Jump to content

Bernd

Leden
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Community Reputation

3 Neutraal

About Bernd

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro ExecutiveLine 2017

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Zarpax, Ik heb dan wel geen E-soul maar misschien heb je iets aan mijn ervaringen in een Niro. Bij mij is het weergeven van titel en artiest op DAB zenders wisselend afhankelijk van de zender. Het vreemde is dat juist de wat onbekendere stations het vaak wel weergeven maar sky, 538 etc niet. Verder kun je Spotify met CarPlay bedienen. Misschien heb je hier iets aan.
 2. Dan heb je geen volledige reset gedaan. In het navi menu staat ook een reset maar die hielp bij mij ook niet. in het instellingen menu zit ook een reset, een volledige reset en dan vraagt hij ook weet je het zeker. Hij reset taal naar Engels, klok, Bluetooth, alles maar de favorieten werken weer.
 3. Ik kwam op het Duitse forum tegen dat je een volledige reset naar factory default moet uitvoeren. Dit heb ik net getest en het klopt. Daarna kon ik weer thuis locatie instellen, dat lukte eerst niet. Nadeel is dat je taal, DAB favorieten etc opnieuw moet instellen. Ook de Bluetooth koppeling met mobiel is weg.
 4. Ik heb hetzelfde probleem, dit is een bug in de laatste software versie. Lees ook op andere forums hierover. Ben bang dat je dealer het ook niet op kan lossen tot er een update is.
 5. Daar komt nog bij dat de autobranche het niet makkelijk heeft. Ze moeten op sommige delen wat verzinnen om wat extra marge binnen te halen willen ze de tent draaiende houden. De marges zijn niet meer zoals vroeger. Als je op precies die delen waar ze nog wat kunnen verdienen gaat bezuinigen zullen ze niet zo blij zijn met deze klant....
 6. Weet je zeker dat bij jouw Niro de accu voorin zit? Mijn Niro is ook van 2017 maar heeft de accu rechts achterin de kofferbak. Daar zit hij achter een klepje. Kijk voor de zekerheid maar eens.
 7. Bernd

  Werking parkeersensoren

  Parkeersensoren voor zijn nu standaard op DynamicPlusLine en ExecutiveLine. Parkeersensoren achter zitten alleen niet op de comfortline. Wel alle hogere uitvoeringen. Ik ben heel blij dat die van mij uit België komt en daardoor ondanks dat hij van 2017 is al originele sensoren rondom heeft.
 8. De Executiveline heeft wel een lendensteun maar ik weet niet vanaf welke uitrusting deze aanwezig is.
 9. Auto: KIA Niro (2016->Heden) Eigenaar: Bernd Toegevoegd op: 2020-09-21 Bekijk deze auto: KIA Niro (2016->Heden)
 10. Er is geen optie om ingeschakeld te houden. Je hebt ze ook alleen nodig bij parkeren. Ik heb een import executive uit België met origineel Kia sensoren voor en achter. Ze schakelen inderdaad in bij achteruit rijden of knopje naast versnelling gebruiken. Lijkt vreemd dat bij achteruit rijden sensoren voor aangaan maar het is een parkeersysteem, en je kunt ze altijd activeren met het knopje. Ik was ook bijna naar de dealer gegaan omdat ik dacht dat de voorste sensoren niet werkten....
×
×
 • Create New...