Jump to content
 

Bernd

Leden
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Bernd

 • Rank
  Newbie

Algemeen

 • Auto
  Kia Niro ExecutiveLine 2017

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bernd

  Adres knop weg

  Ik heb modeljaar 2017 en heb linksonder in het navi hoofdscherm de knop nav menu. Daarna kom ik in het menu foto boven met de knop adres. Is dit bij jou anders?
 2. Er is geen straling, de Qi standaard bevat data communicatie en het laden gaat pas starten als de communicatie/ detectie succesvol is. Daarom gaat dan pas de led branden.
 3. Je hebt toch 7 jaar fabrieksgarantie?
 4. Ook in dit forum is er genoeg over geschreven. gebruik de zoekfunctie maar eens en zoek op stotteren...
 5. Bij mijn Niro zaten geen reserve lampen. xenon gaat veel langer mee en moet normaal gesproken door de dealer vervangen worden. De rest is een mix van led en gloeilampen. Achterlichten en remlichten zijn led. Knipper en kenteken weer gloei maar ze staan allemaal in het boekje.
 6. Bij een dashcam plaatst men vaak een apparaatje dat de stroomtoevoer stopt als de accu spanning onder een in te stellen voltage komt. Zo kom je nooit met een lege accu door de cam te zitten. Hierbij een voorbeeld: https://mbcaraudio.nl/dashboard-camera-s-en-accessoires/blackvue-power-magic-pro.html
 7. Bij de originele sensoren werkt het ook zo, als ik achteruit rij gaan ze aan en als ik weer naar voren rij blijven ze even aan. Alleen de later ingebouwde sensoren lijken niet goed samen te werken met de aanwezige originele.
 8. Hoi Bernard, ik weet niet hoe je Duits is maar misschien heb je hier iets aan: https://www.niro-forum.de/forum/thread/984-led-rückfahrleuchten-umbau/?postID=20458#post20458
 9. Ook Sky radio laat nu bij elk nieuw liedje enkele seconden de titel en artiest zien.
 10. Inderdaad onder entree instellingen stoel . Zie foto’s
 11. Zit toch echt in het instellingen menu onder handig:
 12. Lijkt me niet normaal, er zijn ook Niro uitvoeringen met een vochtigheid sensor bij de voorruit die dit automatisch regelen.
 13. Let op, bij ongeveer een derde van de import auto’s klopt de tellerstand niet. hier heb je ook nog wat informatie : https://www.rdw-online.nl/van-een-geimporteerde-auto-de-km-stand-checken/
 14. Mijn Kia Niro laat wel de artiest met het liedje zien maar er zijn maar weinig zenders die het laten zien. Het lijken vooral buitenlandse kleinere stations te zijn zoal Joe of Joe 80's die doen het wel, Bij de NL zenders zoals Sky 538 etc heb ik er nog geen gevonden die het laat zien, maar het kan dus wel.
 15. Hoi Zarpax, Ik heb dan wel geen E-soul maar misschien heb je iets aan mijn ervaringen in een Niro. Bij mij is het weergeven van titel en artiest op DAB zenders wisselend afhankelijk van de zender. Het vreemde is dat juist de wat onbekendere stations het vaak wel weergeven maar sky, 538 etc niet. Verder kun je Spotify met CarPlay bedienen. Misschien heb je hier iets aan.
×
×
 • Create New...