Jump to content
 

Bernd

Leden
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Bernd

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro ExecutiveLine 2017

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zover ik weet is de vering niet anders maar zijn de 18 inch wielen iets stugger door de wat plattere band. Ikzelf rij de executive met 18 inch en vind het heel erg meevallen wat stugheid betreft. Ik kom van een Prius met 17 inch af die veel stugger was en korte schokjes veel duidelijker doorgaf. Daarbuiten vind ik de 18 inch ook mooier staan maar dat is smaak. Misschien kun je bij een dealer met beide een proefrit maken en kijken of je verschil merkt in comfort. Succes!
 2. Dat de navi Home adres etc kwijtraakt had ik ook na de update bij de dealer. in het duitse Niro forum stond de tip om om vanuit het menu een volledige reset naar factory defaults te doen en dat werkte bij mij. Nadeel is dat je telefoons opnieuw moet koppelen etc. Alle settings zijn dan gewist maar vanaf dan houd hij wel weer Home adres etc. vast.
 3. Bernd

  Adres knop weg

  Ik heb modeljaar 2017 en heb linksonder in het navi hoofdscherm de knop nav menu. Daarna kom ik in het menu foto boven met de knop adres. Is dit bij jou anders?
 4. Er is geen straling, de Qi standaard bevat data communicatie en het laden gaat pas starten als de communicatie/ detectie succesvol is. Daarom gaat dan pas de led branden.
 5. Je hebt toch 7 jaar fabrieksgarantie?
 6. Ook in dit forum is er genoeg over geschreven. gebruik de zoekfunctie maar eens en zoek op stotteren...
 7. Bij mijn Niro zaten geen reserve lampen. xenon gaat veel langer mee en moet normaal gesproken door de dealer vervangen worden. De rest is een mix van led en gloeilampen. Achterlichten en remlichten zijn led. Knipper en kenteken weer gloei maar ze staan allemaal in het boekje.
 8. Bij een dashcam plaatst men vaak een apparaatje dat de stroomtoevoer stopt als de accu spanning onder een in te stellen voltage komt. Zo kom je nooit met een lege accu door de cam te zitten. Hierbij een voorbeeld: https://mbcaraudio.nl/dashboard-camera-s-en-accessoires/blackvue-power-magic-pro.html
 9. Bij de originele sensoren werkt het ook zo, als ik achteruit rij gaan ze aan en als ik weer naar voren rij blijven ze even aan. Alleen de later ingebouwde sensoren lijken niet goed samen te werken met de aanwezige originele.
 10. Hoi Bernard, ik weet niet hoe je Duits is maar misschien heb je hier iets aan: https://www.niro-forum.de/forum/thread/984-led-rückfahrleuchten-umbau/?postID=20458#post20458
 11. Ook Sky radio laat nu bij elk nieuw liedje enkele seconden de titel en artiest zien.
 12. Inderdaad onder entree instellingen stoel . Zie foto’s
 13. Zit toch echt in het instellingen menu onder handig:
 14. Lijkt me niet normaal, er zijn ook Niro uitvoeringen met een vochtigheid sensor bij de voorruit die dit automatisch regelen.
 15. Let op, bij ongeveer een derde van de import auto’s klopt de tellerstand niet. hier heb je ook nog wat informatie : https://www.rdw-online.nl/van-een-geimporteerde-auto-de-km-stand-checken/
×
×
 • Create New...