Jump to content

Nirotto

Leden
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nirotto last won the day on September 13 2019

Nirotto had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutraal

About Nirotto

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia e-Niro Gravity Blue

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De sprong van 69 naar 100% in de app zou nog door een update van de data op dat moment kunnen komen. Als je de app opent laat deze even nog oude data zien, na enkele seconden wordt de actuele stand zichtbaar. Maar 260km bij 100% is inderdaad wel erg weinig...
 2. Nirotto

  abrp Gebruik ABRP

  Gelijk even uitgeprobeerd in de auto. Helaas nog geen CarPlay ondersteuning. Maar het lukt me ook niet om de route te delen naar een andere navigatie app zoals Waze. Dat ging wel vanuit de browser. Er is trouwens ook een nieuwe browser app: https://new.abetterrouteplanner.com/ Deze lijkt veel op de iOS app maar daarin werkt de share knop bij mij ook niet...
 3. Andere optie is Plastidip. Zie het topic “E-Niro opgehaald.......“.
 4. Heb ik eigenlijk niet zo op gelet met mijn lengte van 1.70; heb de stoel in de hoogste stand staan.
 5. Volgens mij was het tegen de 2500 euro. Erg veel vergeleken met de prijs van het af-fabriek dak dat in andere landen beschikbaar is, dacht eens een optieprijs van 600 euro gezien te hebben. Maar er was nog ruimte in het leasebudget en veel andere opties voor onze fully loaded Niro zijn er niet.
 6. Snijden gaat nog niet zo gemakkelijk omdat de Plastidip erg flexibel is. Maar ik heb inderdaad wel een mesje gebruikt om de laatste restjes weg te snijden/krabben. Maar dat werkte dus alleen in combinatie met de vaseline. ik heb trouwens ook nog even op een klein stukje getest of ik niet beter tot aan de naad kon afplakken. Dat werkte echter minder goed dan dan de vaseline optie.
 7. Je moet bij Plastidip wel afplakken maar ruim om het betreffende deel. Vervolgens trek je de Plastidip die er om heen zit weg en is het de bedoeling dat het bij de overgang afscheurt. Dat ging bij de streepjes zonder probleem. Maar bij de gril lukte het de eerste keer niet. Doordat het zwarte plastic eromheen wat ruw is kreeg ik de Plastdip moeilijk los en omdat de naad daar veel kleiner is trok ik ook stukjes mee van de gril. Heb toen alles weer verwijderd. Bij een nieuwe poging heb ik toen het zwarte plastic ingesmeerd met vaseline. Dat ging een heel stuk beter. Als je van heel dichtbij kijkt zie je dat het niet perfect is, maar voor 12 euro en een paar uur fröbelen ben ik tevreden.
 8. Ook ik ben nu zo’n 2 weken een happy e-Niro rijder.Ik heb er via de dealer een Hollandia schuif-kantelden in laten zetten. Zelf heb ik de turquoise accenten met Plastdip grijs gemaakt. Hier wat foto’s.
 9. https://abetterrouteplanner.com/
×
×
 • Create New...