Jump to content

SMITHEN69

Leden
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Netherlands

Everything posted by SMITHEN69

 1. gisteren ritje Vleuten Utrecht tien km constant elektrisch gereden met de Kia hybride gangetje 50 km het kan
 2. ik was van plan een nieuwe Kia niro plug in te kopen. maar het in een nieuwe Kia niro hybride geworden. zo als ik rij kan ik wel meer elektrisch rijden .dan vijftig km spelen met het gaspedaal. rustig rijden het gebruik is nu. 3,8lde honderd km als ik vol tank heb ik een Asch radius van negen honderd zestig km.
 3. kan het wezen dat de pedalen en het stuur. in nauw contact staan wand het stuur en de pedalen kraken ook. van mijn Kia niro.
 4. ik heb het zelf de euvel. mijn pedalen en stuur kraak. ik heb deze Kia niro. van december 2017 .60000 km gelopen.
 5. ik rij winters op Kross klimaat Michelin banden. al drie jaar ik Koch deze zet drie jaar geleden en ik moet zeggen. ze rijden net zo als Michelin zomer banden. maken geen geluid.
 6. 2,4 is de normale banden spanning van een Kia niro.
 7. ik dacht dat alleen diesel auto,s een brandstoffilter hebben
 8. ik bied mijn excuses aan. dat ik jouw daar van beticht.
 9. ik betaal 413 euro per maand 36 maanden in cursief kosten alleen tanken +20.000 euro daar kan ik hem in november voor kopen
 10. jij bent de gene die altijd roep dat private lease duur is en dat het een smart geld kost. ik heb de af gelopen drie jaar er varen dat ik goed koper uit was dan kopen. Drie jaar lease. en nu 20.000 euro is in mijn geval totaal 30.000 euro
 11. zo kreeg ik van daag een imal van private .com. of ik de Kia niro 60.000 km op de teller wil kopen eind van het lease contrad over drie maanden voor 20.000 euro inclusief btw dan is die drie jaar oud 2017 daar heb ik wel oren na dus doen
 12. dan zou ik nu het contract aan passen. naar 15000 km op jaar basis. dat scheel je 25 euro per maand. Eind van de rit. Krijg je 4,6 euro cent terug. per minder gereden km
 13. ik vraag mij af. wat het kost aan stroom gebruik. Als ik drie keer moet laden. ver gelijk baar het aan tal km ters. met een Kia niro. hybriden wand ik als particulier. Heb geen 8% bij telling en is deE soul belasting vrij zo zag ik bij private lease com een Kia E Soul in de aan bieding voor 429 euro 60 maanden 15000 km op jaar basis .
 14. daar ben ik het niet mee eens. zo heb ik onder laats een poef rit gemaakt wand een Niro heef geen verbranding mooter en rem niet op de mooter
 15. nu mijn lease contract over drie maanden afloop.ga ik voor een seed x inde kleur quantum fellow of Kia niro blauw lease of koop. over 48 maanden 15000 km voor beiden auto,s vier honderd en veertig euro als ik hem dan moet in leveren. ben ik tachtig jaar.
 16. de remblokken van een E.nero. slijten sneller, dan van een nero hybriden. die op de mooter afremt.
 17. deze caravan is gekeurd door de tuf commissie. dus op de Duitse auto baan rijd ik zo'n 100 km. waar door de combinatie meer gebruik.. dan dat je 80 km rijd.
 18. ik heb drie weken de hobby 460 van mijn schoon zoon geleend. 1300 kg aan de haak naar de moezel gebruik van1;8. vind ik redelijk.
 19. door de erco gaat de Kia niro duur de lopen
 20. mijn buren hebben hun tweede witte Kia niro gekocht. mijn buur man zei ik heb nog nooit zo'n zuinige auto gehad. mijn vrouw reed er onderlaatst een op 26,9 mee.
 21. je moet met een Kia niro. leren rijden. spelen met de gas. pedaal. ik zelf ben een rustige rijder. en in Nederland mag je niet harder dan 100.ga ik naar mijn vakantie huis. in Sweden via Duitsland . dan zou het gebruik snel op lopen wand in Duitsland gaat het al snel naar de 140 km.
 22. waar om zou je een Kia niro phev dynamic plus kopen. elektrisch kan je vijftig km rijden. met een Kia niro. hybride dynamic ben je goed koper uit
 23. mijn dochter heef een jong tijmer. BMW 525 automaat bij telling 82 euro per maand.
 24. mijn Kia niro hybride gebruik nu 4,0Lde 100 km dat is vrij zuinig.
×
×
 • Create New...