KIA connect app. Heb je daar al mee gewerkt?
 8. setje

  Gloednieuwe Niro exec

  inmiddels afspraak gemaakt. Het meesturen is trouwens echt wel iets wat alleen werkt op goed belijnde wegen. Vanmiddag een verdrijvingsvlak met uitvoegstrook die voor een akelige stuurbeweging zorgde. Niet echt prettig. Maar altijd handen aan het stuur en inderdaad je hart werkt ook weer
 9. Deze week overgestapt van de Niro Dynamic HEV naar een gloednieuw voorraad exemplaar in de executive uitvoering. (HEV) Paar zaken vallen op. Tijdens adaptive cruise control heeft de auto de neiging sterk aan de linkerzijde van de rijbaan te rijden. Ik ben dus voortdurend aan het worstelen om rechts te blijven. Zit ik op de linkerbaan dan rijdt de auto bijna tegen de linkerlijn aan. Zou dit wijzen op niet goed uitgelijnde cameras? Bij afremmen schakelt de double clutch merkbaar terug. Dat heb ik in mijn vorige dynamic niet zo sterk ervaren. Mogelijk iets van gewenning of een aanpassing in de software? Verder weer een heerlijk stabiel op de weg liggende auto die aanvoelt als een zeer degelijk gebouwde auto uit een hoge segment.
 10. maar dat is niet de officiële site of versie en niet iedereen wil dit soort risico's nemen. Ben wel blij met dat soort initiatieven maar een officiele site heeft voor dit soort essentiele software de voorkeur.
 11. Dat heeft niet lang geduurd... site verdwenen. Toch iemand mee bezig blijkbaar...
 12. De vertaling kostte wat tijd Maar nu voor EU en in Nederlands. Dus iemand is er mee bezig geweest sindsdien.
 13. Is hier al meer bekend over? ( of heb ik dat gemist op het forum?) https://update.kia.com/EU/NL/Main
 14. nope, maar de meeste reviews daar zijn positief. Voor dat bedrag durf ik het wel aan.
 15. even ter informatie in dit oude topic.. een set (4 stuks) voor Kia Niro geschikte TPMS sensoren voor onder de 40 euro. https://nl.aliexpress.com/item/32953400397.html
 16. Hoewel in het engels en niet altijd voor de opties die op de EU versis van KIA zitten is hier heel veel te leren aan opties en het gebruik daarvan. Abboneer je op het kanaal en kies de kia class Succes bij Kia class.
 17. Niet echt undisguised. Slechts deel van achterzijde en verder niet veel te zien wat niet reeds getoond was.
 18. Misschien is deze youtube reeds bekend maar bevat een aantal opties die ik in ieder geval niet kende.
 19. ik ben me voornamelijk aan het verdiepen in de opties. Maar als ik de https://abetterrouteplanner.com/ site gebruik valt me op dat ca 90% van de laders in mijn omgeving er niet op staan. Is de app wel bij de tijd of gaat daar hetzelfde voor op?
 20. werkt elke 32GB USB key of is daar een betere keuze te maken?
 21. setje

  Led verlichting

  Philips lampen via Ali is natuurlijk wel een gokje.. Het gegeven dat de keuze van de verpakking afhangt van welke doos ze beschikbaar hebben zegt al wat. Led lampen in en projectorkoplamp, zoals de Niro heeft, gaat vrijwel altijd goed. Prima lichtbeeld juist door de lenzen. Gewone koplampen hebben inderdaad de neiging veel spreidlicht te veroorzaken en dus overlast bij bijv tegenliggers.
×
×
 • Create New...